dagen derpå...

Sol, Squash og Tom Jones

 

Sidder og prøver at lære udenad. Skal ud og spille koncert med skønne Sweethearts i aften. Og skal blandt andet igennem Tom Jones’ Delilah.. Om jeg begriber hvordan den mand har kunne lære den sang udenad… Det kniber i hvert fald her i Brønshøj. tom jones sol

Måske er man lidt ude af træning mht udenadslæring efter otte ugers barsel – kun med fokus på formiddagslure, babymos lavning (ikke min spidskompetence – min datter har endnu ikke ville spise det), bleskift og Brandmand Bent på fjerneren?

Der er intet efter “… i saw the flickering shadows of love on her blind..” der hænger ved..!!!

men gudskelov skinner solen – endelig. Livet er sgu meget skønt sådan en lørdag eftermiddag. tom jones

Baby er i Rødovre centeret med sin mor, min mand er i gang med at tætne vores hyndebox, Batten snorker højlydt – kun overdøvet  af Ed Sheeran “thinking out loud” på mobilen.

Svigerfamilien fra Århus er på vej – og det giver lige præcis mig 30 minutter i helt stilhed.. Kun mig, min Harboe Squash og Ed Sheeran… Not bad!!!

Nå, tiden flyver – nu kun 28 minutter tilbage til at lære Delilah og nå ja – fem andre numre…

Men det bliver piv sjovt – som altid. Er kæmpe fan af dansktop. Og i aften får man lov til selv at føle sig som den nye Keld Heick – i Hvidovre 😉

Snakkes senere… sweethearts

knus silas

9 kommentarer

 • Tanja

  Wuhuu fedt fedt fedt at du nu er begyndt at blogge 🙂 glæder mig til at følge dig herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Så dejligt at følge med i jeres skønne familie. Tak for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hyggeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Awwww Silas ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Silas
  Tillykke med din nye blog! Jeg glæder mig til at læse med! Du er et rigtig dejligt menneske og jeg har den dybeste respekt for dig! Du er et stort forbillede for mig! Og lige meget hvad andre nogensinde har sagt til dig, er du helt perfekt som du er! Man kan hvad man vil, og man må ikke lade andre bestemme hvem man er og hvad man kan. Alt kan lade sig gøre så længe man tror på sig selv, og du har bevist at det er sandt! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Silas du rockede for vildt i mit hood det var så dejligt at se dig og lige få snakket lidt, du må hilse Louise mange gange og giv hende et knus fra mig. Ville gerne været blevet til 2. Del men min nevø var træt og ville hjem knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Silas Hvor er det fedt du er kommet igang med at blogge. Jeg glæder mig SÅ meget til at følge dig.. Du er en stjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Fedt at følge dig – synes du virker så down to earth og bundærlig.
  Du står ved hvem du er som person og deler meget åbent dine svagheder og styrker. Har virkelig respekt for det og ret gode egenskaber på man sige
  Og lækker er du også..☺️
  Tak for DIG ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Silas er sikker på du nok skal nå det hele og det vigtigste er at du får en dejlig aften med en kæmpe fest på senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagen derpå...