Glædelig pride uge 😃😃

Sikke en fest vi har haft nu inat… ÅJAÅJAÅ

Hold nu ferie – jeg havde glemt hvordan tømmermænd var…!! Tror ikke der er en celle i min krop der ikke er medtaget idag!!
Men aftenens fest var det hele værd.
Louise og jeg har længe tænkt at vi trængte til at lave noget sammen, kun hende og jeg – ligesom i de gamle dage, inden mand, hus, børn og familie.
Det er udfordringen ved at være tre forældre. Der er altid mange forhold man skal huske at pleje og passe på. Og i et stykke tid har Louise og jeg forsømt at pleje vores venskab – det er gået op i bleer, praktik og pasning. Så nu har vi lavet den aftale, at en gang om ugen skal vi sætte tid af til kun at være os. Om det så er en bytur, en kaffe, en gåtur eller noget andet er ligegyldigt. Bare vi når at se hinanden i øjenene og snakke om andet end barn.
Og i går kickstartede vi den nye ordning med en bytur for at fejre priden.
Det var lige hvad vi trængte til!! Det var som om vi var 17 år igen uden bekymringer i verden.
Som i gamle dage drak vi sjusser hos mig med top Charlie i baggrunden. Dansede og fik ordnet hele verdenssituationen. Perfekt aften!

image
Sat os i en vogn og satte kurs mod Rådhuspladsen hvor vi stødte ind i altid dejlige Hans Pilgaard og Jobbe Joller.
Hans mødte jeg under VMD helt tilbage i min debutsæson i 2008. Og fik en virkelig god ven i ham. Han er ikke en jeg ser tit, men er en af de slags venner, når man ses så er det som om det var igår. Han er altid fantastisk at bruge tid med.
Han sagde til mig at han i sit foredrag altid siger at noget af det han er mest stolt af i sin karriere, er at han er den eneste der nogensinde har slået mig ud af Vild Med Dans… Hahahahahahahaha

image
Det gav mig en god griner.
Derefter gik der drinks og gadefest i den. Studiestræde var i dagens anledning forvandlet til et open air arrangement. Og man fik snik snakket med en masse mennesker jeg ikke kender. Det er det der er så skønt ved en gadefest. ALLE snakker og alle hygger sammen. Indtil klokken slog 6 og solen var stået op.

image
Tænkte det var på tide at hoppe i en taxa og vende tilbage til provinsen.
Væk fra larm og neonlys og mod stilhed og grønne træer..
Idag betaler man bøden – men det er hele hovedpinen værd… 😃

6 kommentarer

 • Susse Taylor

  Altså Molle Hanne.. I normally do not swear – but wtf is wrong with you ?? På dansk hvordan kan du svine folk til på den måde ??Nåhh ja… Misundelse er en grim ting!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mollehanne@gmail.com

  Fortsættelse…din krop stresser, når du drikker og ryger for meget. Du nævner Brønshøj som provinsen. Haha, sjællændere kalder da ellers aaaltid vestjylland for provinsen. Underforstået det er der,der , aldrig sker noget. Man kan leve godt mange steder, når man lever efter egne værdier og normer. Cool at se dig igen, som farmand med Maggie på skødet. Ja, nu har du et ansvar for et barns trivsel !! Føler du dig stresset og ofte at ansvaret er t u n g t ?? Ja, det er nemt for mig at skrive og kloge den ! Hurra for alle forældre i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mollehanne@gmail.com

  Altså I sjællæændere, nu har jeg lyst til at revse dig liiiidt !!! Hahaha. Hvofor drikker du så meget, så du har ondt i hele kroppen dagen efter. Nej Silas, det er sleeet ikke det værd. Spiritus er at fylde din krop med G I F T. Du afslører ogsåryger også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Du har så ret, Silas! Man skal huske når man har fået børn, at passe og pleje sine forhold – både til kæresten, men også til vennerne 🙂 lyder som om at i havde en fed aften. Jeg tager min næste weekend ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Pyt med tømmermænd når du har haft en dejlig bytur Så må den bare stå på sofahygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Sikke et varmt og skønt indlæg søde Silas! Du er for vild, at vi alle må følge dig så tæt. Du er en ener! Stay cool. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig pride uge 😃😃