On The Road again...

Morgenkaffe og trætheds øjne…

image

Så er vi blevet færdige i Randers. Om to timer kører Tour bussen videre til Esbjerg.
Har sovet vanvittig godt i nat.
Det er lidt luksus og lidt mærkværdigt efter et år uden meget søvn og tidligt op, at få lov til at sove så længe man vil.
Efter man er blevet far er det pludselig lig med luksus..
At få lov at sove til kl.9 er vanvittigt… Og virkelig lækkert!!!
Og så er der noget fantastisk ved at bo på hotel. At vågne og kunne stå lige ud af sengen og ikke tænke på at rydde op og så bare trisse ned til morgenmads buffet… Det er fandme luksus…!!

Især når morgenmaden indtages med disse tre skønne kvinder – Christine (Rizzo) Rikke (Marty) og Line (Teen Angel)
image
image
image

Perfekt start på dagen.. Nu op i bad og så tænker jeg at jeg lige skal nå ud på gågaden i Randers og finde et par solbriller.. Har glemt alle mine i KbH (!!!)

Og så kl.12 afgang mod Esbjerg..
Vi er over halvvejs gennem turnéen.
Tror det er ti år siden jeg sidst var på turne. Havde glemt hvor hyggeligt det egentlig er. Der er noget lejrskole stemning over det. Bare lejrskole med drinks.
Bliver sgu trist når vi slutter om 14 dage…!

Men først et par aftner i Esbjerg med udsolgte forestillinger… Og i aften, efterfølgende Vild med Dans på computeren…
Life is good today 😃😃

Hvad skal I bruge sådanne en solrig fredag på?

6 kommentarer

 • Marianne

  Har i den grad nydt det skønne efterårsvejr. Formiddag indkøb til weekenden inkl. snold’er til VMD, som vi simpelthen sluger råt på 10. sæson (jep., vi savner dig men nyder osse de mange nye og dygtige dansebimser).
  Eftermiddag lang gåtur i Vestskoven og sidder nu på vores altan og nyder den varme sol. Nyder i den grad vores dejlige forskellige årstider!
  Så søde Silas, nyd din aften og pas på fussen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg skal i fredags cafe med nogle veninder og så når jeg kommer hjem står den på aftensmad med mor og far, så op under dynen og se vild med dans kram Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L B

  Og PUF… Fik ramt send knappen og da jeg tidligere har gået godkendt kommentar findes der nu et halvt opslag…

  Nå men, skriver lige videre 😀

  De skal spise, hygge. lege og på skattejagt.
  Min datter har selv planlagt det hele og hun glæder sig så meget. For to uger siden hoppede hun ned fra et træ, der står på en kælkebakke (på skolen), hun rammer et trætrin, glider og forvrider sin højre fod. Troede i første omgang det var benet, der stak ud til siden, men røntgen viste kraftig forstuvning og forvredet ledbånd – virker det bekendt?
  Hun kom først tilbage i skole i denne uge, så derfor skal fødselsdagen holdes – no matter what… Håber, så ikke jeg smitter de søde tøser…
  Nå, det blev en længere smøre. God fornøjelse i Esbjerg.
  Håber, I er på vej til at have fundet Tracy, der var jo mange bud til audition.
  Dejlig fredag og weekend til dig.
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Godmorgen Silas. Tja min dag går med at sidde på hospitalet og få behandling i en skulder. Håber snart at slippe ud i solen igen. Ville ønske jeg havde din viljestyrke og høje smertetærskel, så havde jeg nok også sovet lidt mere i nat. Nyd solen og yg igen med alle de andre fantastiske mennesker, i er sååå super dygtige!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte L B

  Godmorgen Silas.
  Mon du ikke er på gågaden nu 🙂
  Dejlig start på dagen du har fået. Holder selv meget af de gange, jeg er på hotel og bare kan sætte mig ved bordet uden af rydde af, vaske op og lign. DET er luksus…
  Er sløj med og langt fra på toppen, men nænnede ikke, at min yngste datters 9 års pigefødselsdag skulle aflyses. Så piller i kroppen, varm the med honning, smilet på og i gang.
  Skal hente dem fra skole kl. 14 – det bliver et lille hyggeligt selskab på i alt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Først skal i have 1000 tak for en fantastisk forstilling onsdag aften i Randers. Mangler ord det var en kæmpe oplevelse og du klarede det imponerende flot og gud hvor må der have gjort ondt… men du ofrede dig og gav os en oplevelse for livet. … TAK❤. Nu glæder jeg mig til d. 6 august 2016 hvor det gælder Dirty Dansing i København. Så fedt og have noget at se frem til håber du finder et bare solbriller i vores hyggelige by. Jeg vil bruge denne fantastiske fredag på at holde fri for at gøre klar til min guldklumps 18 års fødselsdag. … kan kun sige husk og nyd MM for er du gal tiden går hurtigt rigtig god dag og weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On The Road again...