14 dage... And still going Strong ...!

Long time no see

Nu er det ved at være tusinde år siden jeg har blogget sidst,  men nu tænker jeg det er tid til en lille opdatering på de sidste måneders begivenheder – der er sket så frygtelig meget, at det til tider har været svært for mig selv helt at følge med! 

Det er alt sammen skønne ting. Mange ting som jeg har drømt om hele livet, så jeg kan bestemt ikke klage. Det er bare som om alle tingene har ventet i 33 år og nu har de lyst til at komme væltende på samme tid.

Det har været svært at finde ledige timer i døgnet til at skrive. 

Vores familie har det dejligt, vi har renoveret hus, jeg har haft prøver på Anything Goes på Det Ny Teater, samtidig med jeg spillede 9 forestillinger om ugen i Operaen med Dirty Dancing.

Jeg er igang med at åbne en Burgerbar… (Mere om det senere).

Samtidig har jeg også fået mig et orkester, hvilket er noget jeg har drømt om længe. Et rigtig festorkester der spiller alt lige fra Gitte Hænning til Rick Ashley, Otto Brandenburg til Tina Turner. Det er virkelig sjovt! Vi er gået all in og vi hedder “Silas Holst & The Flamingo Orchestra”  I skrig gul kalvekrøs og stofbeklædte lamper spiller vi op til fest. Vi havde debut for noget tid siden på Damhuskroen, hvilket var et meget uhøjtideligt job, men samtidig en virkelig sjov aften!

Nu har vi lidt jobs rundt om i landet når vi kommer hen mod juletid og fra næste sommer kommer vi til at spille mange koncerter. Jeg lover at holde jer opdateret med en Tour plan… Vi håber vi rammer en by nær dig!!

Vi fik forleden skudt plakater, billeder osv. hos min absolutte yndlings fotograf Emilia Theresa i hendes studie. Hende bruger jeg altid når jeg skal have lavet billeder. Top prof, tjekket, hurtig og dygtig! 

Vi havde fået lov at låne en masse funky tøj af David K fra “Herrernes Magasin” (http://www.davidk.dk/) – virkelig lækkert.. Vi synes selv vi ramte den rigtige stemning og look. Hvad siger I? 

Silas Holst - Herrernes Magasin 2 Silas Holst - Herrernes Magasin

Vi er meget glade og glæder os til at ramme landevejen snarest og få skabt en fest!! Lige så snart en vis Burgerbar er åbnet på lørdag!!!

4 kommentarer

 • Hanne

  Hej Silas.
  Dejligt at høre fra dig. Og TAK for en skøn oplevelse i Operaen den 27/7, på min fødselsdag.
  Du har gang i mange ting, lyder spændende .
  Held og lykke med det. MEN pas nu på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Bech

  Dejligt at høre fra dig, Silas, du har mange bolde i luften, held og lykke med det hele 🙂
  Knus fra Faaborg og mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Kirkgaard

  Hold da op Silas, det lyder spændende, held og lykke med det hele 🙂
  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene jensen

  Dejligt at høre fra dig igen søde silas ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 dage... And still going Strong ...!