Min yndlings dans med SaraMaria

Jul er fred – og STRESS!!!!!

Jeg elsker jul!! Alt ved jul.. Mad, hygge, familie, kulde og mest af alt fred og ro.!!!

image
Sjældent er selve juledagene fyldt med fred, men oftest med stress og jag indtil roen falder over en når man sætter sig til bords..

Jeg ved ikke med jer – men for mig er december altid et stress marathon løb hvor det gælder om at holde tungen lige i munden; indtil klokken slår 18 og jeg sætter mig til bords ved julebordet med familien.
Der kan man trække vejret helt ned i maven for første gang.
Selvom det er stress så elsker jeg december.
image
Jeg tror det er fordi jeg ved at året snart er færdigt og et nyt begynder. Og jeg har altid et behov for at ALT arbejde er afsluttet INDEN d.31 klokken midnat.
Så sover jeg godt og vågner d.1/1 med god samvittighed.

Og det er måske ikke den store hemmelighed at jeg tit har mange jern i ilden. 😉 så nu har jeg en måned til at få lukket alt det arbejde ned, så noget nyt (og meget spændende) kan begynde næste år.

En ren tavle. Det er altid den bedste måde at slutte et år af på.

Mangler i år to julekoncerter næste weekend, tre foredrag, lidt undervisning, nogle kostumepeøver, reklamefilms optagelser til nye forestillinger næste år og det løse, bogsigneringer og det løse.

Elsker det alt sammen. Men det er bare som om der kommer en automatisk stress knude i min mave når jeg kan se vi rammer december. Er jeg den eneste der har det sådan?

Men december er nu også fantastisk.
Det eneste der stresser mig af det er at se og blive minde Tom af andre hvor hyggeligt december også skal være… For det skal det dælme!
Så i år skal der skrues op for julestemningen på Ågerupgård.
image

Begyndte i går – juletræet fundet og placeret i stuen. Lidt af julepyntet er taget frem fra kælderen og venter på at blive hængt op.
image
Måske er det det man skulle bruge sin fri formiddag på? Og så lade arbejde være arbejde…!!

Let The games begin!!! 😍😍😍

4 kommentarer

 • Mette

  Jeg kunne også godt tænke mig at vide om vi jyder får fornøjelsen af en bogsignering??
  Og ja, december er hektisk men jeg forsøger at sige at hygge og julestemning SKAL der være tid til i december, det er trods alt den eneste måned på et helt år (med undtagelse af juli og sommerferie) hvor der er en ‘lovlig’ grund til at tillade sig at tænke på andet end arbejde og være praktisk.
  Håber du når det hele uden stress. Og jeg er sikker på at når du ser lysene i Maggie Mys øjne med alt det hygge og familiekomsammen så smutter alt det praktiske lidt i baggrunden.
  Må du snart fortælle hvilke spændende arrangementer vi kan glæde os til at se dig i næste år??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Silas. for mig er december den skønneste måned. Jeg holder fast i at vi skal hygge, være sammen, dufte, smage, glæde os, være i fantasiverden sammen med nisserne. Alt dette gør jeg i præcis det tempo som føles rart. Nogle gange når jeg meget fordi jeg har lyst til det, andre gange er det bare at lytte til høj julemusik og lave ingenting. Det kan være at flytte en nisse fra et sted til et andet og på den måde se lyset og spændingen i min datters øjne når hun opdager at nissen har bevæget sig. Jeg nyder at se alle julelysene når vi kører i bil om aftenen og min familie griner af mig og driller mig når jeg for 12 gang siger “Naaaj”. Jeg har gjort kalendergaverne klar i okt/nov, købt de fleste julegaver på samme tid og på den måde kan jeg også nøjes med al hyggen i december.
  Når jeg bliver stresset i december så stopper jeg op og finder julestemningen frem i maven igen.
  Jeg har førhen hadet et helt nyt år man skulle igennem, men nu glæder jeg mig til at nyt år hvor jeg selv er med til at gøre det til det skønt år med min mand og vores 3 skønne unger. Jeg skal også nyde de sidste år jeg har med Katrine, pludselig er hun jo så stor at hun flytter hjemmefra. Hun nyder forøvrigt også stadig julefantasien…..
  Jeg ønsker dig og din familie alt det bedste og håber at I får en fantastisk december måned. Du skal nok nå det hele og du kan jo lide at have travlt, så mærk efter og gør det der giver dig glæde. Så bliver december også en skøn måned for dig og dine.

  Kærlig hilsen Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  Hvor og hvad tid, billetter osv. Ang. De julekoncert du nævner??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hej …. God fornøjelse med december …. Lige meget hvad du når så er det sikkert at det bliver d 24 december … Så husk at nyd december og alle dens smukke stunder ❤️ Du skriver du skal signere bøger … Må man spørge hvor ? Kh Laila

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings dans med SaraMaria