Dog vs. Man

Ikke Ryger…?? Hjælp…!!!!

image

Jeg er efterhånden ved at nå til den beslutning at rygning skal være en saga blot.. Jeg har stoppet mange gange, men altid faldet i igen fordi jeg aldrig rigtig har haft lyst til at stoppe oprigtigt.
Det er det der er så farligt ved at være ryger.. Pludselig bliver det en identitet. Ihvertfald for mig. Men efter jeg har fået barn ændrer mange ting sig. Stille og roligt.
Og er selv ved at være træt af at ryge – og træt af at være afhængig…

Mange har anbefalet mig denne bog .
Den er nu købt og ligger klar til læsning så snart Grease turnéen stopper. Vi ryger smøger i forestillingen, så tænker det ville være for svært nu. Men bogen er pakket med i kufferten og klar til læsning, når tourbussen kører hjem fra sidste forestilling i Nordjylland.

Men har også surfet lidt rundt på denne side – og tænker det måske kunne være et alternativ til den rigtige tobak i mellemtiden…?
Har I erfaringer med det? Og er det prismæssigt billigere end andre steder og alternativer?

Håber I kan hjælpe med lidt input?

Og JA – ved godt det billigste alternativ er bare at tage en kold tyrker og bare stoppe, men hvis det ikke er en mulighed lige pt 😉

43 kommentarer

 • Lisa

  Hvordan går det egentlig med rygestoppet ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Silas
  Jeg har selv røget i nogen år inden jeg blev gravid. Havde også købt bogen, men fik aldrig læst den! Det er hel klart noget man skal være forberedt på i hovedet ellers lykkes ingenting, desværre 🙁 jeg har en veninde der røg under sin graviditet og røg nogen cigaretter med MEGET lidt nikotin i! Jeg kender også en der havde røget i 20år+ og egentlig ikke var så opsat på at stoppe – men hans kone fik ham til sådan en laserbehandling der bare virkede SÅ godt – måske det kunne hjælpe?☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Silas.
  Jeg har selv læst bogen, den er fantastisk.. Jeg var storryger og var overbevist om at bogen ikke ville få mig til at stoppe, jeg ville gerne være mor og rygning var det eneste jeg manglede at kvitte inden vi kunne blive gravide. Så derfor gav jeg bogen en chance, da jeg havde læst den sidste side i bogen var jeg røgfri, der skal ikke andre hjælpemidler til. Jeg har været røgfri i 3 år og ELSKER det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Doris Juhl-Hansen

  Hej Silas. Jeg har været til laserakupunktur en gang og jeg har ikke røget siden. Det er nu syv år siden. Ville heller ikke holde – da jeg nød at ryge. Men var hos akupuntøreren i anden anledning. Så hun ville gerne prøve på en der ikke var indstillet på at ryge og jeg ville få det gratis. Troede ikke helt på det. Hun sagde hvis jeg lod være med at ryge til næste morgen ville jeg have det som om jeg aldrig havde røget. Ha ha. Men det var sandt. Prøv at Google det – laser akupunktur rygestop. Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Silas. Jeg har arbejdet i en boghandel i 15 år og har solgt adskillige eksemplarer af Endelig ikke-ryger. Rigtig mange har vendt tilbage og sagt, at den virkelig har hjulpet dem, fordi den ikke peger fingre og tager det meget afslappet. Krydser fingre og håber det bedste for dig og dine omgivelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Hej Silas
  Har selv været ryger, og kan kun sige VILJE er alt afgørende ved varig rygestop. Men lader til du er kommet dertil nu, så det skal helt sikkert nok lykkedes for dig. Og du vil opleve din smagssans, lugtesans og meget mere forbedres helt ekstremt.
  Det er så fedt.
  Pøj pøj glæder mig til at høre det lykkedes for dig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Mascha Vang sælger via hendes hjemmeside nogle rygepinde uden nikotin og tjære.. Men ja en kold tyrker er det bedste, husk al nikotinen er ude af kroppen efter 48 timer, så det er kun vanen der er slem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Hej Silas, min far stoppede med at ryge efter 30 år, han gik til lægen og fik nogle piller man vidst nok skal tage i 14dage eller en måned og siden da har han ikke røget. Han oplevede faktisk at blive dårlig da han forsøgte at ryge en enkelt smøg efter det. Det ihvertfald et forsøg værd. Uanset hvad kan den praktiserende læge hjælpe dig til et hurtigere og holdbart rygestop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Da min mand stoppede med at ryge var han til hypnotisør 2 gange med få dages mellemrum. Og han har ikke rørt en smøg siden og det er nu 19 år siden.
  Håber det vil lykkedes for dig Silas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min kæreste fik akupunktur 2 gange og en gang hypnose og har ikke røget siden. Akupenturen fjerner vane smøgerne og hypnose fjerner trangen og lysten til at ryge. Det er helt klart et forsøg værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil også til at stoppe med at ryge da jeg også er pænt træt af at være afhængig og bruge så mange penge på det måned efter måned..

  Jeg har bestilt e-smøg og væske fra hjemmesiden http://www.pink-mule.com og det kan klart anbefales er fuldt ud tilfreds med deres produkter og der er hurtig levering

  Held og lykke med ryge stop det skal nok lykkedes når man nu langt om længe selv er med på ideen istedet for at “være presset” til det af ens omgivelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susser

  Se på din lille datter. At have et barn er det største ansvar her i livet. Hun har brug for sine forældre i mange, mange år… Og du risikerer at hun mister dig alt for tidligt, når du ryger. Er det ikke alt den motivation, du kan bede om – at se hende i øjnene ? Dette her drejer sig ikke om dig, men om hende. Vær en super rollemodel – YOU CAN DO IT !! Kærlig hilsen
  :O) Susser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg tog en kold tyrker efter 9-10 år for et par uger siden. Har downloaded appen Xhale, hvor man kan se, hvor mange dage og timer, man har været røgfri – og samtidig se, hvor mange penge, man sparer… Det er en motivation i sig selv, synes jeg 🙂 held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Silas.
  Jeg læste bogen, og har ikke røget siden og det er nu 8 år nu. Jeg røg 40 cigaretter om dagen og havde forsøgt mig før på alle mulige måder før (kold tyrker, plaster, nikotin tyggegummi) og hver gang er jeg blev jeg en belastning for mine nærmeste 🙁
  Men læste bogen, røg den sidste cigaret og blev ikke en sur gnaven madame med masser af undskyldninger om hvor synd det var for mig tværtimod, blev jeg mere positiv. Når trænger kom sagde jeg til mig selv. Synd for dig, du er jo ikke ryger og så er den ikke længere. 🙂 😉 velkommen til en ny verden med masser af tid i starten. 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farspige

  Så prøver jeg lige igen grundet svær astma og faren for at være meget tæt på KOL kvittede jeg smøgerne for 1 år siden. Og det med hjælp fra E-cigaretten! Havde selv hørt lidt om at det var ligeså skadeligt som smøger bla bla bla. Nu et år efter er mine lungetal så fine, som aldrig før og for første gang kunne jeg gå fra lungemedicinsk afd. uden at få en verbal skideballe og en løftet pegefinger. Desuden så kunne overlægen uofficielt fortælle mig at e-cigaretten var klart et bedre alternativ da det ikke indeholder de 2000 andre stoffer som en alm cigaret gør. Så GO FOR ITmen savner staid cigaretten som var min bedste ven i 20 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farspige

  GØR DET!!!
  Kan varmt og kraftigt anbefale e-cigaretten!! Var ryger i 20 år men for 1 år siden, grundet meget svær astma & truslen om KOL hængende over hovedet, begyndte jeg på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulla Hansen

  Jeg havde røget i 35 år – troede at det var en umulighed at stoppe, men så fik jeg en blodprop i hjertet den 28.7.2015, og det var signalet. Tog en kold tyrker – og skal aldrig ryge igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Silas,
  Faktisk siges det at e-cigaretter skulle være mere usundt end de rigtige. Om det passer ved jeg ikke dog. Jeg stoppede selv, ved faktisk ikke at stoppe. Istedet brugte jeg mit konkurrencegen og besluttede migfor, at jeg ville se hvor længe jeg kunne undlade at ryge smøger. Nu er det så ca. 2,5 år siden jeg røg rigtigt sidst. Jeg er ikke stoppet, forstået på den måde at det ikke er forbudt, hvis jeg vil ryge, men jo længere tid der går, jo mindre har jeg lysten. Måske er det ikke en hjælp, men jeg tænker du har et godt konkurrencegen, så måske det kan hjælpe dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Hendriksen

  Nu er det 5 år siden jeg er stoppet, efter at have været storryger i 40 år. Jeg kontaktede min læge og fik rygestoppiller Champix. De hjalp mig, -endda selv om jeg ikke var 100 % motiveret.
  Har det fantastisk i dag som ikke-ryger.
  Så go for it – sæt igang, Det kan lykkes. Indimellem kan det være svært, men så tænk på Maggi My, hun får en meget sundere far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Silas. Jeg stoppede med at ryge ved hjælp af bogen, det samme gjorde min mand som havde røget siden han var 13. Du kan sagtens læse bogen allerede nu, for man skal ryge hele vejen til sidste side og man skal ikke læse bogen i et bestemt tempo. Så læs du bare løs mens du er på turne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg troede heller aldrig i mit liv at jeg kunne stoppe med at ryge. Men fik hos lægen recept på champix rygestoppiller og jeg skal da lige love for at de hjalp. De første 2-3 dage var rigtig svære men for hver dag der gik blev det bare nemmere og nemmere. Stoppede endda med pillerne før planlagt da tanken om røg lige pludselig var så fjern.
  Jeg havde købt de der mentol “cigaretter” i Matas (dem med røde, gule, blå eller røde plastik tutter) og den sugede jeg i istedet når rastløsheden indfandt sig.
  Så hvis du lige som mig har brug for en xtra hjælp så kan Chanpix klart anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Kan se min kommentar gik lidt stærkt

   Men de hedder altså Champix

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DOT RASMUSSEN

  Hej Silas – jeg kan varmt anbefale medicinen Champix. Jeg blev røgfri i 2007 efter 40år som storryger og har med de tabletter ikke savnet smøgerne så meget som et eneste øjeblik, tværtimod så ækles jeg ved røg og lugt af rygning. Ønsker dig glæde ved at blive røgfri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg stoppede med at ryge for 6 år siden. For mig drejede det sig om at blive helt klar mentalt. Så over en periode på 6 mdr indstillede jeg mig på det skulle ske på er tidspunkt – når jeg var klar.
  Op til havde jeg ind imellem nikotinplaster på, og røg lidt indtil den dag jeg hverken havde flere plastre eller flere cigaretter. Her tænkte jeg, det må være nu og har ikke røget siden.
  Håber det lykkes for dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Hej Silas. Jeg er selv igang med sådan et projekt. Jeg har ikke røget i september måned Efter at have været ryger i 40 år. Jeg bruger nicorette plaster jeg tror det hjælper men let er det ikke. Jeg får stadig lyst til en cigaret 3-4 gange om dagen men så går jeg en tur rundt om spisebordet eller skynder mig og begynde og tørre støv af eller løber ned til cyklen og cykler en tur og så går det. Jeg siger til mig selv hele tiden at det er mit eget valg og ville stoppe og hvis jeg ikke kan holde det ud kan jeg jo bare tænde en cigaret, for jeg har stadig 4 og et skod liggende i en pakke. Nu lugter jeg til pakken med skoddet i og så skal jeg ikke nyde noget, men jeg har indtil for en uge siden haft dem med mig alle steder så jeg bare kunne ryge hvis jeg ville, men nu er jeg nået så langt at jeg glemmer og tage dem med Så allerede nu er jeg da lidt stolt og hvis nogen spørger om jeg er holdt op med at ryge svarer jeg nej jeg holder bare pause.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har været røgfri i 11 år nu og havde inden prøvet en million gange uden held:-(
  Kom på røg kursus og psyken kom med, da den er en stor del af at ryge. Fik plaster på og en plan for “røgfri hverdag” hvor nye vaner skulle indøves, fx spise maden længe og rejse mig og være praktisk lige efter så jeg ikke fik lyst til en smøg. Jeg har overholdt aftalen om ALDRIG at tage et hiv. Maden smager bare meget bedre nu og jeg er også et forbillede for mine børn. Helt og lykke med projektet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg er selv eks ryger og tog en kold tyrker for 16 år siden da vi fik vores søn. Min motivation var netop ham. Når trangen viste sig var det netop ham jeg tænkte på. Og sagde til mig selv, at jo mindre jeg røg jo større sandsynlighed var der måske for at jeg fik et længere liv sammen med ham.Bedre motivation findes vist ikke:-) Held og lykke og håber at se dig i grease på søndag i Esbjerg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommi Andersen

  Silas kan anbefale dig en behandling der kaldes biofeedback.
  Var stor stor ryger for 3 år siden, troede egentlig ikke på behandlingen, men det skulke prøves, og den 31/7/2012 klokken 11.00 røg jeg min sidste smøg, 45 minutter senere var jeg ex ryger, har ikke savnet det, og tænker ikke over det længere, det var så nemt må jeg indrømme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Jeg er stoppet med ryge for 3 mdr. siden, men er pt. E ryger – det var den løsning det virkede for mig. Det sværeste er vanen – derfor skulle der ske noget alternativt for mig.
  Jeg er også blevet anbefalet den bog ( gik den forærende ) – har desværre ikke nået at læse den
  Du skal gøre det du føler – og ikke hvad alle andre synes du skal.
  Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kære Silas. Jeg har en mand der har røget siden han var 12 år Gennem de sidste 25 år har han stoppet og startet igen med 2-3 års mellemrum. Men så for 5 år siden fik han nåle i øret hos lægen, og det var den største succes for ham, så det er virkelig at anbefale og ganske gratis Desuden er det altså også bare mere lækkert at have en mand der ikke lugter af røg og som er mere skøn at kysse på. Så endnu en fantastisk argument for at stoppe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Silas!
  Min kæreste stoppede efter 13 års rygning med en kold tyrker. Synes det var ret sejt, men han havde det første lange stykke tid, altid en lakridsrod med sig! Hver gang trangen meldte sig, hev han den frem og gumlede på den! Det hjalp ham meget!!
  Håber det lykkedes, især når du har en bette mus hjemme.. Har selv en datter på samme alder og hysterisk eller ej, så er der sgu ikke sundt for sådan en størrelse med passiv rygning. Så heads op herfra!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Silas.
  Jeg havde held til at stippe for 3 1/2 år siden og er glad for det..
  Jeg blev ambefalet at sætte mig et mål der hed at man skulle sætte en dato indenfor en tidsramme man kunne magte, jeg valgte 14 dage og på den 15. dag så droppede jeg smøgerne og har ikke rørt dem siden..
  Man kan helt selv vælge en tidsramme, man skal bare ryge som normalt frem til den dag man har sat sig for og sige til sig selv at det fra den dag er helt slut.. Den sidste tid af min tidsramme irriterede smøgerne mig faktisk og glædede mig til det var slut med dem..
  Håber at det lykkes dig at blive røgfri, jeg er glad for det, selvom det stadig kan være svært..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille Sofie Brauer Jensen

  Heeeej Silas.

  Jeg læste den bog som du allerede har købt, på 1 dag, og har ikke røget siden.

  Jeg havde røget i 10 år, men havde det som dig, nu måtte det være slut.

  Den bog den virker. Lad den virke! Og følg hans råd.

  Snart er du ikke-ryger Jeg tror på dig!! You Can do it!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leni

  Kære Silas
  Jeg håber dit projekt lykkes mit gjorde tilbage i august 09 og det er det bedste jeg har gjort for mig selv men men jeg er af den tro at hvis ikke hovedet er med så kan det være rigtig svært jeg tog den kolde tyrker og havde en pakke med smøger liggende ved siden af mini 4 dage og da jeg ikke havde taget bare et hvæs blev jeg enig med mig selv om at nu kunne jeg og det er så 6 år siden nu men jeg er oz blevet en forfærdelig ex ryger og puha man kan lige pludselig lugte alt også den grimme røg os hehe men pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette mcintyre

  Jeg er stoppet med at ryge og det er nu4 år siden.
  Jeg tog små skridt af gangen valgte over en uge at trappe ned og til sidst kun 3 om dagen. Og kun efter maden. Det hjalp den dag jeg ik havde flere smøger . Havde jeg købt en spray jeg ku have i lommen når jeg var på job sprøjte en gang på tungen det tog min trang og gradvis over 14 dage var jeg røgfri . Og yderligere efter en ugens spray var den også væk og jeg har venner som ryger og savner det slet ikke. Det bedste valg i mit liv og for mine børn. Og hvis du allerede nu siger eller skriver det du gør er du godt på vej. Vil du den nemme løsning tag en hypnose det virker og når du går derfra er du røgfri. Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ewe

  Jeg har været røgfri i nu 5 år, det bedste jeg har gjort for mig selv. efter utallige mislykket forsøg lykkes det endelig, da jeg valgte den rigtige løsning.
  1. jeg gjorde det udelukket for min egen skyld.
  2. jeg brugte ingen erstatningsprodukter, hverken med eller uden Nikotin, slet ikke med det er et stort forbudt.
  3. jeg læste bøgerne “det tager kun 3 timer at stoppe med at ryge” af stopcentret og endelig ikke-ryger for (i dit tilfælde mænd) af Allen Carr
  4. samt det vigtigste hjælpemiddel rygestop pillen Champix http://www.apoteket.dk/Laegemidler/Medicinhaandbogen/MedicineHandbookItemPage.aspx?id=4063 som fås via lægen, få en startpakke, et par vedligeholdes pakker og en nedtrapnings pakke så du alt i alt er dækket ind i 3 mdr. så garantere jeg susces.
  måden du stopper på med pillerne er 1. start en uge mens du ryger som du er vandt til, start eks. på en mandag til søndag. 2. mandag i uge to skærer du kraftigt ned i din rygning. 3. den 3 mandag slutter du 100% nu hjælper pillerne dig med din trang det center i hjernen der kræver mere. tankerne og vanen er dig selv der skal arbejdes med. For mit vedkomende virkede det at gentage hver gang tanken/muligheden kom “hvorfor skulle jeg ødelægge 3 timer/tre uger/3 mdr. osv.

  god fornøjelse og krydser fingerne for det lykkes denne gang.

  OBS. bivirkningerne på pillerne, nogen får det psykisk ustabilt af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Både min mand og jeg er stoppet med at ryge, ved hjælp af e-cigaret. Jeg startede med at bruge 12 mg nikotinvæske med menthol smag. Fordel ved mentolen kontra de andre er at den er med til at give det lille kras i halsen som en rigtig smøg giver. Langsomt trappede jeg ned til 12 mg nikotin derefter 6 mg og til sidst 0 mg. Efter 4 måneder på 0 mg stoppede jeg med e-cigaret for den var jo faktisk ikke nødvendig. Har ikke haft lyst til at ryge siden, faktisk får jeg helt ondt i halsen hvis jeg får røg i hovedet nu. Pøj pøj med progektet, uanset hvilken metode du vælger og tillykke med dit valg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Larsen

  Hej Silas
  Hypnotisør Bo Groth Christensen havde nogle udsendelser på et tidspunkt på TV2 ang. rygestop. Jeg gav min mand et gavekort til en behandling hos ham. Han holder til i Silkeborg, men er een gang om ugen i København på hans klinik. Min mand havde det ligesom dig, men troede egentlig ikke på sådan en behandling. Da han kom hjem var han stadig ikke overbevist, men han har fra dag 1 aldrig haft trang til at ryge og det er 5 år siden nu. Hvad Bo gjorde ved min mands underbevisthed vides ikke, men hjalp, det gjorde det. Vil klart anbefale ham. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Hej Silas bogen er fantastisk og hjalp mig og bagefter har du nogen gange lyst til at ryge så fortag dig noget andet trangen til at ryge vare fra 3 sek til 3min jeg ønsker dig alt det bedste for dig og husk du får det fantastisk bagefter dine smagsløg og lugtesans bliver bedre pøj pøj ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg læste bogen Endelig ikke ryger for 2 1/2 år siden og har været glad ikke ryger siden da. Den fik mig til at tænke anderledes,- og det hele er jo bund og grund TANKER. Håber det vil lykkes for dig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catja

  Hej Silas.
  Jeg kan anbefale e-cigeret. I sær med væske fra sundbygård, for det smager ikke syntetisk. Jeg kan også anbefale dig at går ind i en butik der rent faktisk ved havd de snakker om. Jeg bruger den på Søborghovedgade. Så du får en god opstart

  Jeg har stoppet et par gange. Og må sig at mit bedste stop som stadig holder. Der har jeg lavet et action map. Det er en teknik udviklet af Brian mayne, så hjælper dig med at slippe gamle vaner.
  Jeg har med min e-cig og mit action map. Ikke haft de der sindssyge kriser jeg har haft i mine andre stop, hvor man nærmest ikke kan tænke på andet ind at ryge. Jeg har endda kunne glemme min e-cig uden at gå i panik.
  Send en mail for mere Info. (Tinker.johansson@gmail.com)
  Mvh catja johansson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg har ikke noget middel til her og nu, men stoppede selv med at ryge for 7 år siden.
  Vi var nogle stykker som aftalte en dato også havde vi tid til at forberede os mentalt på ikke at skulle ryge mere.
  Det lyder ihvertfald som om at du er parat til at stoppe med at ryge.
  Held og lykke med det……det er ikke så svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Bech

  Hej Silas.Hvis du bruger e-cigaretten fortsætter du at ryge. Der er nikotin i. Du bor i Københavns kommune der kan man gå å ryge stop kurer. Det betale Ca. 1000 kr til hjælpe midler . Så får du også søtte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dog vs. Man