Hvor fanden blev respekten af???

Jeg har verdens bedste familie og job!

Jeg har verdens bedste familie og verdens bedste job.
Tidlig lørdag morgen skulle jeg møde på arbejde. Og havde en 18 timers dag foran mig.
Hvilket indebar at jeg slet ikke kunne se Maggie 😔
Men som den fede familie jeg har, kørte Maggie og Louise i Ønskebørn i Rødovre Centrum hvor jeg allerede var. For at jeg bare kunne se Mags en time… Jeg er meget priviligeret med min familie…
image
Jeg var “vært” var et event, som min familie gudskelov bare måtte støtte op om + der ville være børn, dans og musik, så Louise vidste Maggie ville være helt vild med det

Jeg er ambassadør for AIDS-Fondet og ’En Generation Uden Hiv’. Og er meget meget stolt af det erhverv!!! Det giver mig en fantastisk følelse af måske at kunne være med til at bidrage en lille smule til at kunne gøre en forskel. Jeg tager det meget alvorligt.. Og af alt det arbejde jeg laver – er dette nok noget af det jeg er mest stolt af…!!!

image
Kampagnen ’En Generation Uden Hiv’ er blevet lanceret af børnemøbel-fabrikanten bObles og AIDS-Fondet. Målet for kampagnen er at samle penge ind til Den Globale Fond. Fonden skal sikre, at alle gravide hiv-smittede kvinder har adgang til den medicin, som forebygger, at de overfører hiv til barnet ved fødsel. Over 500 børn fødes stadig hver dag med hiv et sted i verden. Størstedelen vil dø, hvis de ikke får behandling. Det er så forfærdeligt og efter jeg er blevet far, synes jeg det er ekstra frygteligt når andre børn lider og har det svært. Jeg kan slet ikke holde tanken ud om alle de børn i verden, der kæmper for overlevelse med deres familier. Det gør så ondt.

Vi kan hjælpe til at børn kan vokse op uden en hiv-diagnose.

Vi kan støtte ved at købe limited edition elefanten, i AIDS-Fondets røde farve med to babyelefanter. bObles Elefanten er super god til at styrke barnet og dets motorik. For hver mor/barn elefant går der 100 kr. til AIDS-Fondet. Den kan købes via Aidsfondet eller hos ØnskeBørn.
image
Ønskebørn kørte op til denne dag en konkurrence på Instagram. Her kunne børn vinde, at danse med Med mig i Rødovre Centrum. Der var en vinder pr. ØnskeBørn butik

image
Det var så hyggeligt og børnene inklusiv mit eget barn, havde det virkelig sjovt. Der blev danset, grinet og klappet til den helt store guldmedalje.
Det er ingen sag at møde tidligt på arbejde en lørdag morgen, når ens familie bakker op og tager med 😘😘 elsker jer alle fire 😘
Og så elsker elsker elsker jeg følelsen af at have min datter på armen på arbejde!!
imageimage
Er så stolt af vores familie og nyder hver gang jeg har mulighed for bare at bruge en time med dem.

imageimageimage

3 kommentarer

 • Kirsten

  Tænk hvis alle fædre var så god en far, som du er Silas. Det er så dejligt at se og læse, hvordan du omtaler din datter og din dejlige regnbuefamilie. Skønt! Silas du er en dejlig far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg kan godt forstå, du er stolt af dit arbejde og din dejlige familie, der bakker op til hver en tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du er så inspirerende på mange måder, og hvor er du heldig at have så lækker en familie – og hvor er det fedt at i viser at man sagtens kan være en regnbue familie uden at være “unormal” og at jeres hverdag faktisk ligner meget vores andres 🙂 jeg glæder mig til dit arrangement i ØB Vejle – jeg købte nemlig en rød elefant og var så heldig at vinde 😉 fed bobles og fedt at støtte et godt formål ..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor fanden blev respekten af???