Lidt nyheder fra Burgerbaren

God start på 2017 – og godt nytår til alle

Året 2017 kunne næsten ikke være startet bedre.

En ting er at vi lige nu går og venter på at lillebror kommer til verden når som helst og glæder os vanvittigt og dårligt kan få armene ned over det, så er noget nær det umulige sket i mellemtiden.

Mit lille hjertebarn “GREENBURGER”  er efter kun 3 måneders levetid blevet nomineret til en af de helt store priser, nemlig “Årets Veganske Restaurant” … Det er så vildt og vanvittigt at det er svært helt at forstå… Vi er oppe imod fire af de helt store favoritter inden for kategorien.img_6443

Men bare det at vi er kommet i så fint selskab så hurtigt er såå vildt!!

Vi er meget på toppen og sindssyg stolte.

Tænk nu hvis man mod alle odds skulle gå hen og vinde den? Og kunne kalde sig “Årets Veganske Restaurant 2017” .. Wauw!

Vi har på de tre måneder vi har eksisteret åbnet tre restauranter og arbejder lige nu frem mod en burgerbar i Århus og en i Odense.

Er så stolt over noget der startede som en ide på en post-it for et par år siden er blevet taget så vel imod og på rekordtid har kunne åbne tre forretninger. Det er alt sammen takket være alle jer der    kommer og spiser og hyggesnakker. Så TUSINDE TAK TIL ALLE JER!!!

Hvis du har tid og lyst så tager det

10 sekunder at stemme og kan stemmes via dette link:

http://madmedmedfoelelse.dk/arrangementer-2/aarets-veganske-priser/

(Nederst på siden under de listede nominerede i alle kategorier…)

Tak for at have taget så godt imod os… Håber at se jer på Frederiksborggade 26 eller Vesterbrogade 30 (eller ugen ud på Verdenshjørnet lige ved Nørrebro st.).

 

img_6458

 

1 kommentar

  • Simone Mølgaard Nielsen

    Du har fortjent den enorme succes – både på privatfronten og arbejdsmæssigt. Du er en fighter af guds nåde! GreenBurger er et fantastisk koncept, og jeg kan ikke få armene ned over, at I planlægger at udvide i Aarhus – trust me, I har fået jeres første stamgæst 😂 Jeg har selvfølgelig sendt min stemme afsted til jer 💚 Hurra for dig,
    Silas – og hurra for 2017! Godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyheder fra Burgerbaren