Verdens bedste dag og datter!!

Hurra – gode nyheder at vågne til!!!

Er en glad glad mand Idag.

For noget tid siden fik jeg af vide af mit forlag, People’s Press at min bog “helt ærligt” var gået i trykken for anden gang, da første oplag var udsolgt. Nu Idag vågnede jeg til beskeden om at de snart overvejer at gå i trykken med den for tredje gang, da andet oplag også er godt på vej til at blive udsolgt…!!!

image
Er (undskyld mit sprog) fandme glad!!!

Jeg var meget nervøs da bogen skulle udkomme, fordi det er mine egne holdninger til både politik, moderne familier, reality fjernsyn og vores manglende evne til næste kærlighed mm. der er på dagsordenen.
Og det kan tit være skræmmende at sige sin mening højt i lille Danmark. Men jeg bliver virkelig stilt over dels at så mange har lyst til at læse den, men også pga de mange positive kommentarer jeg har fået tilbage…

I er virkelig fede!! Og dejligt at mærke opbakning… Det betyder altså uendelig meget for mig!!! Tak til alle jer – og glædelig 2.december…!!!

7 kommentarer

 • Camilla

  Ønsker mig den i Julegave håber at jeg får den !!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Bliver altså nød til og ønske mig din bog Super godt gået Silas. Glædelig jul til din skønne familie og dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina kastbjetg

  Hej Silas
  Stor tillykke Kan godt forstå at de snart er nød til st lave et 3 oplæg. Jeg har lige læst din bog, super god bog. hold nu op hvor du ramme rigtig i mange ting, man får også lidt at tænke over ved at læse den På den positive måde du har absolut gund til at være stolt af den bog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg VED at bogen ligger under juletræet til mig og kan næsten ikke vente.
  Du burde ikke være overrasket, du er meget inspirerende og fantastisk så klart at folk vil have fingrene i din bog for at lære mere om dig.
  Knus og Glædelig 2. december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Berg

  Et kæmpe tillykke Det er så fortjent. Jeg har ønsket mig bogen i julegave håber virkelig den ligger under træet juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Peetz-Schou

  Stort tillykke med, at bogen går så godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Tillykke. SÅ fortjent

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste dag og datter!!