Første dag i mit nye liv

En ny verden fra idag… Med dertil hørende SMERTE!!

Så startede det!!!
Trænings livet…!

Første gangs træning nu bag mig. Startede ud kl.11 med verdens dygtigste træner Poul Haacker ved min side!
Kan kun anbefale ham til alle der tænker de vil ændre deres liv og komme i form – nær Københavns området 😉
Poul trænede mig også under Dirty Dancing. Hver dag i 30 min før forestillingen i min garderobe.
Han pressede mig til meget mere end jeg anede jeg kunne. Og huskede at rose mig meget hahahahahaha = VIGTIGT.

Lagde ud med 2000 meters roning på tid. Og som det konkurrence menneske jeg er tænkte jeg at jeg skulle slå Pouls rekord på 7min6sek.
Nåede det dog “kun” på 8min3sek. Hvilket gjorde at min kondi ifølge computeren lå på “GOOD” , men skræmmende tæt på”AVERAGE” og i mit hoved en bid vej fra “EXCELLENT”.
Men så er der noget at stræbe efter.

Jeg kastede lige lidt op i munden undervejs (ja det lyder ulækkert, men sådan er det) og følte mine arme var meget meget små i forhold til de bare thai bokser fyre der træner i samme rum som mig 😂

Min krop er nu officielt smadret. Og Gud hvor jeg elsker det!!! Endelig føler jeg der sker noget. Nu er jeg gået igang – og kan hver dag fremadrettet tænke at min krop bliver stærkere og stærkere. Smerte eller ej..

Smerte kan være mange størrelser. Og idag er det følelsen af at “have gjort noget godt for den” – smerte. Og den gør ikke ondt.
Eller… Jo – det gør den. Men ondt på den gode måde.

Har nu siddet i min parkerede bil ude foran mit hus i et kvarter, af den simple grund at jeg simpelthen ikke kan rejse mig. Ej heller se hvordan jeg skal få svinget mine ben ud af den åbne bildør…??

image

Lidt sørgeligt hahaha

Men må nok hellere få tvunget sig selv til det – for imorgen venter en 5km løbetur med Poul med dertil indlagte øvelser…!!! Shiiiiiiitttttt……!!!!!

Men nu først lidt kærlighed fra Batman. Skønt at være alene med ham nu, han er nemlig ligeglad hvor ynkelig man ser ud de næste timer 😂😂

Snakkes 😘

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første dag i mit nye liv