Min yndlings superhelt - Batman

Der kommer en sæson 2

image

Så må det endelig siges højt…
Min familie og jeg er gennem det sidste år blevet fulgt af det samme kamera hold der lavede sæson et af vores familie program.
Nu er det endelig blevet afsløret Idag at vi filmer til sæson to. Der indtil videre gerne skulle ramme skærmen til februar.

Vi er snart færdige med at filme denne sæson og er sgu mega stolt af den. Det jeg har set indtil videre.
Den går en hel del tættere på end sidste sæson. Både når det går godt og når det går skidt.

Og følger at vi skal vænne os til at være en familie mor,far,far og barn.

Er glad for at vi har lavet denne sæson som en familie. Og glæder mig til I skal se den.

Det er ikke altid nemt at blive en familie med et barn for første gang. Og mange ting går galt men meget går også godt. Det er altid en omvæltning i end liv når man pludselig bliver forældre. Og det tager noget tid at finde sin plads i det. Måske særligt når man er tre? Men så længe man har en så dejlig familie som jeg gudskelov har, så løser alt sig hen ad vejen. Men ikke uden et par omveje eller tre.. Denne gang kommer serien ikke til at hedde “Silas – mig min mand og min kone” da ingen af os nogensinde har brudt os synderligt om den titel. Vi ved ikke hvad titlen bliver endnu – men i pr følger man os alle fire på lige fod…
Tak til United for at være så dejlige at arbejde sammen med og SBS tv (Kanal4) for at ville lave en sæson to. Og tak til alle jer seere der har fulgt med. Det er kun pga jer der kommer en sæson 2!

image

Her er pressemeddelelsen:

Vi følger den lille familie med Silas, Johannes, Louise og datteren Maggie My fra, hvor vi slap dem i første sæson. Det er naturligvis ikke ren idyl, når et lille barn kommer til verden, og man skal få hverdagen til at hænge sammen på kryds og tværs. Hvad sker der, når mor begynder på jobbet igen, og de to lettere kaotiske fædre skal passe Maggie My? Hvem får hvilken forældrerolle? Og hvad med kærligheden – hvordan klarer Louise det at være den eneste uden en kæreste i trekløveret? Kan hun finde kærligheden på trods af regnbuefamilien? Og hvad med Louises og Silas venskab – kan det holde til deres nye roller som forældre? Det er naturligt, at en altid vil føle sig udenfor, når tre mennesker får et barn sammen, og familien må sande, at de bliver nødt til at kæmpe ekstra meget for at holde sammen på det hele. Og hvad med fremtiden – skal Maggie My have søskende?

Silas Holst: ”Jeg glæder mig til endnu en gang at dele lidt af vores liv som regnbuefamilie med seerne og give dem et indblik i vores mange udfordringer og glæder. At blive far var det største i mit liv, men det er klart, at der også følger en masse følelser, overvejelser og beslutninger med, når man som familie skal få det hele til at hænge sammen – måske i endnu højre grad, når man er tre om det hele.”

18 kommentarer

 • Maja Marie

  Jaaaaaa. Jeg glæder mig allerede!!
  God søndag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hold nu op, hvor jeg glæder mig til at følge jer igen! Det bliver mega godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingelise schmidt

  Jeg glæder mig vildt meget til at følge jer igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det bliver bare så fantastisk at få lov til fortsat at følge jer i jeres vidunderlige familie. I er så hudløst ærlige, og det kræver mod, men gør også, at I fremstår så ægte som de skønne mennesker I alle er. Fantastisk overskud.
  Glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Optuuuuuuur \○/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Glæder mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Wuhuuuu !!! Mega fed nyhed på en eller lidt trist og grå onsdag mega fedt, glæder mig til feb !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jubiiiiiii – glæder mig;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  JUHU!!
  Det er mit yndlings reality-program. Synes det er super underholdende og For mig mit “familien fra Bryggen 2” …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Silas og resten af familien.
  Skønt at I gider dele Jeres liv med os endnu engang. Glæder mig til at følge Jer igen. Ønsker Jer alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Yaaaaaaaaay, hvor bliver det fedt!!!! Dejligt, at I tager en sæson to – glæder mig til at følge jer i programmet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor lyder det fantasik! Har ventet på dette øjeblik, kan slet ikke vente med at dølge jer igen 😉 😀 massere af kærlighed til jer alle 4!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Glæder mig vildt til at følge jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fedtttttttttttttttttt glæder mig helt vildttttttttt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Yaaaaaaaay!! (-:
  Jeg har virkelig inderligt håbet på at der kom en sæson mere med jer, i er simpelhen så fantastiske! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej Silas
  Hvor blev jeg glad for at læse at i har haft overskud til at vise os lidt mere fra jeres skønne regnbuefamilies hverdag. Personligt håber jeg da at der kommer mindst lige så mange afsnit som “Friends” 😉 Og jeg håber sådan for jer at i må få mange lykkelige år sammen som regnbuefamilie og at MaggieMy får en lillebror eller søster 🙂
  Vil glæde mig usigeligt til at følge jer igen (y)
  God dag og kram til jer alle 4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Glæder mig for vildt til at følge jeres skønne regnbuefamilie igen ❤️ pas godt på jer selv og hinanden ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jubiii…
  Det bliver SÅ fedt at få lov til at se noget mere til jeres fantastiske familie.
  Åh Silas, du er en heldig mand, og din familie er endnu mere heldig at de har dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings superhelt - Batman