Ti ting om mig // Ten things about me

Hvornår blev jeg 80 år??!?!?

Er jeg gammel og mærkelig hvis jeg nu her på bloggen indrømmer at jeg er FORELSKET i “Fællessang på Charlie” ???

image
Til alle jer der ikke ved hvad jeg snakker om, så er det et vaskeægte schlager-sang program på TV2 Charlie med Reimar/Siggaard som værter og et hav af gæste optrædener… Det er blevet min nye fetisch… Jeg elsker ALT ved det…fra Johnny Reimar/Kirsten Siggaard til alle de hundredevis af glade publikummer der sidder bænket på rækker, og holder hinanden i armkroge og gynger med på alt lige fra “du er min øjesten” til “cliche love song”.
Jeg elsker intro jinglen “…🎼 fællessang på Charlie…🎼”
image
Og elsker de to kor piger (hvor jeg er heldig at kende den ene – Line Krogholm). De kan som ingen andre, siden Moe søstrene fra Grand prixet, gå-knipse på stedet mens de smækker den ene lækre kor stemme ud efter den anden.
Men mest af alt elsker jeg fællesskabs følelsen og glæden der er. Unge som gamle smiler og synger med. Det er helt fantastisk at sidde og kigge på og jeg kan sgu ikke undgå at blive glad helt ned i maven..
Der er noget “gammeldags” over det på den fineste måde… Det minder mig om søndage hos min mormor med Giro413 i radioen…
Eller sommerhus ture med min far med Johnny Reimar på bil anlægget.
Det er hele min barndom samlet i et program.
Og det der gør mig gladest er at der gudhjælpemig også er folk fra min generation blandt tilskuerne, som hygger sig lige så meget som generationerne over mig…
Gid de sendte det hele dagen…
image

Det hele startede egentlig med at
Louise og jeg så det for nogle uger siden, en dag inden vi skulle i byen. Og vi har altid været glade ved dansktop musik. Man kan grine meget af den slags musik, men det kan sgu noget. Det vækker en masse minder og følelser op i en, helt ubevidst. Og jeg blir sgu glad i låget af det.
Men nu er det så blevet til at jeg i aften, på min friaften hvor jeg for første gang i lang tid er alene hjemme (Joe er til comedy galla og Louise sover med Maggie) sidder og ser hele udsendelsen og synger med mens jeg kaster Thai mad ned. Og Batman sover på skødet…

Er jeg så blevet gammel??? Eller er det normalt? Eller er jeg bare en trendsætter der er forud for min tid?? Hahahaha

Skid hul i det – jeg elsker det fandme!!!

6 kommentarer

 • Kære søde Silas, jeg har elsket det siden jeg var bare 15 år 😉 Så du er ikke alene om at være 80 år gammel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  Elsker du elsker dansk top, sweetharts og fælles sang på charlie, elsker det selv og tænker, om det hele kan kompineres med at se dig optræde i fælles sang på charlie ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Efter jeg er blevet fast læser af din nye blog, og føler jeg “lærer dig af kende” på denne måde, så vil jeg bare lige fortælle dig at jeg er VILD med dig og den du er❤️ har virkelig fået et andet syn på dig efter jeg følger dig i din hverdag på de sociale medier! Bliv ved bliv ved med det!! God dag til dig og din skønne familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Haha.. Hvor er jeg glad for at høre, at jeg ikke er den eneste! Jeg har ingen anelse om hvor det kommer fra lige pludselig, men jeg synes det er så skønt 😀
  Min kæreste lister lige så stille ind til sin Xbox, når jeg “kommer til” at slå hen på Fællessang på Charlie – han (31) er også yngre end jeg (33) er, så måske er det derfor 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  “They laugh at me because I’m different; I laugh at them because they’re all the same” ~ Kurt Cobain

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg elsker dig Silas for din helt særlige måde at udtrykke dig på – hæ hæ ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti ting om mig // Ten things about me