Fridag??? Hvad fanden...?!?!?

Min mening om Vild med Dans i fredags

image

Så er der kun fire par tilbage i VMD.

Det bliver mere og mere spændende synes jeg.
Synes det var øv at sige farvel til James/Mie i fredags. Men den følelse tror jeg at jeg kommer til at sidde med de resterende par fredage. Synes ikke jeg kan huske et VMD felt der har været så meget på niveau.
Det er virkelig svært at forestille sig hvem der ryger ud på fredag og hvem der skal i semifinalen.
Jeg synes alle fire par har noget der gør, jeg tænker de alle fire har muligheden for at nå finalen.
Det er svært at vide hvem der kommer i finalen.
Og tænker at det må være de næste par live shows der afgører det – altså hvem der kan stå distancen og hvemd er kan holde styr på nerverne.
Kan godt huske hvordan følelsen er når man skal kæmpe for en semifinale plads.
Nerverne står på højkant. SaraMaria og jeg dansede rumba og argentinsk tango i kvartfinalen for et år siden.
imageimage
Mine to yndlingsdanse samlet i en uge. Så for mig var det himmerige. Men nerverne var der godt nok!!!

Glæder mig allerede til fredag og se hvad der sker..

Hvad tænker I?

Hvem tror I ryger ud på fredag?
Jeg kan ærligt ikke forudse det…

Men vil give de resterende par (og James/Mie) en kæmpe hånd for at have underholdt mig så godt de seneste mange mange fredage!!!

4 kommentarer

 • Nanna

  Jeg synes, at det er fedt, at det hele er lidt uforudsigeligt i år fx. i forhold til hvem der ryger i omdans fra gang til gang har skiftet en del igennem sæsonen.. personligt holder jeg med Stephania og Morten, mens min kæreste holder med Faxe og Karina… Jeg tror Faxe ryger næste gang, men alt kan ske i det program. Mit gæt er, at Ena og Thomas ender i en finale mod Stephania og Morten. Jeg synes dog, at alle deltagerne ligger utrolig tæt og alle de tilbageværende fortjener en finaleplads…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simona

  Jeg holder nok mere med Søs syntes at hun fortjener at vinde og håber at faxe ryger på fredag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Jeg må nok skge at jeg holder med stephania hun er så smilende og hendes humør smitter. Hun er meget ydmyg og de klæder hinanden gidt og danser fantastisk men ja det er svært fir de er gide allesammen i år min 2. Favorit er ena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Jeg har det på samme måde, synes det er rigtigt svært at gætte på, hvem der går videre. Jeg har nok hele tiden været vild med Enna, samtidig må jeg nok sige at søs gør det godt, men det gør Stephania også, og så ham Faxe, ham må jeg sige, bliver bedre og bedre, så lige nu ville jeg faktisk gerne se ham i finalen, synes han er en af dem, der har rykket sig gevaldigt i VMD

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fridag??? Hvad fanden...?!?!?