Hvad ønsker du dig? Underbukser og sokker??

Juleferie og delefar…

Nu nærmer den dejlige del af december sig for mig – FRI!!

Jeg har næsten fået lavet alt det arbejde jeg skal her i december.
Jeg har kun et foredrag tilbage imorgen aften i Nyborg og en julekoncert på Radisson Royal på fredag… Og derfra kun de sædvanlige småting der ikke kræver alt for meget tid.

Kan huske dengang vi ventede Maggie der brugte jeg mange kræfter på at tænke på det store valg jeg tænkte man skulle gøre op med sig selv : karriere eller familie?

I mit hoved var det svært at få et arbejde der fylder så meget som mit gør, med et familieliv..
Og gjorde mig mange tanker om hvad jeg kunne skrue ned på.
Men problemet er bare at jeg ELSKER mit arbejde!! Mere end hvad sundt sikkert er.. 😉
Og tanken om at skulle opgive arbejde var svær at sluge.
Men nu hvor vi har en dejlig deleordning på plads med Maggie (3-1-3 dage den ene uge og omvendt ugen efter) så giver det mig plads til at kunne arbejde på fuld spade den ene uge og være familie far den anden. Virkelig perfekt for mig . Så slupper jeg for den kroniske dårlige samvittighed når jeg arbejder og kan koncentrere mig om at være til stede. Og der samme ugen efter som far.
image

Så nu arbejder jeg igennem de næste par dage og styr på job, samtidig med jeg vil glæde mig til at hente min datter torsdag og deltage i Lucia optoget i vuggestuen 😃
Og kick starte jule ferien… 😃

Konceptet Deleforældre er sgu praktisk. Ret så luksus 😃😃

3 kommentarer

 • Erna Georgine Maltoft Hummel

  Hej til alle god ordning, næste uge vil vel være, efter mit ikke for kvikke hoved, 1-3-1.
  God arbejdslyst, god, sjov og dejlig forældre tid med søde Maggie.
  Pas på Jer. varme tanker fra, tror jeg, jeres ældste fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det er altid spændende at læse, hvordan I organiserer samværet med Maggie. Vil du forklarer, hvad 3-1-3 betyder ? Tak. Jeg forstår din store passion for dit arbejde, og din glæde og omsorg for lille søde MAGGIE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Jeg er ret sikker på at Silas mener det på følgende måde.. 3 dage hos Louie 1 dage hos Silas og Johannes og 3 dage hos Louise. Ugen efter omvendt at Silas og Johannes har 3 dage Louise 1 dag også 3 dage hos silas og Johannes igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad ønsker du dig? Underbukser og sokker??