Længe siden

Røgfrie dage…

Nu har jeg længe brugt tid på at komme i mit livs form og få ryddet op i mine ting. Jeg har droppet alkoholen og droppet sukkeret – ikke fordi jeg er blevet fanatisk, men fordi det var på tide, at gøre noget godt for mig selv i en periode, så jeg er bedst muligt forberedt til at skulle lave dirty dancing i Operaen til sommer. For at blive den stærkeste udgave af mig selv, som jeg overhovedet kan blive.
Og den sundeste jeg kan blive.

Alt er egentlig gået ret godt og jeg nyder det!
Jeg nyder at få kontrollen tilbage over mit liv.

Det eneste jeg virkelig har svært ved er at kvitte de skide smøger.
Og jeg har virkelig prøvet – tro mig.

Og sad forleden og tænkte hvad fanden gør jeg??

Så kom jeg i tanke om, at jeg for et stykke tid siden var ovre og holde et foredrag hos Nordik og deres e-cigaretter.

IMG_2394

Da jeg gik, fik jeg en prøvepakke med og den virkede sgu. Den holdt en uge – og siden har jeg ikke tænkt på at købe flere, men faldt tilbage i de gamle vaner med de almindelige cigaretter. Men nu har jeg fået et nyt LAGER af Nordik e-cigaretter, som sponsorerer og motiverer mig til et fuldt rygestop.

Så nu skal det være….!!

Og har nu prøvet dem i to dage – og Thank god(!!!) de virker sgu…! De har holdt mig nede på en cigaret i døgnet istedet for tyve! Den ene ryger næste uge…

Krydser fingre for at det varer ved og hver dag glæder jeg mig til livet som røgfri – snart!!

IMG_2395

Krydser mine små fingre for det lykkes og giver mig selv en måned, hvor jeg løbende opdaterer her. Både når det går godt og når jeg formentlig er ved at gå ud af mit gode skind, på grund at lysten til en rigtig cigaret.

Keep you posted!!

10 kommentarer

 • Heidi Fogtmann

  Min kæreste stoppet med stor ryge for 5 år siden, han sagde at nu ville han ikke mere og næste dag røg han ikke mere og han er ikke faldt i. Syntes det er flot klart. Du skal nok klare det 🖒🖒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg har selv været røgfri i 9 mdr. nu og jeg har virkelig også prøvet at stoppe MANGE gange. Min løsning blev at jeg købte en E-cigaret. Først begyndte jeg at erstatte cigaretterne midt på dagen med E-cigaretten så jeg kun havde min morgensmøg og 3 stk efter jeg kom hjem fra job og til jeg gik i seng. Så begyndte jeg at trappe dem ud så jeg til sidst kun havde morgen smøgen og så væk med den. Derefter røg jeg på min E-cigaret i ca. 1 mdr. hvor jeg stille og roligt trappede indholdet af nikotin i væsken ned og pludselig en dag gik det op for mig at jeg ikke havde brugt min E-cigaret i 3 dage og så var det det. 🙂 Synes det var en ‘nem’ måde i forhold til alle de andre gange.. 😉

  Håber det lykkes for dig, for det er faktisk ret rart ikke at være afhængig af dem eller at lugte af røg.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna Nova Ophelia

  Hver gang du har lyst til en smøg, så spis en skåret gullerod… skar dem i strimler dengang jeg stoppede med at ryge…og havde dem såfan fremme…blev røgfri og slankere.. #trythis #promiseitworks #fitandhealty #nomoresmoking #living longer !! Myyyys fra en fan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.

  Hvis du virkelig er motiveret, så syntes jeg du skal prøve biofeedback. Jeg kender 4 personer, som har fået denne behandling og de er alle røgfrie idag. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej Silas.
  Har du overvejet at prøve hypnose til at blive røgfri? Kender flere hvor det er lykkedes på den måde 🙂
  Krydser fingre for din mand her til aften. De gjorde det super godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sejt gået, Silas.
  Jeg er selv forhenværende ryger og forsøgte at stoppe af flere omgange, og vil sidst lykkedes det, og det var derefter slet ikke så slemt.
  Du har en kampgejst uden lige, så er ikke det mindste i tvivl om at det nok skal lykkes for dig.
  Pøj pøj. 😊
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kim

  gå til lægen og få en recept på :
  Zyban
  gå med recepten i lommen, til du vil holde op med at ryge, køb nicotinplaster og gå igang, med begge dele, det smager skidt, din læge vil se dig når du er halvvejs i pillerne, han vil vide hvor, det er sværest i din dagligdag at undvære tobakken, og du vil blive overrasket over, hvor det er sværest—–men det tog mig 2 år at holde helt op, selv om min ægtefælle stadig ryger 2o om dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna georgine Maltoft Hummel

  Hej Silas. Det bliver hårdt, men du klarer det.
  Pøj, pøj. 👵🏻🍀❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Stort Tillykke..jeg krydser fingre for dig..Du skal nok blive røgfri en dag med den vilje, du har. Forsøg igen og igen og det vil lykkedes for dig. Tænk på, når du er røgfri, så..lugter dit hår..din hud..din krop..din mund..din ånde..dit tøj..din bil..din taske..din bolig osv. osv. A l D R I G mere af røg. Du kan ikke selv lugte det, fordi din lugtesans er dårlig p.g.a røg, siger jeg, der er ikkeryger. Når du er røgfri, vil du opdage : mad..øl..vin smager bedre..dit humør blive bedre. A L T bliver bedre. Lille Maggies rare far bliver bare en bedre og mere sund F A R og M A N D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Med din jernvilje skal det nok lykkedes👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe siden