Røgfrie dage...

Ryge stop Update…

Jeg har jo som tidligere nævnt fået et lager af Nordik e-cigaretter sidste uge… Klar til rygestop!

Brugte dem tre dage derhjemme, hvor det rent faktisk lykkedes mig at få fra 20 cigaretter om dagen til TRE!!! Rimelig imponeret selv..! Og pænt glad…

Begyndte at kunne lugte igen og begyndte at kunne smage igen..! En ret vild følelse! Tænk at jeg frivilligt har givet afkald på at kunne dufte og smage…?!?

Tog så til Herning for at spille den sidste uge af Hairspray i Boxen – og pakkede en pakke Nordik med.
Kom så over på mit hotel og så at jeg havde pakket – en TOM pakke!!!!
Så er nu i Herning med en papkasse.
Det har gjort det lidt svært den sidste uge.. Men glæder mig som en sindssyg til at være tilbage i Kbh imorgen og starte med ikke ryger livet igen… Og ved jo nu at det kan lykkes…
Det er vildt pludselig at føle man var “ikke ryger” i tre dage og vide hvor meget det ændrer ting i ens liv… Tænk man kan lugte igen – og begynder nu at tænke “hvorfor købte jeg ikke dem meget før??”

Ved de nu står klar hjemme i min entre og håber at jeg kan komme op på hesten igen imorgen! Men er stadig opsat på at det skal lykkes!! Måske falder man i et par gange endnu, men uanset hvor mange gange det sker – så SKAL det lykkes nu, og kan man komme igennem de første tre hårde dage uden det er et helvede, så kan man!!!
Og kan mærke at jeg nu er motiveret. Altså rigtig motiveret – måske endda for første gang… Er træt af at vågne op og være helt udtørret i munden, kun smage af tobak og træt af at hoste min dag igang. Kan mærke det nu på min vejrtrækning når jeg træner.
Det er især efter træning er startet at det virkelig irriterer mig. Og nu har jeg taget en beslutning om at komme i den bedste form jeg kan komme i og det eneste der holder mig tilbage er cigaretterne… Men nu skal det slutte. Og som sagt måske går det galt mange gange endnu, men nu stopper jeg ikke før det lykkes!!!
For selvfølgelig kan det lykkes… Det lykkes jo for folk hver dag. Og har nu røget i 13 år (!!!) enough!!

Glæder mig til snart at få følelsen af at kunne trække vejret helt ned i lungerne og undgå at føle mig stoppet i næsen hære tiden..

Nu om et par timer hjem til Nordik og lugtesansen der ligger gemt derhjemme et sted 😘

IMG_2397

Nordik – show me your magic powers!!!!

6 kommentarer

 • Hanne

  Bare blive ved og ved med at forsøge at stoppe rygning. DET VIL LYKKEDES FOR DIG EN DAG. Du har allerede et bedre liv nu, og du FÅR ET ENDNU BEDRE LIV. Du bliver også en endnu bedre far for lille Maggie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Du skal nok få stoppet 😊Med den vilje er jeg slet ikke i tvivl 👍Er selv tidligere storryger , fik stoppet for 10 år siden efter 37 års afhængighed 😉Den allerbedste følelse er at man føler sig fri 😉 Tak for en fantastisk aften u Boxen i torsdags og på gensyn i Århus den 23-5-2017

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Enig i det de andre sagde . Du kan. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sådan.. Det kan lykkes siger x-rygeren..

  Og tusinde tak for en fed og sjov forstilling i Boxen igår.
  Vi “ses” til Juli i Operaren og til Marts 17 i Falkonersalen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor der er vilje er der vej, og du har allerede opdaget mange af de fordele der er ved ikke-ryger livet, så det skal nok lykkes.
  Tak for en dejlig oplevelse i Boxen i går, I var alle fantastiske, 😊
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Du er så sej og viljestærk, Silas, og det skal nok lykkes. Og du bliver så glad og stolt, når du kommer igennem det, at det er det hele værd!
  Held og lykke med det og god tur hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røgfrie dage...