• ···
Spis lige brød til... + konkurrence med fede præmier

Mit nye ur!!!

Mit nye ur…!!

image

Som nævnt i et tidligere indlæg her, har jeg været på jagt efter et nyt ur, og det er noget af en jungle at finde rundt i når man er ny i ur verdenen.

Alle har nogle gange fortjent en gave til sig selv. Derfor var jeg ikke længe om at takke ja til at være med på en kampagne med Uniwatches. Jeg har netop modtaget dette lækre ur, som jeg er så glad for! Har ledt mange sider op og ned på nettet. Rigtig mange af jer foreslog faktisk at jeg skulle gå ind på Uniwatches.dk og kigge. Det er en mega nem side for folk der, som mig selv er helt nye i ur verdenen.

Det er en super overskuelig side. Og en masse mærker og modeller at vælge mellem. Bla. disse – der allesammen er på tilbud btw. Og en masse forskellige mærker, modeller, tilbud og prisgaranti..!

Uret jeg har modtaget er inden fra denne serie TW Steel.

image
image
image

Er sindssyg glad for det..! Grandeur Tech… Safirglas, stopur, og vandtæt ned til 100 meter! 😉

Har efterfølgende snakket med folkene bag uniwatches.dk – og har fået lov til at lave en konkurrence med jer allesammen i næste uge. Kommer her på bloggen i løbet af næste uge. Hvor I kan vinde fede præmier…!! Loving it!!

Tak for alle jeres gode og brugbare råd folkens… I er sgu dejlige!!

– dette indlæg er sponsoreret

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis lige brød til... + konkurrence med fede præmier