Vild med dans - min mening om program tre...

On The Road again…

Så starter den næste del af Touren…
image
Idag kører bussen mod Randers. Og jeg er SÅÅ glad for at kunne sige at jeg er ombord..!
Var på en sports special klinik – Gildhøj – i mandags med min fod. Lægen sagde at jeg ikke kunne fucke min fod mere op. Jeg ville udskyde helings processen så længe jeg dansede rundt på den, men så længe den er tapet korrekt ind så skader det ikke. Så er det bare et spørgsmål om hvor høj min egen smertetærskel er – og den er gudskelov høj. For det kommer til at gøre nas, men det er til at leve med. Så længe lægen sagde at jeg ikke kommer til at skade den yderligere og heller ikke kommer til at få varige mén – så er jeg glad.
Så nu bliver den tapet op, noget af koreografien laves om, så jeg fx kun skal dreje på højre fod og ikke venstre og smertestillende bliver fyret ned!

Im back in business!!!

Glæder mig til at spille i Randers kl.20.

Er sgu lidt nervøs fordi det nu er fire dage siden. Håber jeg kan huske det hele!

Jeg har lige kørt Maggie i dagpleje, efter verdens hyggeligste morgen. Med ballon leg, morgenmad og mange kram…
Elsker at hun er nået til kramme fasen… Der krammes non stop – og det er nok verdens hyggeligste ting EVER!

image
Nu vil jeg drøne mod DGI byen og hoppe på bussen der kører om en time.

Randers – here we come!!!!!

7 kommentarer

 • Helle

  Kære Silas. Hvor var var det bare fantastisk, at du blev klar til at optræde i aftes. Av, hvor må det have gjort ondt! Du var så sej. Taaak fordi du ofrede dig for os :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Utroligt at det skulle være nødvendigt. Det er hårde vilkår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sådan ! – fedt du stadig kan være med i Forestilling og samtidig passe på den fod 🙂 The show must go on ✌️ God bedring ☀️ Og god tur – NYD krammefasen , omlidt er den skiftet ud med noget nye.. Det går så stærkt med de små rå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Det glæder mig af hele mit hjerte du er med i aften og har set frem til forstillingen længe. Der er fuld forståelse for du skal passe på dig selv og ikke er 100 % på toppen det vigtigste er at du er med. Jeg glæder som et lille barn til juleaften og kan næsten ikke vente til kl.20.00. Heldigvis skal jeg nyde en romantisk middag med min dejlige mand inden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvor er det dejligt at høre, at du har mod på at vende tilbage, for vi må jo nok se i øjnene, at 98 % af dem, der har købt billet, har gjort det på grund af dig.
  Det må have været rigtig svært at skulle være nødt til at holde sig væk nogle dage, men godt, at du gjorde det – og ingen er i tvivl om, at det var nødvendigt.
  Det vigtigste er nu, at du ikke presser dig selv for hårdt, for ikke at få varige skader. Og jeg er sikker på, at alle har fuld forståelse for, at du for øjeblikket er nødt til at passe på dig selv, og måske give den lidt mindre gas. Det vil under alle omstændigheder være super fedt.
  For bare det, at du igen er med, er jo fantastisk!
  Glæder mig til Albertslund :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Der reddede du lige min dag og aften. Har været spændt på om du ville blive klar til i aften i Randers, og er SÅ glad for at dette er tilfældet, men håber også du passer på dig selv. God tur til Jylland 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Du er bare for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med dans - min mening om program tre...