Ømme fødder og kød i maven

Fredag d.13 – men dælme også lørdag d.14!!!!

image

Det er svært helt at finde ord Idag efter gårsdagens hændelser…
Elskede, smukke, enestående, yndlingsby Paris!!!!
Har de sidste par minutter prøvet at samle en sætning eller to, men må give op. Man kan ikke skrive noget der giver mening i en sådan situation.
Hvordan er vores verden blevet sådan?!??
Uskyldige mennesker må lade livet pga bitterhed, religion og fuldstændig meningsløse tanker.

Er ulykkelig over vi er havnet der.

Mit elskede Paris, som min mormor tog mig med til hver sommer gennem hele min barndom/ungdom er nu forvandlet til en slagmark. Og kan ikke slippe tankerne om vores lokale grønthandler Cherif er okay..? Eller Pierre som dagligt forsynede min mormor med cigaretter på Place de la République stadig er i live Idag? Det holdt mig vågen til klokken 4 inat fordi tankerne kørte rundt i mit hoved.
Det er en frygtelig verden på mange måder – men på trods af alt dette har jeg hele dagen Idag prøvet at huske mig selv på at livet også skal leves Idag! For glemmer man det – så har terroristerne vundet!!

Og det skal de dælme ikke have lov til!!!
Jeg har Idag husket at smile, hilse på folk på gaden her i Alanya, drukket et glas vin med min mor og holdt møder og andre praktiske hverdags ting – altsammen med gårsdagens hændelser i baghovedet – men har mindet mig selv om mange gange at de ikke skal have lov at kue mig!!

Livet skal leves hver dag – hele dagen!!!

Lev i dag – glæd dig til imorgen og husk igår..
Og igår vil jeg for altid huske!!!

Mange tanker til alle involverede!!!

6 kommentarer

 • ulla

  Silas, du skriver samt udtrykker dig så smukt. Jeg beundrer dig, og hvis flere var som dig,ville kærligheden overvinde ondskaben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte West Olesen

  Kære Silas ❤️ Hvor er det bare godt skrevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er bare så svært at forstå… men hvor har du fundet dette meget sigende billed med det franske flag. Jeg har søgt over alt, og vil meget gerne give min dybeste medfølelse og sympati for denne forfærdelige uvirkelige handling . Billedet siger det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  **JESUIS&JET’AIMEPARIS&LAFRANCE.13.11.2015**

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Man skal være glad for hver eneste dag man vågner op og er i live.
  Det har jeg lært efter som jeg har en kronisk sygedom som gør jeg har en stomi og får væske hver eneste dag i et indopereret drop. Den var desværre medvirken til at præcis for 4 måneder siden i dag fik jeg en blodprop i maven som var på vej op til leveren.
  Jeg tænker tit på det kunne nemt have gået MEGET værre end det gjorde. Så jeg har lært at sætte pris på hver dag jeg vågner op og er i live, jeg er trods alt kun 34.
  Husk at sætte pris på hinanden og livet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Juul Nielsen

  IS er udyr, der er til farer for hele menneskeheden.
  Mine tanker går til alle de berørte i både Libanon og Frankrig, der de sidste 2 dage har mødt terrorens grumme ansigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ømme fødder og kød i maven