Endelig hjemme og lege familie far

Hjælp mig med at vælge ur… Please!!

image

Nu får jeg nok lige brug for jeres hjælp…

Jeg har aldrig rigtig været en “armbåndsur mand”, men har nu i et langt stykke tid drømt om et rigtig lækkert ur til håndleddet.
Men da jeg er helt ny i denne ur verden, håber jeg der er nogle af jer læsere der har mega meget forstand på dette hahaha..

Jeg har kigget på et par forskellige..

Fx nogle af disse fra “Skagen”

Har set at mange render rundt med et “Skagen”-ur, så tænker det måske kan noget? Eller?

Eller også skulle man gå den helt klassiske vej med et af disse ure fra Abeler og Söhne?
Mulighederne er jo vanvittig mange i en helt ny verden..

Og sidst men ikke mindst har jeg kigget på disse oldschool ure fra Casio..?

Men hvad pokker skal man gøre når man er ubeslutsom?? Og overhoved ikke har forstand på det..? Så håber man at nogle af alle jer kære læsere gider dele ud af jeres erfaringer.
Eller bare byde ind med hvilket en af disse stilarter I synes er fedest…

Jeg synes det ser møg sejt og voksent ud at gå med ur – og nu skal det sgu være 😉

Hjææææææælp…!!

49 kommentarer

 • Frida (stor fan)

  http://urskiven.dk/shop/bem-509d-1avef-casio-27116p.html Synes du skal tjekke dette ur ud✌️
  Kh. Frida
  PS. Du er mit store idol!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Silas.
  Du skulle tjekke denne hjemmeside. De har nogle mega fede og rå ure fra Vostok. Ikke et ur alle og en hver har. Men du vil få et super fedt design med et lækkert værk til en rimelig pris. Der er både fede dykkere ure og nogle mere klassiske med læderrem.
  Helt sikkert noget du skal tjekke ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hej Silas, syntes helt klart du skal tjekke J&M Denmark urene. Har selv to af dem, de er mega fede. Retro stil og virkelige elegante Det er to unge venner som har startet det op for to år siden og har altså lavet noget virkeligt fedt. Dansk design når det er bedst Tjek dem ud på http://www.jm-denmark.com

  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Sejt, at du har bestemt dig for at få et ur. Mænd går ikke så ofte med en hel masse smykker, men med ure har man muligheden for at gå amok.
  Er det til daglig brug, ville jeg vælge et lidt robust ur, der passer til din tøjstil.
  Men derudover kunne man jo også have et mere elegant “pynteur” til festlige lejligheder, hvor det lige ville være prikken over i’et.
  Er spændt på, hvad du vælger.
  PS Det er vigtigt, at man let kan se, hvad klokken er. Somme tider er urskiverne så fancy, at det kan være svært hurtigt at orientere sig om, hvad klokken egentlig er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Du skal da vælge et af de flotte Nexø ure fra NEXO-Denmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa

  Er Eliot Brown ville klæ dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg synes disse to smukke ure ville passe godt til dig:
  Abeler & Söhne AS1153 Anaog til 1399,-
  eller
  Ancher rustfrit stål Qyartz Herreur fra Skage, SKW6108 til 1295,-
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Prøv lige at tjekke de her ure ud – noget for enhver smag men med de fedeste detaljer og en råhed jeg ikke har set andre steder: http://www.hublot.com/en/collection

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Kristensen

  Jeg siger ligesom Berit – et ur fra Sebastian Frost i Listed på Bornholm… stilfuldt og bornholmsk, Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Tjek Christinas ure. De er fede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Arbejde en del pr hos urgrosir mærker fx omega Tissot, Patek Philippe, Og mange andre, som ny begynder syntes jeg det er vigtig at du bestemmer dig for nogle ting. Fx prisleje. Lænke eller rem, lille eller stor herre model. Farve stål, guld, sort, røg, bicolder (guld/sølv) tyk/tynd kasse. Når du så har kigge på det, så er du ikke i tvivl når du møder “dit ur” , jeg selv elsker mit omega constellation, dette ur opdagede jeg midt i firserne og er stadig vild med det. Har masser af andre ure , mine to voksne børn er også vilde med ure min datter er til MK ure og sønnen er til Omega seamaster /Festina. God fornøjelse. Glæder mig til at se hvad du vælger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Prøv at kigge på nexo-denmark.com.
  Super flotte design, både det klassiske look og det mere sporty og så er det bornholmsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Rolex

  Rolex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla

  Rolex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ved du har fået masser af kommentarer, men jeg vil lige gøre dig opmærksom på Bering. Et virkeligt lækkert mærke og flot design men uden det behøver koste en hel masse.. Og så går de op i at passe på naturen samtidig, hvad mere kan man ønske sig?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  På Bornholm laver Sebastian Frost de sejeste ure. De forhandles bl.a. på Gl.Kongevej 88 hos GraaeHovind Guld. Det er flotte ure!!
  Je forstår godt dit dilemma! Der er så mange at vælge imellem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina s

  Helt klart Skw6164 hvis du vil skille dig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Bjerre

  Jeg synes du skulle tage et kig på et ur fra Daniel Wellington – smarte og elegante ure.
  https://www.danielwellington.com/dk/men/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Lindhard

  Jeg vil klart foreslå dig at kontakte Swatch Group Nordic i DK og forhøre dig om muligheden for et sponsoreret ur fra fx. Tissot eller Omega. Ved der er flere “kendisser”, der har fået ure derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Berg Peetz-Schou

  Skagens ure er flotte og stilrene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Silas,
  Certina laver nogle flotte herreure med læderrem.
  Generelt er Schweiziske ure, super god kvalitet.
  Men men men, på billedet er jeg vild med 2 ur fra højre, men er ikke i tivivl om, at alt vil klæde en flot mand som dig.
  Husk at det er tilladt for mænd at have flere ure (Så må vi kvinder nemlig få flere sko 😉 )
  God jagt 🙂
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Daniel Wellington har også nogle fine herreure. Er virkelig glad for mit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Silas, det er nogle gode tanker, du har gjort dig. Jeg har arbejdet i en ure og smykkebutik, hvor jeg fik ret meget forstand på ure – jeg var også på bar bund 😉 .. Det er meget efter, om man ønsker et ur med et godt urværk, godt glas, udseende og/eller holdbarheden. Jeg ved at Skagen og Casio er nogle fine ure, hvor udseendet ikke fejler noget, og det er rigtig fine ure at starte ud med, når man ikke er vant til at gå med ur. Begge mærker er ure, som ikke er gigantiske store på armen og prisen er til at overkomme. Som jeg så nogle andre har foreslået, så er Certina, Tissot og Seiko lidt dyrere mærker, hvor urværket er mere kvalitet og ofte er urene også med safirklas (glas som kan tåle slag uden at gå i stykker).
  Personligt kender jeg ikke mærket Abeler og Söhne, men ift. prisen tænker jeg, at de svarer meget fint til Skagens kvalitet. Jeg synes faktisk, at Abeler og Söhne har nogle flotte modeller.
  Jeg synes, at du er på rette vej, og har gjort dig nogle gode overvejelser, så det skal nok lykkes for dig – go for it!
  Håber jeg kunne hjælpe dig lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leni

  Nummer 2 fra højre syntes jeg er flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Har sendt dig en mail med nogle gode råd, denne verden er så kompliceret at det er svært at forklare, alle de muligheder og typer af ure der findes derude på så kort plads. Hovedpointen er dog at det rigtige ur for den enkelte, altid er et ur, der lever op til behov og budget, og som brugeren vigtigst af alt synes er pænt. Men et ur bliver aldrig et “rigtig lækkert ur” så længe det er et quartz ur (ur med batteri)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Hej Silas
  Jeg har efterhånden nørdet ure i lidt over et år. Der er jo mange definitioner af “et rigtig lækkert ur til håndleddet”, en ting er dog sikkert. Jo mere man kigger og kommer ind i verdenen af ure, desto dyrere en fornøjelse bliver det også! Der er næsten en verden til forskel på de ure du har kigget på, som er quartz ure (ure med batteri) og så de ure, der er på billedet i dit indlæg som alle er mekaniske ure som koster vel over 50.000 kr.
  For en urnørd er der kun én vej frem, og det er mekaniske ure. Disse kan du også få i alle prislejer, dog skal du nok sætte mindst 5.000 kr. af til sådan et (brugt).
  Der findes et hav af forskellige typer ure, med alverdens forskellige funktioner. Noget, der er vigtigt at beslutte sig for er, om du ønsker et helt nyt ur, eller et vintage ur, som kommer med en historie. For eksempel et ur magen til det James Bond havde på i en bestemt film, et ur brugt under anden verdenskrig eller noget helt tredje.
  Derudover skal du overveje om det er et ur du vil bruge mens du dyrker motion, da du i så fald skal tage visse forholdsregler, hvis du vælger et mekanisk ur.
  Hvis du undrer dig over, hvad der gør mekaniske ure så dyre, så tag et kig på den her video, spol ind til 3:40 og se, hvor mange dele sådan et ur består af, det er svært ikke af blive imponeret!
  Du må endelig skrive til mig, hvis du har nogen spørgsmål eller vil have hjælp med at finde et ur. Det er dog vigtigt du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken overordnet stil du ønsker dit ur skal være og ikke mindst, hvilket prisleje.
  Ud fra de ure du har linket, virker det som om, du er på udkig efter det man kalder et dress ur, altså et simpelt og elegant ur, der går godt til et jakkesæt og ikke er for flashy eller ”se mig”. Mekaniske ure i denne stil kunne være:
  Longines Master Collection
  Jaeger-LeCoultre Master Calendar
  IWC Portuguese
  Hvis du mere er til vintage ure, så giv “Longines vintage” et søg på google, så vil du hurtigt se, hvad det er vintage ure har at byde på mht. udseende.
  Til syvende og sidst er det rigtige ur for dig selvfølgelig et ur du synes er flot, og som passer til dig og dit behov, men et ”rigtig lækkert ur” vil aldrig være et ur med batteri.

  Mvh.
  Simon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Silas
  Har selv kigget på ur i laaang tid og er endt på et mega fedt Omega Seamaster ur. Det findes også i herreudgave. Er virkelig stilfuldt og fantastisk kvalitet.. Derfor Hames Bond bruger Omega ure . Ej, urene er virkelig flotte …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simon

   James Bond brugte oprindeligt rolex og bruger i alle bøgerne rolex, men er i filmene skiftet over til Omega pga. en sponsoraftale 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puha et ur er meget personligt så det kan være svært at anbefale noget .arbejder selv med ure men kan klart anbefale et Certina ur der får du så meget ur for pengene og de er møg fede god fornøjelse med at finde det rigtige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Prøv at se på dem Sebastian Frost laver, flotte og tidsløse. En Bornholmsk smykke designer. Held og lykke med din søgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skagen laver mange flotte hvad med Diesel eller Armani ure ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Hermansen

  Skagen SKW6065. Flot sporty ur og ikke for prangende. Sådan et tror jeg du vil blive glad for. Men ikke “guld” ure. Der er for gammeldags. Håber du finder ud af det. For pokker hvor er jeres barn altså skøn. Nyder de billeder du lægger på din blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Okay, shit her kommer lige en laaaang kommentar 🙂 Skagen urene med læderrem SKW6086 og SKW6099 er super fede og passer til alt. (Gav selv min kæreste det ene i fødselsdagsgave)
  Daniel Wellington urene er også fede og tidsløse – er vild med dem.
  Nu kommer så en slags ure du måske ikke er faldet over, men de hedder ‘wewood’ og er lavet miljøvenlige og i træ! De er så anderledes og fede 🙂 virkelig et kig værd – måske du bliver så vild med dem at du må have 2 😉 det var i hvert fald lige ved at ske herhjemme – man bliver hurtig hood på ure! Det look skal du nok kunne bære 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte Jørgensen

  Helt klart det i midten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er vild med de klassiske fra Abeler og Söhne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Mikkelsen

  Jeg synes bestemt du skal vælge Skagen ure og ja ure i flertal, for så kan du vælge to eller tre forskellige som du kan mikse med din garderobe. Jeg er specielt vild med de ure der har blå baggrund i urskiven, og så må man vel nærmest vælge minimum et ekstra til særlige konservative lejligheder ikke?! Men sådan et Skagen ur med blå baggrund vil HELT bestemt klæde dig fantastisk! Det er både megaflot og fantastisk maskulint.. :sunglasses:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej Silas
  Jeg kan godt forstå at du er i vildrede, for det er en ur-verden med mange holdninger og stilarter. Jeg tænker du skal vælge noget dansk. Vi har så meget fedt dansk design. Men før du bestemmer dig, så undersøg søg lige det danske markede, for der er faktisk flere danske uremærker end man lige regner med. Jeg har set at der lige er kommet et par stykker til på markedet. Tjek for eksempel http://www.seekergoods.com eller gå ind på en Facebook side som hedder urtosser. Håber du finder dit drømme ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skagen ure er super fine, klassiske og meget anvendelige både til dagligt og til fint brug. Har et super flot sort/klassisk derfra og den har fået mange roser med på vejen.
  God ur-jagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ja, mange fede ure. Men jeg tror et Skagen ur vil klæde dig uanset om du vælger en helt klassisk model, en med blå skive eller brun rem. De er vildt flotte allesammen….
  Måske du får det med ure som med solbriller? og man kunne jo også sagtens have mere end ét ur hvis nu det virkelig er svært at bestemme sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Det sorte i midten vild være lige dig, det passer rigtig godt til din tøjstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Daniel Wellington, DW, ure er ret populære for tiden. Og også flotte og tidsløse: https://www.danielwellington.com/dk/men/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hej Silas – jeg ville fravælge old school Casio – din tøjstil matcher mere Skagen og de andre ure – de er begge hold super flotte rigtig god aften og held og lykke med ur- valget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nu ved jeg selvfølgelig ikke med herre modellerne fra Skagen men jeg fik et skagen ur af min chef da jeg blev udlært for 5.5 år siden er er sindsyg glad for det. Med er lidt (meget) motorik idiot så slår armen og andre kropspleje ind i alt men det har det holdt til og så er det jo enten en god kæde eller også læder rem på dem så kan klart anbefale Skagen! (Så lige på dem du har linet til. De helt runde med lys brun læder rem ville være fede til dig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nu ved jeg selvfølgelig ikke med herre modellerne fra Skagen men jeg fik et skagen ur af min chef da jeg blev udlært for 5.5 år siden er er sindsyg glad for det. Med er lidt (meget) motorik idiot så slår armen og andre kropspleje ind i alt men det har det holdt til og så er det jo enten en god kæde eller også læder rem på dem så kan klart anbefale Skagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Andersen

  Fede ure allesammen.. men nr 2 fra højre… Gulduret.. det er fandme flot…
  Ha en dejlig aften… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig hjemme og lege familie far