Barbering leveret til døren... Whats not to love?!?

Kom nu ind i kampen SeogHør

Så skete det jeg bare har ventet på… At altid uforberedte Se&Hør kommenterede et kapitel af min bog.
De har valgt (meget relevant) kapitlet “reality og kendtes ansvar” .
Ved dog at Amalie ikke har læst bogen. Og ikke alle Se&Hør journalister der har en mening har heller ikke … Men det stopper jo ikke rigtig dem i at lave en artikel.
image

Amalie szigethy og se og hør – det mindste man kan forvente er vel at I læser bogen inden I udtaler jer. Er ikke så overrasket over seoghoer laver endnu en artikel uden at sætte sig ind i ting, men havde man gjort det så kunne man også læse at jeg taler om konceptet paradise hotel og det konkurrence element der hedder – “bliv venner med alle på alle tænkelige måder og så dolk dem i ryggen når de ikke kan bruges længere” det er det jeg slår ud efter og det ansvar jeg synes man har som et offentligt menneske. Ikke som sådan en personlig hetz mod Amalie.
Indrømmet, du er nævnt i min bog omhandlende det at tage ansvar udadtil når man er et offentligt ansigt.
Det har egentlig ikke noget at gøre med Paradise hotel deltagere som sådan, men her henviser jeg til afsnittet af “Luksusfælden” hvor du på tv sagde at du gerne lånte lidt af SKAT og nægtede at betale din gæld, fordi du hellere ville shoppe – og det står jeg ved, til hver en tid – det er , i mine øjne ikke at tage ansvar. Og da du er en populær pige blandt mange unge – synes jeg det er et helt forkert signal at sende; at det er okay!
Man bliver sgu overrasket hver gang over I får lov til at eksistere seoghoer … Lav nu snart jeres arbejde ordentligt

– havde forventet kritik og det må man rigtig gerne have. Men som minimums krav vil jeg forvente at man har læst og sat sig ind i tingene inden man starter en debat – ellers bliver det jo bare en sviner .. Og hvordan er det konstruktivt…??

7 kommentarer

 • Helle

  Hej Silas, du er skøn og ærlig, f…. hvad de siger eller skriver det er rent misundelse, og hvad angår Se og Hør de ved du er så populær, at de skriver alt for at sælge deres blad. Du og din familie er skønne,
  Knus fra en gammel dame.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Silas
  Angående din bog så vil jeg rigtig gerne have den og den dag du skrev at den kunne bestilles gik jeg straks ind på den side. Da jeg havde udfyldt det jeg skulle og trykkede videre viste det sig så at jeg meldte mig ind i en slags bogklub der koster penge at være medlem af.
  Jeg blev temmelig skuffet over det for så var det jo ikke bare din bog , som var den jeg var interesseret i, men at jeg så ville blive præsenteret for alle mulige andre bøger.
  Enden på det blev at jeg slettede det hele og nu ønsker mig bogen i julegave.
  Med venlig Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • silasholst

   Det lyder da også helt vildt mærkeligt????
   Det er jeg ked af – det var jeg sket ikke klar over – prøvede bare at gøre det nemt for folk… Sorry

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det er helt okay

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Enig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filur

  Det er mig en gåde at der overhovedet er nogle der gider bruge penge på det blad.. virkelig!! Jeg forstår din frustration, det er bare ikke fair.! Jeg har købt din bog og glæder mig til at læse den knus og kram din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Er helt enig med dig Silas. Det er så nemt at kritisere uden at have sat sig ind i tingene. Og jeg er enig med dig i din iagtagelse. Det kræver et kæmpe stykke arbejde for os forældre at vise vores børn at det ikke er virkeligheden det der sker i tv realityserier

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbering leveret til døren... Whats not to love?!?