Min mening om Vild med Dans i fredags

er sgu lidt i chok…!!!

1484692_10205561369408583_5424036126014340865_n

der er meget der er øv ved ikke at lave vild med dans i år, men der er dælme også noget positivt.
blandt andet at man slipper for folks sure bemærkninger. jeg er rystet og overrasket over hvordan det er voksne mennesker taler til hinanden.
hvis man læser nogle af de kommentarer der vælter ind på vmd’ facebookside, så undres man.
jeg forstår udemærket at det er et program der får folk til at involvere sig – og det er skønt. men for pokker hvor er det en vild tone der bliver holdt.
nu er jeg jo meget ude på skoler og snakke om mobning og min konklusioon er altid at vi ikke kommer det til livs, mest pga at vi voksne simpelthen snakker så grimt til hinanden.

der kastes sætninger ud som “I er sådanne et klamt par”, “håber I ryger ud tudefjæs” “din gamle taber, ad ad ad” “øv I stadig er med!”

og jeg kommenterer jo for tv2 hver uge, og denne uge sagde jeg at jeg ikke var enig i at dommerne skulle tage særligt hensyn til James og hans ankler. alle parrene skal dømmes ud fra det samme. man kan ikke være dansedommer og give højere karakterer til nogle pga en skadet ankel. så skulle man også tage særligt hensyn til at søs og john er over 50 og at Ena har flere kilo end de andre at skulle flytte. og sådan kan man ikke dømme en dansekonkurrence.

det har nu afstedkommet kommentarer som “hold kæft hvor er du umenneskelig” “jeg hader dig” “jeg troede du var rummelig”

altså hvad sker der ???

man må altid gerne være uenig og have sine favorit par man hepper på, men hvor fanden blev den gode tone af??

husk på at deltagerne i det program og så mange andre programmer, stiller op i håb om at give seerne en sjov fredag aften i fjernsynet. med risiko for at gøre sig selv til grin på live tv foran 1,5 millioner mennesker.
de gør det ikke for at genere nogen!!

hold lige den gode tone folkens…
er sgu i chok over hvordan tonen er blandt voksne mennesker… man kan sgu blive så forarget…!!

jeg hepper på alle fire par, bare fordi de er hvem de er og fordi de stiller sig op og underholder mig hbver fredag aften… det fortjener sgu en hånd og ikk en sviner..

er spændt på hvornår den første negative sviner kommentar tikker ind herunder…

ved også at der er mange og gudskelov flest der taler pænt og bare hygger sig med programmet. gudskelov.

til alle der fører den grimme tone – husk nu det er BARE et tv show!!! nyd det eller zap væk. ingen fortjener at blive svinet til fordi man prøver at underholde Danmark…

husk lige næstekærligheden!!!

55 kommentarer

 • Super flot skrevet.

  Super flot skrevet. Du har så evigt ret. Folk taler ikke særlig pænt herinde, fordi det er for nemt at lukke lort ud når man ikke sidder :face to face”. Folk glemmer det er rigtige mennesker de sviner på det groveste. Jeg har kun en negativ kommentar til dig: Øv, hvor er det træls at du ikke er med i V.M.D. i årDet er bare ikke det samme når du ikke er med, men jeg håber da du er med næste år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli hansen

  Håber du Silas er med næste åt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lil

  Silas elsker dit arrangement i stop mobning. Du er for sej. Øv at du ikke er med i vild med dans. Øv at alle par ikke kan være med frem til slut og så slutter det med samlede point fra 10-1. Synes det er øv hver gang nogen ryger ud. Alle er dygtige. Tænk bare at overvinde frygten at gå på gulvet. Øv at folk ikke har mere til overs for hinanden. Jeg har min favorit, men det er så absolut plads til alle. Elsker vild med dans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Dam Madsen

  Du kommenterer på en respektfyldt og professionel måde Silas, tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Egelind

  Jeg må sige at jeg selv er noget forundret over “tonen” engang imellem..Jeg sagde ja til at medvirke i et underholdningsprogram og havde ikke regnet med at skulle opleve de indimellem ret så grove bemærkninger på de sociale medier. Man har sådan brug for al sin selvtillid, for at kunne gå ind i på gulvet hver fredag og videre ind i folks stuer. Det eneste man kan gøre, er at tilgive,- glemme og gå ind og GØRE det og så glæde sig over at der er så mange dejlige, positive mennsker derude ! TAK til jer og giv kærlighed tilbage til dem der sikkert ikke har nok til at kunne give andet end det modsatte. Kys det hele !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Masser af kærlighed (og selvtillid) til alle jer, der sørger for skøn underholdning hver fredag. Jeg er sikkert på vi er allerflest, der danser med jer og hepper hjemme i stuerne og at de mindre venlige kommentar kun repræsenterer en promille.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie

  Sådan Silas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kan Kun Sige En Ting Til Dig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conni

  Helt enig Silas..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ULLA RASMUSSEN

  Godt Brølt Silas!!!! kunne ikke sige > skrive det bedre selv, jo måske > hvis ikke man kan sige noget pænt skal man holde sin mund! Bagsiden af de offentlige medier er desværre at mange mener at de har lov til at udtale sig meget negativt om snart sagt alt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  og Sandheden er brutal og altid ilde hørt. Ofte gør den fysisk ondt. Mange af de værste kommentarer kommer fra børn, som hører dem fra voksne og andre børn. Søren på bloggen er også forarget og bebrejder andres sprog, imens hans kommentar rummer ord som fucking, kraftdeme og ad helvede til. Hallooo. Silas..prøv at tælle alle dine egne grimme skrevne ord i dine indlæg, når du er ophidset og vred ! Du starter dit indlæg med et sgu i overskriften og bruger ordet 4 gange. Tænk lige over det. Der er fare for, du lyder falsk og frelst. HI HI. God humor hjælper jo på alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lizette

   Hanne – sgu er ikke et bandeord og har ikke været det i 4 år

   http://politiken.dk/kultur/ECE1282161/nu-er-sgu-ikke-laengere-et-bandeord/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Hanne, Sgu er jo i sig selv ikke et slemt ord. I dagens Danmark bliver det brugt til at understrege noget. F.eks overskriften “jeg er sgu lidt i chock” her bliver sgu brugt til at understrege, At han vitterlig er i “chock” over måden folk taler, hvilket også er Silas’ pointe. Det er ikke så meget brugen af bandeord han kritiserer, men måden de bliver brugt på, hvilket i det her tilfælde er, at tale grimt til andre.
   Og jeg giver Silas helt ret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sandheden er brutal og altid ilde hørt. Ofte gør den fysisk ondt. Mange af de værste kommentarer kommer fra børn, som hører dem fra voksne og andre børn. Søren på bloggen er også forarget og bebrejder andres

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Eilertertsen

  Hej Silas.
  Så godt, at du tager fat om det emne. Jeg følger ikke med på facebook, da jeg bare gerne vil underholdes af “vild med dans”, men generelt på facebook græmmes man over, at man synes, man kan tillade sig at skrive hvad som helst på facebook. Det er så groft, at jeg ikke kan lade være med at opfordre folk til at udtrykke sig på en mere sober måde. Jeg er rystet over, hvordan man misbruger det danske sprog. Det er åbenbart tilladt på facebook. Man ville forhåbentlig ikke bruge de forfærdelige ord, hvis man stod over for hinanden.
  Særlig slemt er det, når det handler om flygtninge.
  Jeg har stor respekt for dig og det du kan og savned dig i programmet, fordi du tog chancer og lavede noget helt andet. Du er smadderdygtig og jeg ønsker dig og din familie alt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Godt skrevet Silas og hvor er det rigtigt.
  Mobning lærer børnene desværre nok meget af de voksne, som de jo efterligner meget i deres hverdag.
  Ved konkurrencer er der det gode at vi kan holde med dem vi syntes om er gode ud fra det vi dømmer dem ud fra, men derfor er der jo ingen grund til at nedgøre de andre med grimme kommentarer og ubehøvlet optræden.
  Hvis man ikke kan tåle at det går dårligt for dem man holder med, så kan det være i sport eller andre konkurrencer, så skal man ikke overvære det, men indrømme overfor sig selv at det kan jeg desværre ikke tåle at se og så se et af de mange andre programmer der findes eller sluk for tv og hyg dig med familie og venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Møller

  Hej Silas
  Du har fuldstændig ret, det er utroligt hvad voksne mennesker kan finde på at sige og skrive til andre. Det kan være det for dem til at føle sig bedre end andre og det har jo altid været nemmere at se andres fejl, frem for ens egne.
  Og kan godt forstå at børn snakker og reagere på en dårlig måde over for andre, de lærere det jo hjemmefra
  Håber du er med næste år, du er så sej
  Knus Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila weichert

  Sådan Silas Jeg har selv undret mig over at folk ikke bare kan nyde programmet, hvis de ikke kan kan er der altså en fjernbetjening til ethvert fjernsyn. Og en knap man kan trykke på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Silas
  Du er sådan et fantastisk menneske … Kreativ og inspirerende og utrolig dygtig og jeg glæder mig til at se dig i VMD igen for det er bare ikke det samme uden dig. Knus og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Kære Silas, Syns det er ærgerligt at du føler du skal retfærdiggøre dine kommentarer, du kan ikke redde voksne mennesker, der er faldet i misundelses- og jeg hader alt tønden.
  Du gør et stort arbejde på skolerne for at børn og unge mennesker IKKE skal gå i samme fælde, og der har du en chance for at blive hørt. De voksne er uden for pædagogisk rækkevidde hvad DET angår
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann nielsen

  Du har så meget tet Silas
  Jeg bliver også chokket over
  Hvordan voksende taler om hinanden
  Intet at sige til at der er så meget mobning i dagens danmark
  Både børn og voksende

  Jeg er så stolt af du trør gå imod
  Og elskede dine programmer med børnene og mobning

  Håber vi ser dig næste år i vild med dans
  Knus og kram Ann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Harpsø

  Hvor har du dog ret. For at komme mobning til livs, skal vi have de voksne til at tale pænt. Det er heller ikke passende at skrive noget grimt om andre på fx Facebook. Man skal ikke skrive noget, man ikke ville sige ansigt til ansigt til vedkommende. Og endelig……. Vild med dans er for mig virkelig skøn fredagsunderholdning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det danske sprog kan være noget så grimt :-/

  Voksenmobning er ikke et ukendt fænomen, det sker mange steder. Det er grimt at opleve at nogle soler sig ved bevidst at træde på andre.

  Jeg tager hatten af for, at du slår et slag for antimobning. Jeg er bare bange for, at sålænge der ikke følger konsekvens med handling, så kommer vi aldrig mobning til livs.

  Jeg var selv mobbeoffer som barn, og det blev tiet væk eller “undskyldt” med at jeg tog tingene for nært… Og som en anden skriver – det har konsekvenser også senere i livet, og man lever med en evig higen efter andres accept…

  Det ville klæde verden hvis man behandlede hinanden ordentlig, også selv om man sidder godt gemt bag en skærm…. Det koster jo ikke noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Hendriksen

  Godt sagt Silas…… Det er fantastisk, at folk har forskellige meninger og smag, – det vil blive en kedelig verden at leve i, hvis alle havde samme mening og samme smag……..
  Og rigtigt…….. Man kan godt ytre sine forskellige meninger på en sober måde. Kan man kun ytre sig grimt og ikke kan tale ordentligt til og om folk, skal man holde sin mund…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor har du dog ret!!! Jeg blir tit helt målløs over folks tone på de sociale medier. Og du har nok desværre ret i at så længe voksne mennesker sviner hinanden sådan til, kommer vi nok aldrig mobberiet til livs
  Og samtidig har folk travlt med at råbe op om at vi skal tage hensyn til hinanden og vise mere venlighed og i butikkerne forventes service og høflighed som aldrig før. Der er noget der ikke helt hænger sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hvor er det godt skrevet. Tak . Glæder mig til du er med igen sæson 2016

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Jeg mener at mobning ikke altid er børnenes skyld. De hører jo ordene et sted ( måske fra tv ) men der er også mange voksne som har et grimt sprog. Silas du er en ener og du er skøn og retfærdig. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Hej Silas
  Synes lige at du skal have denne jeg har den dybeste respekt for at du tør at tage det her op og er en af dem som trofast har set alle vild med Dans programmerne og holder meget af det ville lige som mange af mine venner ønske at folk tog det program for hvad det er et familie program. Vi sidder hele familien og hygger omkring det og så er det sku””””””” træls at alle de sure opstød der kommer i løbet af udsendelsen via telefonen fra Facebook tag det nu som voksne og husk på at der også er børn der læser de grimme beskeder på de sociale medier

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Voksne mennesker har generelt et fucking grimt sprog. Vi har kraftedme et overforbrug af forstærkende tillægsord og det lyder ad helvedes til.

  Eller, sagt på en anden måde:

  Voksne mennesker har et ufatteligt dårligt sprog med et overforbrug af forstærkende tillægsord. Det er en dårlig vane, og virkelig tarveligt overfor de der ser op til os.

  //Søren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg gider ikke engang prøve, livet er for kort til svinere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Rath

  Man skal tale pænt ! Når det så er sagt synes jeg der er en del favoriseren fra dommernes side. I hvert tilfælde mht Søs og Mads. Og for at sige det pænt synes jeg ikke der er grund til at være så krukkede eller skabede som de er. Det ser man altså ikke hos de andre par !
  Men når det kommer til hvem der skal videre handler det jo ikke om hvem der danser bedst og fejlfrit men om hvem folk bedst kan li’. Og DET er ikke fair i en dansekonkurrence ❗️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Lige i øjet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Hvor er jeg enig i, at der er mange der ikke kan finde ud af at skrive/tale pænt, det kan virkelig undre mig…selvom man ikke er enig, kan man godt sige det på en pæn måde, også selvom det man vil sige er negativt….ville ønske at flere mennesker vil tænke sig lidt om, før de skriver og taler…..Især da jeg selv er en person, der holder en pæn tone, jeg kan da også komme med holdninger, som andre er uenige med mig i, men jeg siger det stadig på en måde, så ingen bliver kede af det….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katharina

  Du har fuldstændig ret i at der skal ikke tages hensyn til nogle skader man har eller andre ting. Jeg har selv danset hip hop i omkring 9 år, og kender til at der bliver ikke taget hensyn til skader eller andre ting, i danseverdenen, og det synes jeg heller ikke man skal bare fordi de deltager i et underholdningsprogram.

  Har selv mødt når jeg snakker med folk om deltagerne i VMD, og min mening om hvem der burde være med endnu eller ikke burde være med mere, hvor jeg efter mange tuneringer, men også set mange tuneringer inde for Standard og Latin, når man så sin danseskoles bedste dansere danse, så lægger man mærke ting ting, og derfor kan man så se når dommerne i VMD siger nogle af de samme ting som jeg også mener om det .

  Så bliver man mødt af kommentare fra dem som man snakker om VMD med som ser programmet fordi de nyder det, men ikke forstår det danse tekniske, at man skal jo også tage hensyn til …… osv. Hvor man kun kan sige dommerne i VMD dømmer som hvis de dømte aktive dansere inde for standard og latin, og derfor giver konstruktive kommentare om det tekniske, og alt folk så kan sige det skal de ikke fordi det er jo et underholdnings program, hvor man står paf tilbage og siger det er også en dansekonkurrence fordi de lære at danse også.

  Så kan kun være enig med dig i dit oplæg og følger også dine kommentare inde på tv2.dk om fredagens danse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt enig.

  Og tak for en god blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Det kan ikke siges bedre – er helt enig, mange budre tænke før de taler, det rammer tit hårdere end man tro …. Godt vi har dig du sådan et fantastisk menneske og ser det gode og positive i alle ☺️ stor respekt til dig og stor respekt til du skriver det du tænker kan andre lære noget af !!! Og så savner vi dig i VMD ☺️ Men var det hele vær og se dig i Grease ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Silas
  er helt enig med dig, lad Os tale pænt til hinanden, så verden ikke går helt af lave, ingen grund til sure opstød og dårlig karma, det er livet for kort til.
  Tak fordi du deler ud af Jeres spændende liv, nyder og læse din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Der bliver taget hensyn til Ena og Thomas! VMD,skulle meget gerne vise en udvikling.Hvilket man ser hos de andre par.Søs og Faxe har virkelig vist fremskridt..uge efter uge.James var dygtig til Latin,men ikke til standard..MEN alligevel betydeligt bedre,end det først nævnte par.VMD drejer sig om udvikling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Jensen

  Hvis flere mennesker var som dig, Silas.. Så var verden et et langt bedre og mere rummeligt sted! Tak for dine holdninger og synspunkter, og tak fordi du deler dem – hvis det bare får andre til at dreje deres sind til det mere positive og rummelige, så er det, det hele værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilly

  TAK SILAS, så godt skrevet, er helt på linje med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Abrahamsen

  Hej silas, jeg synes helt bestemt, at du har ret. Mange folk har et frygteligt sprog både på de sociale medier og i den virkelige verden. Jeg synes ikke det er fair, at man skal svines til, bare fordi man tør åbne munden eller være med i et tv program.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva Marie

  Ååh Silas, du rammer virkelig hovedet på sømmen i dit indlæg her.
  der er ingen tvivl om, at så længe vores børn hører voksne tale så grimt til hinanden som rigtig mange desværre gør, ja så vil der altid være mobning desværre..!!
  jeg er gift med den skønneste mand, som desværre er blevet mobbet igennem det meste af sin skoletid og også i blandt sine “venner”
  Det som mobbere nok ikke tænker over, hvis de da overhovedet tænker er at mobning følger en resten af livet. Det kan meget vel være, at man får et godt liv som voksen, men den følelse som det giver i maven vil bare altid være der et eller andet sted.
  For min mand har det haft den effekt, at han aldrig siger nej til nogen, han springer op for at hjælpe og tænker kun på at dem der er i hans nærhed skal synes godt om ham..!!
  jeg har prøvet på, at fortælle ham at det gør de selvfølgelig også selvom han en gang i mellem siger nej til at hjælpe og ikke hele tiden servicerer dem – men som han selv siger ” det er bare så svært at tro på, for ingen har jo nogensinde været min ven fordi de godt kunne li mig” puuuha det gør ondt at høre..!! Vi voksne er simpelthen nød til at tænke meget mere over, at vores børn er et produkt af deres omgivelser, og hvis børn kun hører voksne snakke grimt om andre og bruge det mest forfærdelige sprog – ja så er der jo ikke noget at sige til de blir som de gør..
  Silas, dit store arbejde som foredragsholder og kendt person er med til at skabe fokus – og hvor ville verden se meget bedre ud hvis alle delte din tankegang 😉
  Keep up the good work, og så vil jeg glæde mig til at se dig i VMD næste år..!! <3
  mht tonen hos vmd's seere så er det jo fordi det er så pisse nemt, at være grim i munden og hård i flinten så længe man sidder trygt bag sin skærm.. jeg tvivler på, at dem der er værst ville ha modet til at sige det samme face to face.. Og ville de gøre det, ja så har de seriøst brug for proffesionel hjælp og en hel masse kærlighed..!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina kastbjerg

  Jeg er så enig med dig.. Syntes det er skræmmende at voksende mennesker kan opføre sig på den måde… De aner ikke hvor ondt det kan gøre. ( har selv været et mobbeoffer ) VMD er et super fed udsendelse, de gøre det rigtig godt allesammen, jeg syntes det er vild frisk at sige ja, de er simpelhen verdens modigste danser Vi har jo hver især nogen favoritter, men derfor behøver man altså ikke svine andre til. Rigtig god dag til dig Silas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Silas.
  Er helt enig med dig. Folk skal snakke og skrive pænt. Men pak du dit “sgu” ned. Det er heller ikke pænt at skrive. Sætningen giver lige så meget mening uden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone

   Ha ha Jannie – der kom jeg til at trække på smilebåndet –
   Så Silas – væk med “sgu” – det er blevet så almindeligt at jeg ikke selv har tænkt over det da jeg læste opslaget…..
   Og ja – selvfølgelig skal folk snakke ordentlig til hinanden, det er ikke underligt mange unge mennesker taler grimt, hvis det er det sprog deres forældre bruger til daglig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Hej Jannie… en lille side bemærkning, sgu er kommet i den danske ordbog og er ikke længere et bandeord 🙂 og som Lone siger er det så almindeligt, at der ikke bliver lagt mærke til det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

   Hej Silas. Det er godt, at du står på barrikaderne omkring grimt sprog. Men for at gøre det, så må man først starte med sig selv. Så pak du bare dine egne bandeord, som “sgu” og “fanden” væk. Det lyder grimt. Og hvorfor kalde på Fanden, når man taler? Han er da ikke værd, at påkalde.
   Og det kan godt være, at ordet “sgu” er skrevet ind i den danske ordbog, men det er stadig et bandeord, da det er en sammentrækning af “Så Gud”. Men det er folk nok ligeglade med.

   Men ellers giver jeg igen helt ret i, at man skal tale ordentligt til hinanden – både på Facebook og i virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Du har fuldstændig ret Silas hvorfor ikke zappe væk hvis man er så utilfreds jeg syntes de er modige og nyder det hver fredag og sommetider også genudsendelsen men du er også savnet Tak fordi du er dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne½

  Fuldstændig enig med dig, Silas!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor har du ret Silas. Der er en grund til at børn og unge snakker grimt. Jeg havde en snak med en kollega da jeg har en datter der lige er startet i skole. Jeg skla nu høre på at alle sætninger skal starte med fucking og hold kæft og det der er værre. Jeg gentager mig selv hver gang og siger at det vil jeg ikke høre. Det der overrasker mig er så, at min kollega forstår mig slet ikke og min forargelse. jeg skulle acceptere at man snakker sådan i dag og det at blive kaldt for “so” er da helt normalt, og ikke så hårdt som det lyder. Jeg sagde at jeg nægter at acceptere dette, for hvor ender vi så henne.
  Desuden skal jeg hver dag finde mig i mopning og grimt sprog fra andre kollegaer så ja utroligt at man som et voksent menneske kan tale så grimt og nedsættende om andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Folk sidder bare bag skærmen og derfor skriver de så grimt.. Ingen konsekvenser. Kigger du forskellige steder på facebook i dagens danmark bliver der godt nok gået til stålet når der dukker kommentarer op. Sidder virkelig og krummer tæer nogen gang.. Ikke noget at sige til børn kan være virkelig onde ved hinanden. Der er et “godt” forebillede i de voksne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Sørensen

  Du har bare 100 % ret – Trist at man ikke bare kan nyde et super godt TV program uden at skulle komme med den slags negative bemærkninger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Silas du er et fantastisk menneske. Jeg tænker også tit gid folk bare kunne tale pænt til hinanden. Jeg er desværre også blevet mobbe da jeg gik i skole fordi jeg ikke var lige så god til det boglige som de andre i klassen. Den dag i dag sidder det stadig i mig hvis jeg møder børn der går 5.6.7. klasse at hvis de begynder at råbe et eller andet efter mig eller hvis de kigger mærkeligt på mig så skynder jeg mig at kig ned i jorden. Nogle gange går jeg med musik i ørerne så jeg ikke kan høre hvad skolebørnene siger. Nogle gange ville jeg virkelig ønske at dem der mobber selv fik lov at prøve det på egen krop. For det sidder sgu printet i hovedet på en. Men mobberi burde forbydes! God dag til dig og din dejlige familie.Stort kram fra Tania

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Lige præcis Silas
  Hvor har du bare ret.
  Uhyggeligt at der er så lidt næste kærlighed i dagens Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mening om Vild med Dans i fredags