Snart en uge uden røg!!!

229 timer som røgfri – men hvem tæller

imageIMG_2397

10 døgn næsten klaret!!!
Er simpelthen så glad og stolt over at det virker som om det endelig lykkes…!
Det er ikke så slemt som jeg havde frygtet… Nogle dage er dog værre end andre.. Igår var den værste dag der endnu har været.
Skulle køre fra København til Skjern for at holde foredrag og køreturen var lang uden cigaretter. Og min e-smøg havde jeg glemt at lade op…
Men kom igennem det og fik ladet min Nordik e-cigaret op det sekund jeg landede i Skjern og pludselig faldt der ro over kroppen og mest af alt HJERNEN igen… Det er virkelig imponerende som det virker. Har tilladt mig selv at måtte bruge den fem gange om dagen. Fem gange a fem minutter max. Så kan jeg kontrollere det og så ender man ikke bare med at sidde med den i kæften hele dagen. Men ved at gøre det et par gange i løbet af dagen, så glæder jeg mig til at få “lov”. Lidt ligesom jeg engang gjorde med cigaretter.

Det er utroligt som ens hjerne skal og kan blive overtalt til nye ting.
Nogle dage, som igår er hårde – men for pokker hvor er man så endnu mere stolt over at vågne imorges UDEN at være faldet i…
Og kunne vågne uden at lugte af røg, uden at hoste i et kvarter, uden at føle man er helt træt og grå i huden og vigtigst af alt (for mig) vågne uden at frygte for at skulle løbe eller træne der gør at pulsen stiger voldsomt.
For ti dage siden frygtede jeg lidt at skulle igang med dagen for vidste at når pulsen steg første gang i løbet af dagen fulgte der et kvarters hosten med. Det sker ikke mere. Nu kan jeg og har jeg lyst til at komme igang og bevæge mig. Og det var præcis grunden til jeg valgte at stoppe…

Det er ikke fordi jeg bare vil lave en masse reklame for Nordik e-cigaretter, men er simpelthen så glad og taknemmelig for at det med deres hjælp forhåbentlig lykkes for mig at holde pause fra de cigaretter rigtig rigtig længe!!!!!

4 kommentarer

 • Lene

  Hej silas super godt gået jeg kæmper selv for at holde op og forresten tak for et godt foredrag og det billede du tog af os ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Du er så sej ! Kan du få svigermor med på Bølgen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  SÅ sejt gået, Silas. 😊
  Du har i dén grad fortjent at være stolt af dig selv!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva nielsen

  Kære silas. Så flot at du holder dit rygestop. Jeg smed smøgerne d 4 januar og har ikke røget en siden. Har som dig også en e cigaret. Men bruger den efterhånden kun meget lidt. Nogen dage glemmer jeg egentlig den er der. De sidste par dage er den kun blevet brugt som hygge damp på terrassen. Så inden læbge kan den nok også undværes. Så tro mig du kan også. Har stadig dage hvor der kommer en vild smøgtrang. Men jeg vil ikke bukke under fof trangen. Kommer nikotin/smøg trangen holdef jeg mig igang fx med lag gåtur med hunden eller en tur i fitness. Jeg bruger ordene: jeg kan, jeg skal, jeg vil😉
  Forresten tusind tak og al respekt for dit store arbejde og engagement til fordel for de tyrkiske gadehunde💋💋💋💋💋 herfra. Knus eva fra Tønder

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart en uge uden røg!!!