Øv med øv på!!!!

Dog vs. Man

Er der nogle af jer der har erfaring med terapeuter / adfærdsbehandlere til hunde?
Vi har jo MaggieMy og vores elskling Batman (engelsk bulldog) på snart 4 år.
image
Han elsker uden tvivl sin “lillesøster” og passer på hende 24/7, men han har det svært ved når der sker hurtige eller pludselige bevægelser.
Johannes og jeg kan fx aldrig danse rundt herhjemme fordi Batman bliver overgearet og hopper op. Tror han vil være med. Det er aldrig pga vrede – for han logrer. Jeg tror, han tror det er en leg.
Men nogle gange som fx imorges når Maggie så kravler hurtigt bliver han i mine øjne lidt for ivrig og kom imorges til at løbe ind i hende så hun fik en skramme..
image
Man kan se han bliver helt flov og trist efter, så det er bestemt ikke ond vilje – kun 30 kilos energi og kærlighed.
Men tænker for alles parter ville det være godt at få en hundehvisker (hvis det hedder det??) eller en anden form for hunde adfærds terapeut på… Just to be On The safe side 😉

Er der nogle af jer der har erfaringer med det? Eller kender en? Eller…??

Hav en god weekend allesammen…

15 kommentarer

 • Hej Silas.
  Jeg er adfærdsbehandler. 🙂 Hvis i stadig mangler hjælp så i velkommen til at kontakte mig 🙂 Hjælper jer gerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg tror det er et meget race betinget ‘problem’. Jeg har selv EB og har samme problem når min er i selskab med børn eller andre med vilde bevægelser. Min mener heller intet ondt i det, men ser det som leg og virker ikke til at kunne fornemme hendes størrelse og kræft. Syntes uden tvivl det er en god ide med professionel hjælp. Det kan ikke skade at give det et forsøg. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Min hund gør præcis det samme, men jeg har aldrig set det som et problem. Jeg ser det blot som om hun er en kæmpe del af familien og hun føler sig en del af familien. Når Maggie begynder at gå rundt, er det Batman der står for skud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan anbefale Dorthe Odefey..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doris Juhl-Hansen

  Hej Silas. Har selv haft hund i mere end 20 år.
  Du kan få gode idéer på Hunden.dk
  Disse kvinder er brugt i tv over flere år, hvor de har vist gode tips til hundeopdragelse.
  Anette Røpke, Irene Jarnved samt Lise Lotte Christensen. Tror bestemt de kan hjælpe Batman.
  Kender rigtig godt problemer – vores hund skulle lære at forstå børnebørne hurtige bevægelser og høje lyde. Nu går det rigtig fint.
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Momme

  Hej Silas. Jeg kan klart anbefale Vibeke Steinmüller fra Odder Dyreklinik, Århus. Ved det er langt væk, men du er velkommen til ar give hende et kald. Hun er super dygtig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Retlef Jensen

  Jeg kan varmt anbefale Jannie Jensen. Hun er adfærdsbehandler og arbejder i Salon Glad Hund lige ved Husum Station. Du kan enten ringe til hende på 22289343 (alt hvad der kan klares over telefonen eller i salonen, er gratis)
  Jannie er guld værd, og har i øvrigt selv haft Engelsk Bulldog 😉
  Mange hilsner Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina Fanø

  Silas – send mig en mail finder vi ud af det. Jeg er i den verden og det er ofte små ting der skal til før det hele kommer på plads Det skal nok blive godt ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Kring

  lise Lotte Kristensen, Dansk Kennelklub, den bedste jeg kan anbefale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Kring

  Hvis Batman er med i Dansk Kennelklub, kan i kontakte Lise Lotte Kristensen, hun er efter min mening den dyrepsykolog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ewe

  Prøv hundesprog.dk på tlf. 20 61 62 23 men tænker det kunne være en ide at slå det sammen så både batman og frutti får gav af deres besøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Vi har kun positivt at sige om Joy, som har hjulpet os meget. Hun har 27 års erfaring, super dygtig og sød. hvufferdet@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er snart 70 år og har nu hund nr. 5. En Golden Retriever. Det du beskriver har jeg været ude for med alle vores hunde, først da vores egne 3 børn var små og nu de 9 børnebørn. Vi prøvede en hundepsykolog med Molly som nu er 7 år. Hun kom hjem til os, for at se hunden hoppe rundt. Hun lærte os nogle kommandoer og sagde, at vi skulle give en godbid hver gang Molly holdt op med at hoppe. Det hoppede hun endnu mere af. Forleden dukkede en “falsk” hjemmehjælper op i vores stue (vi har ikke hjemmehjælper) – og da virkede alt hendes hoppen virkelig. Den “falske” hjemmehjælper fortrak lynhurtigt, fordi hun ikke kunne forbi den alt for glade hund. Så vi har konkluderet, at det både kan være godt og ondt. Mit råd vil være – spar de dyre psykologpenge og lad de skrammer det giver, følge med. Held og lykke. – PS måske det stopper, når I får den lille tyrkiske indvandrer hjem. Så er opmærksomheden et andet sted end Jeres dans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Søde prøv at kontakte fasanvejens dyreklinik, de har bl.a. en coach, som var alletiders da jeg havde en labrador som var altødelæggende. deres hjemmeside er http://www.fasanvejensdyreklinik.dk knus Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bom

  Det vil være en rigtig god ide med en som kan læse hundens tegn rigtig, da vores søn var lille (han er snart 12 år) havde vi en stor hund og havde også svært ved at finde ud af nogle ting hunden gjorde om hvad det betød.. Og vi fik lært vildt meget omkring vores hund og de ting han gjorde Prøv at tage kontakt til Nina amdi carlsen fra dyreværnet hun har en god hundeuddannelse så hun kan sikkert vejlede jer

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv med øv på!!!!