229 timer som røgfri - men hvem tæller

14 dage… And still going Strong …!

Så er dag 14 kommet… De magiske to uger!!!
Røgfri…

image

IMG_2418
Har kæmpe optur over det ser ud til at lykkes denne gang…!
Er faldet i én gang, helt uden at tænke over det røg jeg en halv cigaret i fredags med en gin tonic. Som om de to ting bare hang sammen…?? Røg en halv cigaret og fik kvalme to minutter efter. Og siden har trangen været der meget få gange. Måske ikke det værste at falde i, når resultatet var kvalme…? Det øger ihvertfald ikke lysten…
Så tror faktisk på der er en mulighed for succes nu!
Lysten til en cigaret dukker op et par gange om dagen. Men meget færre gange end for bare en uge siden.. Har talt gangene idag og det er kun sket fire gange.
Forstår ikke helt nu, hvorfor jeg så har røget 25 om dagen førhen?? Det er vel ikke altid lyst, men ligeså meget bare vanen.
Det er hårdt at stoppe. Ikke fysisk. Har hverken rysteture, humørsvingninger (ikke noget jeg selv bemærker ihvertfald 😂)
Det der er svært er, at på mange måder er det som at sige farvel til en god ven. En god ven man egentlig ikke har lyst til at slippe, men som man ved man skal fordi det ikke er godt eller sundt for dig.
Men cigaretter har i halvdelen af mit liv været “min ven”, min bedste ven længe…
Den har været der når livet har gjort ondt. Den har “trøstet” mig når jeg har været ked af det. Fejret livets store stunder og succeser. Og været der når jeg var alene og kedede mig. Og nu skal den erstattes.
Gudskelov kan det lade sig gøre at finde en god midlertidig erstatning.
Han hedder for mig Nordik e-cigaret. Som jeg tillader mig selv at få følgeskab af den første tid.
Ikke resten af livet, men i en periode indtil jeg kan stå på egne ben. Uden savn.
Jeg bliver ikke forpustet mere.
Jeg kan gå til femte sal uden at tænke “åh nej, jeg kan sikkert ikke få luft!”
Jeg kan træne en time med min træner hårdere end nogensinde, uden at føle jeg bliver kvalt. Og jeg kan løbe fem kilometer så let som ingenting nu.
Min hud er begyndt at skinne igen. Jeg har tusinde gange mere overskud. Og energi.
Og vigtigst af alt – jeg er mere stolt af mig selv end nogensinde før!!
Alt det takker jeg af hele mit hjerte Nordik for…!
Tænk den lille fyr skulle blive min redning.
Håber bare ikke det bliver ligeså svært at sige farvel til ham når tiden snart kommer til det.

Min nye vens fulde navn er Nordik Pro…! Han fåes med nikotin…! Hvilket har gjort det hele meget nemmere… Han fåes også uden, men så stærk var jeg ikke i første hug.

Dette skal ikke lyde som om jeg er blevet hellig (for det bliver jeg aldrig – folk må altid ryge lige hvad og hvornår de vil uden jeg skal belære dem) og dette må heller ikke lyde som om jeg bare top reklamerer for Nordik, dette er kun skrevet fordi det virker!!! Også på en som mig – en der aldrig troede at han skulle drukne sine 25 daglige venner i lokummet.

Til alle der bare har en lille overvejelse om at stoppe med at ryge / eller holde pause – som jeg kalder det – PRØV Nordik Pro!! Det VIRKER!!
To af mine andre storrygende venner er efter de smagte den, også hoppet med på vognen!

Jeg er evig taknemmelig for jeg mødte min nye ven og vil nyde ham lige så længe jeg føler der er behov for det….!

Mit nye bekendtskab gør mig stolt!!!

Næste delmål er en måned !! Krydser og tænker at det nok skal gå!!

😘😘😘

Livet dufter bedre, smager bedre og føles bedre!!
TAK af hele mit hjerte til hvem end det geni er der har udviklet Nordik Pro… Du/I har måske givet mig ti år ekstra og fornyet livskvalitet…!! TAK!!!

2 kommentarer

  • Signe

    Læs bogen “endelig ikke-ryger”, så opdager du at cigaretterne ikke er din bedste ven, og at det ikke er “synd” for dig at du må undvære. Bogen hjalp mig til at blive lykkelig ikke-ryger uden savn!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitte Hanaen

    Så godt gået. Vær stolt. 😀❤

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

229 timer som røgfri - men hvem tæller