Højt humør mod Kastrup

hverdagen kalder!!!!!!

Vel hjemme i Brønshøj igen…

Havde næsten glemt hvor meget røv Kbh sparker når solen skinner og byen lever.

At komme hjem til sine to unger var og er fantastisk.

Men bare fordi man har været væk i fem dage, så er man pludselig mentalt ude af rutinen og måtte da også lige køre en tur i Føtex for lidt siden, for at koble af i hjernen. (der er forresten tilbud på to kilo kylling til 199kr. 😉 )

Har i disse dage besøg af mine skønne svigerforældre, der er vanvittig hjælpsomme med begge børn og alt andet.

Hvilket har været lidt nødvendigt i dag, for man kan godt mærke alle de indtryk de seneste fem dage og ens hjerne har været på overarbejde. Nu skal man lige kunne ligge det hele fra sig og være familiefar igen. Endda en familie far der igen i morgen tager til Kastrup og flyver til svogers 40-års på Bornholm. Dog med MaggieMy denne gang.. 🙂 Familietid på fuld spade.

 

Har haft snakket med de fantastiske mennesker ude fra Dyreværnet i dag ang adoption af Fruity. De er fandme så søde. Skal nu lige have snakket med min egen dyrlæge i morgen om div prøver der skal testes på Fruity og til fødevare styrelsen og høre deres kommentarer og regler ang adoption fra Tyrkiet. Og hvis alt det lykkes i morgen, så er der kun tilbage at ringe til dr. özlam fra Alanya og give besked om at han skal køre ud og hente hende og bringe hende i karantæne på klinikken… ihhhhhh hvor jeg håber det lykkes!!!!!

 

Mere nyt i morgen.. Krydser fingre!!

 

Hjemme ventede et hav af regninger, en indkaldelse til domstolen pga en parkeringsbøde der havde forputtet sig (tænker den lige bliver betalt umiddelbart efter dette indlæg hahaha så sagen bliver annuleret), en telefonsvarer med 22 arbejdsbeskeder plus det løse… Havde aftalt en times kontortid med mig selv i dag, men nåede lige at bladre bunken igennem og besluttede så at det var bedst det ventede til i morgen.

Pakkede i stedet for bilen og familien og kørte ind til byen og delte en flaske rosé i solkinnet. MEGET bedre beslutning..!!!

Testede Dennis Knudsens nye restaurant “Kontrast” af, slet ikke tosset!!!!! Kan klart anbefales

.DENNIS

Og midt i min vin og fiskefilet, kom Ghita Nørby gående og slog sig ned. (WWWWWHHHHAAAAATTTT?!?!?!?!?! STARSTRUCK!!!!!!)

Perfekt første dag hjemme igen…

Nu endelig tid til at sidde og reflektere over sin tur og sine indtryk.

Det har været så vanvittigt at det er svært at beskrive med ord.

Vi blev hentet i lufthavnen af Projektkoordinatoren og kørt direkte på byggepladsen for at se vores lejlighed. Desværre brød jeg mig ikke om beliggenheden af vores lejlighed. Nok fordi jeg fra astart af havde forelsket mig i Penthouse lejligheden i modsatte ende af bygningen end vores. Samtlige fire terrasser ligger i den med havudsigt og ingen naboer. Men selvfølgelig også den lejlighed der er blevet solgt allerførst.

Jeg tror bygherren og chefen på byggeriet – Tamre, kunne mærke min skuffelse og han hev mig hurtigt væk fra vores egen og over i drømmelejligheden. Jeg troede bare han ville gnide salt i såret, men det viste sig at finansieringen fra køberen var gået i vasken dagen før og lejligheden nu stod til salg..

Inden han havde nået at fuldføre sætningen havde jeg råbt JAAAAAA ind i hovedet på ham og pludselig stod man med drømmelejligheden og et kæmpe smil. Hvor heldig må man være??

Så nu har vi, i vores øjne – den perfekte lejlighed. Glæder mig allerede til 1. oktober når den står færdig.

Efter det inviterede Tamre os ud på frokost for at fejre. Vi blev kørt til hans kones restaurant “Deli Rasap”, hvilket er Alanyas bedste restaurant. Til alle der skal til Alanya, sørg for at spise der!!! Fantastisk mad og service! Frokost forvandlede sig til middag, vin og røverhistorier.

En semi lang dag ovenpå tre timers søvn. Men der var god kemi mellem os og Tamre, hvilket var heldigt for han vil gerne godkende sine købere så han ikke får folk ind der ikke er venlige, openminded og gavmilde.

Efter nogle timers søvn, og en gang tømmermænd i 45 graders varme (ikke en lækker kombi) blev vi hentet og kørt rundt til skattekontor, bank, møder osv. en praktisk dag med alt det kedelige arbejde. Efterfulgt af ny middag med Tamre og hans folk. På endnu en vanvittig restaurant.

Onsdag tog han fri fra arbejde og hentede os i sin offroader og kørte os den helt store tur op i bjergene. der hvor der ikke kommer turister normalt og der hvor samfundet er så gammelt at man føler sig henkastet til 1700 tallet. Kun bønder med heste, geder og får. ingen moderne maskiner. Alt bliver lavet på den gammeldags måde i hånden. Fantastisk kontrast til Alanyas moderne teknologi

image

At komme 2000 meter op over havets overflade og pludselig støde på en flod med det reneste vand og en lille lokal restaurant (fire plastik stole og et falmet “Hello Kitty” plastikbord) der lavede verdens mest guddommelige mad. Og så slutte måltidet af med en tur i søen. En uforglemmelig oplevelse..!

!BJERG1BJERG2imageimage

På tilbagevejen mod byen slog han en omvej og kørte tyve minutter ind i skoven for at ende på en restaurant bygget imellem træerne. Så sad man der og spiste traditionelt tyrkisk mad i en træhytte mens man kiggede ned på geder, får, høns og køer. Fantastisk.

Og en fantastisk guide der fortalte meget om Tyrkiets historie. Deres respekt for hinanden og andre. Deres kultur og ikke mindst deres gæstfrihed.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Synes det er møgvigtigt at sætte sig ind i al den slags, når man nu har købt ejendom i deres land. Jeg vil også starte på aftenskole snarest og lære tyrkisk.

Og efter alt dette landede man i Kastrup igen kl. bamse om natten. Gudskelov med en fantastisk storebror der gad at hente en

.BJERG10

Nu står den på aftensmad og pakning til Bornholmer turen i morgen. Vores hjem begynder efterhånden at dufte af kylling og spinat og godnatsang er i fuld gang.

Snart fred og ro og MASSER af mad…

Vi snakkes i morgen..

 

Knus silas

–  for resten; har fået det gode råd at spørge alle jer læsere om der er noget i særligt gerne vil høre om her på bloggen? Det er jo altid bare lidt gætterier her i starten. Men det ville være en kæmpe hjælp for mig, hvis i gad at skrive i kommentarfeltet hvad I tænker I har llermest lyst til at høre mere om… 🙂 TUSINDE TAK

 

 

 

31 kommentarer

 • Giya

  Vil gerne lære dig tyrkisk og får du brug for en tyrkisk tolk så siger du bare tilog hvor er det super fedt I har oplevet skønne Tyrkiet udenom turist-vinklen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kenneth_jo1@hotmail.dk

  Hej Silas. Tak for en indtil videre fantastisk blog. Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om hvordan det er at leve som regnbue familie, og de udfordringer det måske giver. Tænker i forhold hvordan i bliver mødt af de øvrige samfund. Det kunne også være interessant at høre om hvordan man bliver mødt som homoseksuel i et land som Tyrkiet, som er noget konservativ på det punkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej søde Silas
  Velkommen hjem op lyder som en skøn tur i går været på.
  Jeg håber ikke noget andre sig, Elsker at læse om jeres hverdag, og MM’ opvækst, du har været så sød at dele det liv med os og spøge også om råd, for der er intet bedre ind at hjælpe hinanden. Kom dog til at tænke på, du måske en gang i mellem kunne have en afsnit, hvor måske en gæst har skrevet lidt, så som din mand, eller MM’ mor men kun et forslag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Silas. Dejligt med dine levende beskrivelse af dit liv. Får altid billeder på nethinden når jeg læser dine beskrivelse og der følger også altid et smil på læben med når jeg læser. Jeg kan nærmest se dig tæske løs på tastaturet af bar entusiasme. Skønt. Personligt ville jeg gerne høre mere om MM – hun er som tidligere skrevet 2 måneder ældre end min knægt Daniel og det er altid sjovt at høre hvad der er i vente (eller ej) kan hun sige noget – har hun tænder – hvad har hun lavet af skægge ting i dag. Men ved også det er en privat ting så har forståelse for hvis ikke vi hører ALT om Løkre Maggie My (hvordan kom I øvrigt frem til navnet?) nat nat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane_Margaritha

  Dejlig levende læsning – jeg håber bare, du fortsætter i samme spor og deler de tanker og oplevelser fra din og jeres hverdag, du har lyst til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  199kr for 2 kg kylling er da rimelig peberet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susse Taylor

  Hej Silas. ELSKER at læse din blog. Hvor er det bare fedt at høre om jeres hverdag!! Da du skrev at nu duftede der af kylling og spinat:-) kom jeg til at tænke på om hvem der laver mad i huset? Deles I om det og spiser i altid sammen med Louise ? Osv. Ha en dejlig weekend. Blir helt forpustet når jeg hører om hvor meget du har på tapetet:-) tager hatten af for dit altid kæmpe overskud og gåpåmod. Glæder mig til næste indlæg. Du gør det fantastisk. Mega knus til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Silas
  Da Batman er den dejlig hund, og rigtig mange er vilde med ham , må du godt skrive fortælle om hans hverdag, bla at han først står op kl. 11

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Er der mon noget, som falder dig svært?
  Du kan synge som en drøm, du danser helt fantastisk, din koreografi på Vild med dans var betagende, du har skabt dig en skøn familie. Og nu skriver du så man bare venter på næste gang. Jeg tager hatten af for dig Silas Holst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morsan1940

  Kære Silas, hører gerne mere om dit projekt med Fruity og takker for et fyldigt referat af jeres huskøb. Til lykke med det. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hvor skriver du godt. SÅ levende og inspirerende uanset emne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Silas
  ELSKER din blog allerede og sikke et eventyr i er ved at starte i Tyrkiet det bliver spændende at følge. Jeg synes, det er spændende at følge jeres hverdag som regnbue familie og alt det andet du laver, så skriv det du føler for
  Hilsen Louise
  PS får vi dig at se i årets vild med dans ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Nej Silas er ikke med i vmd i år desværre. Han har teater projekter i efteråret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • silasholst

   tak kære louise… 🙂 nej jeg er desværre ikke med i vmd i år… skal lave grease på turne rundt om i landet… håber at vende tilbage næste år… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Hansen

  Hej Silas. Velkommen hjem. Dejligt at læse om jeres tur til Tyrkiet og alle dine oplevelser der og om jeres nye hjem. Håber det lykkes dig at få den kære hund hjem til Danmark. Spændende at høre mere om. God weekend til dig og din familie. kh Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffani

  Hej Silas

  Jeg har selv været i Tyrkiet rigtig mange gange, tror ikke jeg lyver hvis jeg siger omkring 9-10 gange (dog har det været i Marmaris og Kusadasi) hvilket begge også er fantastiske og har fantastiske mennesker, kultur og mad…..men har dig aldrig været i Alanya, men tænkte på det det bjerg hvor i var 2000 meter oppe og spise, har den lokale restaurant et navn, eller bjerget, kunne være virkelig spændende at besøge!

  Håber dig og din familie har det godt!

  Endnu engang tillykke med bloggen og alt det andet du går og laver, det er sku sejt gået! 🙂

  Mvh. Steffani

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg ved ikke hvilken specifik restaurant de var på, men det hedder Dimcay, og der er MANGE af den slags oppe i bjergene ved Alanya 🙂
   Det er en virkelig god oplevelse de fleste steder. Dem tætteste på Alanya er mindst autentiske, så det kan godt betale sig at komme lidt derop af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt og hører om din familie og jeres rejse . Glæder mig til næste inlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Velkommen hjem igen….
  Det lyder som om Tyrkiet at snuppet dit hjerte:-) Jeg har selv flere tyrkiske naboer og det er super hygligt, vi kommer meget hinanden ved.
  Jeg vil gerne høre mere om hvordan i deles om Maggie My alle 3 – er selv mor til 4 som jeg desværre har været meget alene om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piaa

  Silas du skriver bare så godt,man får et rigtig godt billide af din og din skønne families liv.
  Jeg er selv fuldstændig vild med Tyrkiet og ikke mindst deres befolkning.
  Forresten hedder ja på tyrkisk: EVET
  God tur til din svogers fødselsdag og forsat god ferie til dig og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  Alt du gerne vil dele er da interessant, men ud over familien, så skriv gerne om dine meninger om livet generelt og dine venner samt mere om dit arbejde forskellige steder og kommende projekter. dejlig blog og godt gået Silas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Meget inspirerede, at følge dig. Spændende med denne nye blog, har fulgt dig et stykke tid på instegram . Dine erfaringer med mobning og følgerne kan jeg genkende. Jeg misunder dig din positive indgang til livet og din handlekraft.
  Du spørger til emner
  Alt hvad du ønsker at dele.
  Pas på dig
  Knus gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Silas. Jeg synes det er så vildt fantastisk, at høre om hvad der sker med dig og omkring dig. Har aldrig været vild med alt det blogger noget, men du er sq noget at det mest “crazy” på en vild god måde. Er vild med at følge din regnbuefamilie og dig. Held og lykke med Fruity. Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Silas, det er Fødevarestyrelsen du skal kontakte om at få Fruity hjem til Danmark. Ikke Sundhedsstyrelsen. Held og lykke med det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivian Larsen

  kære Silas
  Du gør det skide godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Silas. Jeg elsker at følge med i dit liv, og synes du virker som en total ukrukket og sympatisk fyr. Jeg elsker alt det du skriver om, så bare skriv løs Elsker bl.a at du skriver at jeres lejlighed i Tyrkiet skal laves handicapvenlig Har selv en mand der sidder i kørestol, så ved hvor svært det er at bestille ferie og få noget som er egnet til folk som ikke kan komme rundt så nemt som os andre. Glæder mig til at læse flere indlæg om dig, dit arbejde og din skønne familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Silas

  Jeg syntes bare det er fantastisk at du vil indvie os i dit liv. Jeg syntes du er vanvittig god til dit job. Jeg er vokset op med mobning som dig og kan gå rundt med samme tanker som du har omkring usikkerhed osv. Så det er bare fedt at følge dig og den succes du har opnået. Tager virkelig hatten af for at i har vovet jer ud i regnbuefamilie med alle de fordomme der er i landet. Så jeg syntes det er fedt du skriver om det hele men også dine tanker omkring dig selv det kan hjælpe mig på vej med mine egne eftervirkninger. Og så vil det være fedt hvis du skriver om dit arbejde også. Normalt læser jeg ikke blogs men din går jeg ind på flere gange om dagen for at se om der er kommet nyt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Noget om Maggie My og Batman 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kære Silas
  Tak for en spændende blog! Syntes du er kommet kanon fra start og det er spændende og hyggeligt at følge dig. Det jeg syntes er fedt ved at følge dig og andre der blogger er at følge med i jeres tanker og overvejelser om både stort og småt! Man lærer både sig selv og jer bedre at kende og det er spændende. Så jeg glæder mig til at følge dine tanker, overvejelser og beslutningeprocesser i forbindelse med dit arbejdsliv og karrierer og i familielivet og balancen mellem de to og alt andet stort og småt. Og fedt med dine billeder
  Rigtig go fornøjelse med din blog! Syntes du gør det vildt fedt og jeg har stor respekt for dig! Glæder mig til at følge dig! Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg er generelt nysgerrig og syns du får lavet nogle ganske gode indslag, hvor du også anbefalet lidt af hvert. Så mangler måske bare lidt billeder af den skønling I har til datter

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højt humør mod Kastrup