den allerførste gang...

den allerførste gang…

Velkommen til min nye side alle sammen.

Så blev det dagen hvor min nye blog så dagens lys.

Jeg har glædet mig som et lille barn til at kunne delagtiggøre jer i min verden på et mere day-to-day basis.

Men nu sidder man pludselig her i sit hjem – endda i sit ny indrettede “bloggerrum” (læs; gæsteværelset) og skal til at kaste sig ud i det og skal træffe den store beslutning der hedder “hvad skal mit første indlæg handle om?”

Det er svært at vælge når man har tusinde ting på hjerte – og det er måske også for ambitiøst at starte ud med et indlæg omhandlende Inger Støjbergs skræmmekampagne, racedrab i USA eller drabene under gay-priden i Israel som sit første indlæg? Og måske for putte nuttet at skrive om MaggieMys første tand der er på vej, livet på barsel eller opskriften på en Nutella-kage..?

Mulighederne er mange.. Men tænker vi måske skal starte stille ud og lære hinanden at kende i dette cyperunivers?

Jeg hedder Silas, gift, er 32, bor i Brønshøj. Far til (i mine øjne) verdens lækreste pige MaggieMy og til verdens bedste hund Batman.

Har villa,vovse og næsten en Volvo. Har lige fejret to års bryllupsdag med min mand Johannes. Går pt på barsel med min ti måneders gamle datter, MM.

Har en budget konto, en opsparingskonto, en firmakonto og alt andet praktisk som min bankmand Michael siger jeg skal have. Dog med undtagelse af en pensionsopsparing – det er en evig diskussion mellem Michael og jeg, men jeg synes det lugter lidt af død… Anyways…

På mange punkter er jeg ligeså småborgerlig som mange andre – og gud hvor jeg elsker det!!

 

Havde man spurgt mig for bare fem år siden om hvor jeg så mig selv om fem år – så ville jeg nok have sagt at jeg ville være havnet alle andre steder end hvor jeg er.

Jeg har haft en evig tro på at jeg skulle leve det vilde rock’n’roll liv, med masser af arbejde, fest og intet ansvar. Og hvor man kunne pakke sin kuffert og være ude ad døren på fem minutter hvis nogen ringede med et nyt job.

Istedet er jeg havnet i provinsen, ordner have, vander planter og fylder min opvaskemaskine dagligt. Lufter hund, skifter bleer, kysser min mand farvel når han tager på arbejde og vinker farvel fra vinduet når han kører ned ad gaden i sin hvide Peugeot107 der stadig er på afbetaling.

Og jeg har aldrig været lykkeligere.

For jeg er en heldig mand der har en masse glæde og lykke omkring mig.

Jeg har været heldig at få skabt mig min drømme karriere. Det jeg har drømt om at lave fra jeg var helt lille (hvis man ikke tæller årene med hvor jeg troede jeg skulle være statsminister – stadig ikke en drøm jeg helt har sluppet 😉 ). Denne store del af mit liv kommer bloggen nok til at handle en del om. Mine tanker omkring mine valg, mine frustrationer, mine nerver, min skræk for ikke at være god nok, min kamp mod sceneskræk og vigtigst af alt den kæmpe glæde jeg finder i mit arbejde.

Jeg har en fantastisk familie – der udover Johannes tæller Louise der er mor til vores fælles datter. Vi er vel det man på godt gammel dansk kalder en regnbuefamilie. og det er fandme fedt at være!

Vi har købt hus sammen, så nu er jeg i den heldige situation at jeg bor i hus med min mand og min bedste ven. Louise på 1./2. salen og Joe og jeg i stue/kælder.

Der sker meget i dette hjem og her er sjældent et stille øjeblik, hvilket jeg værdsætter højt. Det er ikke utænkeligt der kommer til at være et indlæg eller to om dette heller.

Jeg er på mange måder en privilegeret mand der får lov til at prøve en masse forskelligt. Men jeg tror også på at man selv bliver nødt til at gå ud og skabe sine egne muligheder og finde sit eget ståsted på godt og ondt. Jeg tror ikke på man får noget foræret, jeg tror kun på hårdt arbejde og hvis man er heldig får man folks respekt og er man uheldig får man folks fordømmende jantelovsfinger. Det er chancen man tager – men hvor ville livet blive trist hvis man ikke turde tage chancen…

Så måske er det egentlig det denne blog er for mig- et sted hvor jeg tager chancen og prøver mig selv af. Prøver at dele mine tanker og mine oplevelser med jer. Velvidende at man risikerer at blive rettet på eller rage uklar med folk. men det gør jeg med glæde – for i takt med at jeg bliver ældre er jeg også ved at lære at det ikke altid kun er min mening der er den rigtige 😉

Jeg håber denne her blog bliver et sted hvor I har lyst til at blive en del af debatten og vi måske kan dele tanker og inspirere hinanden.

Man må altid være uenig med mig – så længe tonen er sober og konstruktiv.

Alle er velkomne – og jeg lover at alle indlæg ikke er så lange som dette – og de nok også er bedre formuleret fremover ( nu blev jeg bare ivrig hahah)

Jeg tager denne blog så alvorligt at jeg endda har været ude og investere i en computer i dag (min første EVER) – indtil i dag har jeg kørt alt over min telefon – men nu er det nye tider med nyt udstyr…

Glæder mig til vi skrives ved i morgen

 

Sov dejligt alle sammen

Knus silas 🙂

 

 

 

11800193_10206555594303584_7088735081060754321_nVelkommen til min nye side alle sammen.

Så blev det dagen hvor min nye blog åbnede.

 

 

131 kommentarer

 • Barbara

  Du så sej!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanne@frankfurth.dk

  Enig, jeg stemmer også på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lgysimsek@live.dk

  Stort tillykke med bloggen og Du har min stemme som statsminister du gør mig til et gladere menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fortiden

  cool fedt tillykke med bloggen 🙂 er selv ny opstartet som blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille ziersen

  Vil nyde og følge dig og fin fantastiske familie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Jeg glæder mig til at følge med!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Silas. Hvor er du bare sej. Stort tillykke med livet og det hele, som bare i mine øjne lykkedes så godt for dig og din familie. Jeg beundrer dig for alt hvad du laver. Glæder mig til at følge med. Det er også første gang jeg læser på en blog. Så hyggeligt. Held og lykke med der hele. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej Silas. Hvor er du bare sej. Jeg beundrer dig for alt hvad du laver. Glæder mig til at følge med. Det er også første gang jeg læser på en blog. Så hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte thuesen

  Du er sådan et dejligt menneske,EF op og nedture ligesom alle os andre. Og iøvrigt tak for fed koncert med Pernille i går i Hvidovre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej søde Silas
  Jeg er hellere ikke så stor fan af blogs. Men da du så lavet en skulle jeg selvfølgelig ind at læse den. Jeg blev på ingen måder skuffet, da jeg også har læst din bog. Du har en rigtig god måde at skrive på. Jeg holder meget af at se alle de billeder du lægger ud på instagram af familien. Det kan godt være at det er en anderledes familie. Men man skal tage det som passer bedst til en og du har en skøn familie og det skal du være glad for. Jeg har også selv overvejet en regnbuefamilie når jeg kommer dertil hvor jeg skal have børn. Tak fordi du er dig. (Jeg er stor fan) :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg synes bare, du er helt fantastisk! Virker så engageret i de ting, du foretager dig – en rigtig ildsjæl og det kan jeg kun beundre.
  Glæder mig rigtigt meget til at følge dig (og din lille regnbue-familie) her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har aldrig fuldt en blog før, men da jeg så at du ville lave en, viste jeg bare at den ville jeg følge syntes bare at du er mega sejstort tillykke med blog’en glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne jønshøj

  Synes det skønt du laver al det og har tiden til det, blir spændende at følge jer som familie og mest dig som Pro. Hilsen susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Skide skønt første indlæg, jeg bliver hængende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Super start Silas og jeg glæder mig til at følge dig og din familie synes du er skøn og naturlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Du er fantastisk!!! Elsker din måde at skrive på. Og jeg glæder mig SÅ meget til at læse mere. Håber dog ikke du forsvinder helt på instagram. For elsker også dine daglige billeder der 😉
  Kh Lena (fan med stort F)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique

  Tillykke med din blog, glæder mig meget til at følge din blog. Du er så mega sej og inspirerende. Elsker i forvejen og følge dig og din lækre familie på instagram. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor inspirenende at læse – stort tillykke 🙂 aldrig lav om på den måde du skriver på. Den er dybt fangede og så meget .. DIG you go, Silas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidselbyrialsen

  Hvis bare du vidste hvor stor en inspiration du er for mig ! Mange ting vil jeg gerne lade dig vide… Tak fordi du er dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Silas.
  Tak for et godt og personligt indlæg. Har aldrig været tilhænger af de hersens bloggere, men vil give det et forsøg da jeg så du skulle starte op. Og må sige Tak, jeg blev ikke skuffet ☺ glæder mig til at læse mere.

  Kh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Tillykke med bloggen glæder mig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tillykke med din nye blog Silas SÅ FEDT!!! Jeg glæder mig meget til at følge dine ‘skriverier’, ligesom jeg synes det er hyggeligt at følge dig (og din super skønne familie) på InstaGram
  Tak, fordi du er dig og fordi du lukker ‘os fremmede’ ind i dit privatliv ☺️ Du er en stor inspirator både på og uden for scenen Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elly

  Stort tillykke med bloggen glæder mig til at følge med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Hej Silas ….. Stort tillykke med bloggen …glæder mig til at følge med …. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel B

  Jeg glæder mig til at følge din blog. Du er på mange måder beundringsværdig – dine talenter hvadenten det gælder dansen eller musicals, men måske mest af alt din indstilling til livet, så jeg glæder mig til at læse om dine tanker om livet.

  Hilsner Sidsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Silas tillykke med bloggen,
  Jeg er en mor til en 5 1/2 årig dreng, som hedder Elias der skal starte i skole om lidt over en uge, puha tiden har hurtigt.
  Jeg er 34 år og er kontant hjælps modtager da jeg fik en diskusprolaps for lidt over 4 år siden, og kæmper stadig, men vil gøre alt for min søn, så tager på ture med han og i forlystelses parker, selv om jeg godt ved der svinger til mig selv om aftenen og dagen efter, men det er det vejr.
  Elsker min familie, min forlovede Thomas gennem 14 år.
  Noget af de som holder mit humør lidt oppe, med en depression er og se dig, var inde og se dirty dancing i marts, og skal ind og grease til september, og næste år skal jeg ind og se hair, nogle lyse momenter, sammen med min mor, da vi begge er store fans af dig.
  Ellers har min tid med at lave negle, lavere dirty dancing negle da Jeg så det, og skal også lave negle til grease.

  Men ellers nok om mig og endnu Tillykke med boligen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Silas, Stort tillykke med din blog og velkommen til blog universet! 🙂 Du er og din familie er uden tvivl Danmarks skønneste familie, og jeg indrømmer at jeg er lidt misundelig, selvom min egen lille familie også er skøn <3 Kh Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Weee….!!! Glæder mig til at følge dig på din blok
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Glæder mig til at følge dig på din nye blog… Synes det er fedt, at I lever på en utraditionel måde. Jeg kan godt lide…. kan jeg kalde det skævheder.
  Jeg er jo ligesom dig opvokset med en mor der er danselærer. Og hvad det indebære som barn/teenager/voksen…. Da jeg var mindre drømte jeg om, at mgp ville ringe til min mor, så jeg kunne blive en af dem der danser i tv.
  Tak fordi jeg må få lov til at følge med her.
  Vær STOLT af den du er og hvad du gør…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Meincke

  Jeg er ikke ligefrem den store bloglæser, selvom jeg omgås i en stor venindekreds, hvor hver anden er blogger (MINDST). Vi diskuterer det tit, for jeg synes det er blevet allemands eje ! Men de nyder det, og det er vigtigst. Jeg gider / får aldrig læst med. Men jeg lukker lige røven lidt, for jeg er vild med din måde at gribe det an på, uhøjtideligt og en masse selvironi! Link gemt, og mega meget en fast læser herfra! #kæmpehighfive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  ❤️Tillykke
  Har også mand, børn , villa , vovse og næsten Volvo. . Er småborgerlig elsker spændende dabater. Vi er mange som du. Har aldrig fuldt en blogg før ej skrevet kommentar men følte for et ❤️Tillykke på din vej. Glæder mig til dine oplæg om livets mange facetter og farver. Elsker regnbuer . Kærlighed herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Tillykke med din nye blog. Jeg vil glæde mig til at følge med, og så er jeg meget begejstret for at det er en blog hvor der bliver taget nogle meget seriøse emner op. Mange hilsner til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen og velkommen til blogland! 😀 Glæder mig til at følge med. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Silas.
  Hvor er det fedt at sidde og læse.
  Du skriver så man får fornæmmelsen at du sidder lige ved siden af en og fortæller.
  Ser frem til endnu flere indlæg fra dig.
  Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Kære Silas

  Tillykke med din blog.
  Fortsæt i samme spor, personlig og positiv, så bliver den helt sikkert en kæmpe succes 🙂

  Glæder mig til at følge dig, og håber du med din varme og ærlighed vil få folk til at tænke mere rumligt.

  God vind til dig og familien <3

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kæmpe tillykke med din blog som jeg glæder mig meget til at læse. Du er så sympatisk og din kærlighed til din familie er så berigende at ‘være en del af’. Alt godt til dig og dine❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Silas. Først tillykke med din blog. Jeg nyder og følge med i jeres familie. Og det jeg godt kan lide ved jer, er at selvom i har kendte ansigter, er i ligeså meget mennesker som os andre, og I kan også fejl.. Det så man i jeres tv program (ment på den gode måde).
  Er selv mor til en skøn dreng på 2 år. Så nyder at læse om alle de dejlige stunder i gennem går med MaggieMy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Tillykke med bloggen 🙂
  Glæder mig til at dig og din familie.
  God Weekend..
  Hilsen fra Horsens

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Guldborg

  Hej Silas
  Tusind tak fordi jeg må følge med i dit og din skønne families liv
  Det er SÅ FEDT at læse hvad du skriver, du er super god til det, ligesom du er SUPER GOD til dit job
  Var så heldig at se dig ( og alle de andre dygtige skuespillere. ) i Dirty Dancing i Århus, det var SÅ SKØNT
  Du virker som sådan en person jeg ville elske at ha’ i mit liv
  Ha’ en god lørdag☀️☀️☀️
  Knus
  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Silas. Stort tillykke med bloggen. Den vil jeg glæde mig til at følge. Du er en inspiration for mange. Har selv 4 dejlige unger, så totalt flashback at følge med i alle de oplevelse I har med MM omkring tænder, kan sidde selv, kravle osv. Nyd det, pludselig er hun 14 og vil til klubfest til kl. 24. God sommer – hvis den altså kommer. Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Er allerede vild med bloggen! Jeg vil trofast følge med på den.. Glæder mig til og følge dig og din skønne familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Handberg

  Hej Silas.

  Tillykke med din nye blog, synes du er en positivt og inspirerede person, og det bliver hyggeligt at følge dig her også.
  Kærligst Pia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg synes det er super fedt, at du er begyndt at blogge, for jeg tror, at du har så meget at give videre til mange!
  Glæder mig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hej Silas et fantastisk indlæg. Når jeg læser det du skriver bliver jeg glad i låget, og tænker verden kan lærer meget af jer.
  Dit indlæg er fantastisk, glæder mig til at følge dig. ☀️☀️☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza pedersen

  Kære søde Silas jeg vil med glæde læse dine indlæg har talt med dig før hel og lykke kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Held og lykke med bloggen og det med statsminister lyder ikke helt tosset

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Glæder mig til at følge med her ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Stort tillykke med dit nye tiltag. Glæder mig til at følge Jer alle endnu mere. Kigger også med på Facebook og Ista, knus til Jeres skønne familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rosenqvist

  Flot skiv Silas. Glæder mig til at følge dig her også. Men fra en bankdame… du skal se at få lavet noget pension på den ene eller anden måde … så du sikrer at hele livet kan være sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Hvor er du bare en hygsom fætter
  Smiler over dit første indlæg og glæder mig allerede til flere
  Lev i nuet og nyd hvert sekund
  De bedste tanker her fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hermed en fast læser elsker at følge din skønne familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Silas
  Et stort tillykke med din blog og tusind tak for at du byder velkommen til endnu en del af din/jeres verden.
  Jeg vil glæde mig til at læse flere af dine indlæg. Du er et fantatisk menneske og så inspirerende. Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Silas!
  Velkommen til bloggerverden. Jeg startede selv min blog op i dec. ’14. Det er super hyggeligt at blogge – og man får hurtigt “venner” herinde
  Du gør det allerede super godt. Folk vil gerne have humor og følelser. Det har du luge bevist, at du kan forene.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Silas det bliver så fedt os at følge dig her❤️❤️❤️I er en dejlig dejlig familie og har den sødeste lille pige gå bare amok på din blog så vi mange som bliver glade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Silas. Tillykke med din blog, jeg er sikker på at det nok skal blive en succes for dig! – jeg vil hvert fald følge da jeg elsker den glæde, lykke, varme og kærlig som jeres familie sprudler af! ✌️ – respekt for dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna Ørskov

  Hej Silas
  Tak for jeg må være med til at følge dig Johannes og lille pigen. Du er fantastisk.
  Knus og kram til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Caspersen

  Hej Silas.
  Stort tillykke med din blog, som jeg glæder mig til at følge.
  Det er altid spændende at følge med i dit liv og din familie.
  Jeg glæder mig til at læse kommende blog-indlæg 🙂
  Vh Annemette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed side og så dejlig skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg er så glad for du laver en blog! Du er den mand/ i er den familie i Danmark, jeg ud over min egen har mest respekt for! Jeg elsker jer virkelig, at følge jeres liv i tv, insta, Facebook og nu her er skønt! I er fantastiske og jeres datter hmmmmm!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Wendelboe

  Kære Silas Tak fordi du er præcist som du er. Jeg er så heldig at min dejlige mand har inviteret mig med på værket i Randers og se Grease i september og til København i august 2016 og se dirty dancing. Det har stået øverst på min ønskeseddel længe da jeg altid har været vild med dig som danser og skuespiller. Jeg håber du vil dele dine oplevelser fra scenen og hvad det betyder for dig at kunne give så mange mennesker en fantastisk oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Wendelboe

  Kære Silas
  Tak fordi du er præcist som du er og vil dele dine tanker og hverdag med hos alle her. Jeg er så heldig at min dejlige mand har inviteret mig på værket i Randers og se dig i Grease i september og en tur til København og se dirty dancing i august 2016 det har stået øverst på min ønskeseddel længe da jeg altid har været vild med at se dig optræde og syntes du er en fantastisk danser og skuespiller. Håber du også vil dele din oplevelser fra scenen og hvad det betyder for dig at være med til at give så mange mennesker en fantastisk oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hej Silas 🙂
  Glæder mig til at følge dig og dit liv….. Synes du har gjort det godt og du kan kun være stolt af det du har opnået ❤️ Samtidig er du jo en mega dygtig til alt det du giver dig i kast med alt det bedste til dig og dine ❤️ Kh Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L B

  Kære, rare Silas.
  Tak fordi, du byder velkommen til endnu en del af din/jeres verden.
  Har været heldig, sammen med mine prinsesser, at møde dig og din søde Johannes et par gange.
  Glæder mig til flere indlæg. Det er en god “ventil” at lufte sine tanker på den måde – bruger det selv.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L B

  Kære, rare Silas.
  Tak fordi, du byder velkommen til endnu en del af din/jeres verden.
  Har været heldig, sammen med mine prinsesser, at møde dig og din søde Johannes et par gange.
  Glæder mig til flere indlæg. Det er en god “venlig” at lufte sine tanker på den måde – bruger det selv.
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er fandme for sej Silas vil følge dig hverdag og syntes du var for sej i vild med dans. Knuz sov godt. PS tillykke med din nye computer og din blog du for sej. Knuz camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jana Højgaard Brodersen

  Kære Silas <3 Glæder mig meget til, at følge med her på din nye blog (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du er helt fantastisk og inspirerende. Glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Silas.
  Glæder mig til at følge dig/jer her.
  Læser dit indlæg og kan sagtens sætte mig ind i følelsen af ikke at være god nok. På den ene side er jeg sådan at folk må selv om hvad de tænker om mig, den anden side er bange for at ingen syntes jeg gør det godt nok.
  Hvis du kan se min hjemmeside adresse, er det siden til mit arbejde. Har en privat dagpleje, jeg syntes det er det bedste job i verdenen….. Elsker “mine unger”
  De bedste tanker til jer alle 4 og Batman

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Eline

  Du er en fantastisk person, med hjertet det rette sted!
  Du fortjener alt det bedste i verden, sammen med din utrolig dejlige familie!
  Glæder mig til mange flere indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Silas – STORT tillykke med din blog. Jeg glæder mig til at følge dig her også. Dit første indlæg var bare dejlig læsning! Du er det sødeste menneske – og superdygtig til dit job – så stol på dig selv! Knus fra Kirsten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Du er fandme sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Evy Marinceus Petersen

  Tillykke med din nye Computer og med din Blog , har fulgt dig og din skønne Fam på Tv, Synes i er en fantastisk Famile. Glæder mig til at følge dig her Kh Evy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Hej Silas. Tillykke. Dejligt at læse din bog. Dette indlæg var fint. Glæder mig til at følge dig her også. God weekend. kh Sonja ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trineholten@yahoo.dk

  Elsker din ærlighed. Så fedt! ❤ Glæder mig til at læse og følge din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tillykke Silas ønsker dig alt held og lykke jeg vik ihvertfald følge dig og for spændende liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke Silas med din blog – jeg glæder mig så meget til at følge dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Guldager

  Glæder mig til at følge dig og Bloggen . 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Tillykke med bloggen Glæder mig til at følge med fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Sorth

  Tillykke med bloggen Silas Jeg er allerede stor fan a den❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Glæder mig til at følge dig her også, du er yderst sympatisk, og en fantastik danser, som spreder så meget glæde med alt hvad du kan. Føler mig meget priviligeret over at få lov til at få indblik i hvad du går sysler med og hvilke tanker du går rundt med.Bliv endelig ved med at sige/skrive din mening det tager jeg hatte af for … Og lad som håbe på at folk formår at holde den gode tone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Stort tillykke med din blog, som jeg glæder mig til følge. Har nydt dine moves siden jeg første gang så dig på de skrå brædder som “anonym” danser for år tilbage Du er bare så dejlig nede på jorden, sympatisk og positiv – bliv endelig ved med det. De bedste hilsner fra mig, 49 år og farmor til William på 1 år og lidt mere end 3 uger, tidligere meget amatørdanser fra den lokale danseskole og boende til leje i en skøn lejlighed med min yngste søn på 17 år. Ja, så ved du også lidt om mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke Silas jeg vil glæde mig til at læse dine opslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grethe

  Hej Silas. Glæder mig rigtig meget til at følge dig på din blog. Ville også ønske jeg kunne følge dig på FB, men du er jo optaget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tillykke Silas! Du forstår at formulerer dig – tak for Bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Godt initiativ, glæder mgl til at læse mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Tak Silas, for at have lave en blog! Glæder mig til at følge med! Dejligt første indlæg. Fyldt med præcis det som et første indlæg skal handle om.
  Glææææder mig til at du forfatter et nyt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Silas jeg kender dig ikke, men gid jeg gjorde , jeg følger dig og nu også her fordi jeg synes du er et meget sympatisere menneske, virker som en person med begge ben på jorden og har så meget kærlighed til dine nære og deler gerne ud offentligt . Go vind med bloggen jeg kigger med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg elsker allerede dit første indlæg. Jeg glæder mig til at læse mere. Jeg er STOR fan af dig, din regnbuefamilie samt batman.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hjertelig tillykke med bloggen og dit første blogindlæg. Du kom rigtig godt fra start.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Silas. Dette er den første og eneste blog jeg vil følge. Jeg har fulgt dig i samtlige VMD sæsoner og begyndte at dølge din smukke familie da jeg så at du og Johannes skulle have barn. Min søn er 2 måneder yngre end bedårende MM så har fulgt hende med STOR interesse – udstyr, bleer, hagesmæk mv! Batman – ja jeg er forelsket og længere er den ikke tillykke med din blog, kom med alle din meninger og skæld gerne Møgberg ud!!! Jo før jo bedre – nat nat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • silasholst

   hurrrrraaaaa 🙂 tak for dine søde ord rikke … og tillykke med sønnen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Juhue! Glæder mig til at følge bloggen og dig lidt nærmere! Fedt 1. indlæg 🙂 Er stor fan af din regnbuefamilie, dit arbejde og din nuttede hund, Batman! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine L

  Det er super skøn læsning og ser frem til meget mere på denne blog og alt det andet spændende der foregår i livet omkring dig. Nyder alle dine opslag du laver på din facebook og din super lækre datter ❤️Fortsæt med at være dig for du er super Skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tillykke med bloggen kære Silas. Det starter rigtig godt og jeg glæder mig allerede til mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Burmølle

  Hjertelig tillykke med din nye blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Utke Heilmann

  Kæreste Silas,
  Kæmpe ❤-ligt tillykke m din blog. Superfin, personlig & positiv debut
  Men du ER jo sådan. Glad, givende, ærlig, positiv, menneskelig & fuld af omsorg. Ikke bare for dine nærmeste men for massevis af mennesker, forskellige sociale lag, nationaliteter m.m.m.
  Din blog bliver helt sikkert en succes
  Jeg vil glæde mig til at følge din blog.
  AL mulig good luck m den. HVER dag
  Kærlig hilsen Birgitte
  PS! Hørte dit program på Nova. SÅ sympatisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  TILLYKKE MED DIN BLOG jeg er allerede tosset med den og vil glæde mig til at følge dig, dine tanker og din skønne familie YOU’VE ROCK

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah B

  Du er fantastisk inspirerede, jeg glæder mig til at følge med her. Syntes jeres lille familie udstråler den vildeste karma❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanita

  Glæder mig til at høre meget mere til dig og følge dig.
  Og det du går og laver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wencke

  Silas, for fa’en! Velkommen til, dejligt du vil sprede lidt af dit skønne væsen på et mere dagligt plan. Jeg glæder mig til at følge med – både omkring MaggieMy, Batman, om du nogensinde får en pensionsopsparing og hvordan I vil fejre når bilen er afbetalt 🙂 Og hey, den der Nutellaopskrift kommer snart, ikk?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Glæder mig til at følge din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Jeg glæder mig til at følge med!! Du er pisse sej Silas!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kæreste Silas!
  Hvor er det et fantastisk første indlæg du har fået skrevet. Du fangede mig fra første sekund, jeg begyndte at læse. 🙂 Du skal virkelig have stor ros for at etablere en blog, det kræver meget! Du er sådan en stor inspiration og jeg har den største respekt for dig og det du gør! <333
  Jeg ønsker dig en god sommer sammen med MM, Johannses og Louise. <33

  Knus Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi fogtman

  Glæder mig til at følge dig, og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Julie

  Du skal virkelig have ros Silas! Jeg er ikke den store blogger-læser, da ingen formår at fange mig, men det gør du! Jeg glæder mig til at følge meget mere med på din blog!
  Mange knus fra Anne-Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Følger allerede din familie diverse steder og ikke mindst dit arbejde (som du i mine øje er eminent til – trods variationen), men det bliver fedt at kunne komme endnu nærmere Jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bundgaard

  Først og fremmest tillykke med din blog. Derudover skal lyde et stort tak for at du lukker døren op til en del af din verden – en verden der, som regnbuefamilie, er forskellig fra manges men samtidig også er meget ens med manges (villa, vovse og V.. Nå ja, Peugeot 🙂 Og igen et kæmpe tak for at du kom og dansede cha cha cha med mig til mit bryllup D. 26/7 I Århus – det var fantastisk og jeg hopper stadig rundt og danser lidt cha cha cha i ny og næ.. Glæder mig til at følge med på din blog til en masse sjove, skøre, alvorlige og puttenuttede indlæg 🙂
  Kærlig hilsen Christina – bruden med de turkise kondisko

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Ej det bliver spændende, at følge dig lidt nærmere 🙂 Jeg synes du har nogle gode værdier og holdninger omkring livet, og så virker du bare så glad. TILLYKKE med din nye bloggerside 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Glæder mig meget til at følge endnu mere med i dit evig spændene liv Fantastisk at du vil dele ud af alle dine oplevelser – og hverdagsting.. Jeres familie er fantastisk at se på og dit altid sprudlende og glade humør er så smittende ! Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Instant follow! Velkommen til en fast plads på min blogroll – jeg glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Skønt at læse med. Du er et skønt menneske at hører på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke libach

  Ej hvor er det godt gået glæder mig til at følge dig og læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Glæder mig til at følge med i dit liv :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hej Silas ,glæder mig så meget til at følge dig og din skønne Familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hansen

  Hej Silas
  Super godt initiativ og jeg glæder mig til at følge med i dine tanker og ikke kun dine gøremål.
  Jeg er meget fascineret af dit liv i regnbue familien. Har selv nogle fantastisk gode venner, der er homoseksuelle og har været så heldige at få en lille plejesøn
  Din baggrund med mobning, ja rammer mig totalt, da jeg kender det på min egen krop.
  Holder nu foredrag for LMS, da min baggrund betød 16 år med spiseforstyrelse.
  Glæder mig virkelig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Hjorth

  Glæder mig til at følge dig her på Din blog som garanteret blir fyldt med spændende læsning og dejlige billeder af din skønne regnbuefamilie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Kirstine Olsen

  Du er en fantastisk person og glæder mig til at følge dig herinde også… du er en inspiration for mange og er tosset med din Regnbuefamilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Silas – stort tillykke med din blog, jeg glæder mig meget til at følge dig her også Som du ved er jeg nok én af dine største fans – udover at være fantastisk dygtig danser, koreograf og skuespiller, så er du vigtigst af alt et utrolig sympatisk, empatisk og gavmildt menneske, som jeg har haft den store glæde at møde efterhånden mange gange! Jeg synes, du, Johannes og Louise har skabt en skøn familie med lille Maggie My, og jeg ønsker dig alt det bedste med alle dine nuværende og fremtidige projekter ❤️
  Knus
  Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Vil glæde mig til at være med på din blog. Alle elsker regnbuer , jeg gør ihvertfald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina H

  Er allerede fan af din blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ewavinzent@gmail.com

  Glæder mig til at følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Tillykke!!! Glæder mig til at følge dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Kære Silas.
  Følger dig på Insta og har fulgt dig siden din første gang vild med dans. Jeg kommer til at følge dig her også. Pia, 41 år, mor til tvillinger på 14 år (begge med autisme grundet for tidlig fødsel), gift med min dejlige mand. nyder livet, musik og haven. Uddannet pædagog og lærer og arbejder som lærer. Et job jeg elsker..Lidt om mig, men vi kan vel ligeså godt lærer hinanden at kende, når nu jeg kommer til at følge dig herinde.
  God lørdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hyggeligt at du finder tid til dette ☺ glæder mig til at følge dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Glæder mig til at høre lidt mere:) god start Silas:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor fedt du er kommet ind i bog verden, er fuldt med spænding og glæde over det, elsker jeres lille regnbue familie…

  God weekend til jer alle.

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Så er du igang, god start 🙂 Glæder mig til at læse mere…. God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Kæreste Silas

  Hvor er det fedt at du har fået dig en blog. So far har jeg nydt dine opslag om din familie og hvad du ellers lige har haft på hjerte, så jeg kommer bestemt til at følge din blog. Jeg er selv 35 og har Tobias og Marius på henholdsvis 10 og snart 8 år. Tobias er en ivrig fodboldspiller og Marius er ‘nørd’ men går dog også til fodbold. Du har alt (næsten ) at glæde dig til med Maggie My og eventuelt kommende børn. Rigtig god weekend til dig og din skønne familie ❤️

  Knus fra Skovlunde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg glæder mig helt vildt til at følge dig og din fantastiske familie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den allerførste gang...