Sidste nyt om Fruity

Store julefrokost… Ædru (part time)!!!

image

december er lig med gæster, fester, job, hygge, familie, venner og samvær.

i aften ligger vi hus til den årlige julefrokost for alle Joes venner fra Mårslet. de er en gruppe på 12 stykker der holder sammen og har holdt kontakten alle årene. og efterhånden er der en del kærester med også. hvert år er der julefrokost, der går på skift. og i år ligger vi som sagt hus til.

så lige nu står der fem mennesker i mit køkken og laver lækker julemad!! top lækkert.
snapsen er på køl, rødvinen ilter og øl lagt på køl.
alt der skal bruges til en “let-your-hair-down-and-party-like-your-17” julefrokost er indkøbt og står og frister.

der er bare det lille men, at jeg har en koncert på Radisson Royal kl.21.30.. så indtil da kan jeg sidde og kigge på de alle sammen drikker deres snaps og øl og bare glæde mig til jeg kommer tilbage kl.23 og kan indhente dem..
synger nu bedst med en lille skid på, men det er ikke så smart at blande øl, snaps og bilkørsel sammen.

men på den positive side så når jeg også lige at hente min søster og yngste nevø i lufthavnen. de er fløjet fra Rønne for at være sammen med Maggie hele weekenden. de skulle have sejlet og ankommet i morgen, men pga stormen flyver de altså over i aften… top hyggeligt!!! alt for længe siden jeg sidst har haft tid med min søster. og nevø.
Har advaret dem om at der er gang i huset når de ankommer, men tænker de hopper med på henholdsvis en øl og en cola.

Louise og Maggie sover hos Loui’s forældre og derfor kan min søs og nevø sove i hendes lejlighed.
endnu en fordel ved at bo sammen, så har man fra tid til anden en hel gæstelejlighed stående… haha

glæder mig til en weekend i familiens og julens tegn.

med den helt store familie weekend tur til jule Tivoli i morgen og familie middag. efterfulgt af familie brunch søndag.

kun afbrudt af et par koncerter.
jeg har i dag og i morgen, Joe har søndag med sit band LighthouseX.

har nogle ret spændende møder næste uge og hvis alt går vel så glæder jeg mig til snart at kunne delagtigøre jer alle i mine nye projekter…

glædelig weekend alle sammen og pas på hinanden hvis I skal ud i storm og meneneske mylderet…

7 kommentarer

 • Janne

  Ja, men til gengæld var vi mange, der havde fornøjelsen af at nyde Silas – både til foredrag og ikke mindst i Grease, og det kunne sagtens opveje savnet af ham i Vild med dans, hvor vi jo faktisk fik fornøjelsen af at se ham alligevel ved flere lejligheder der og hos Sarah-Maria.
  Derudover har han jo været med til flere andre arrangementer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] helt hvad vi skal lave, men så er det jo godt Silas også blogger, så kan jeg bare følge med der Læste mig frem til at det var noget med juletivoli og så ved jeg, at vi holder stor […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt smil med tænder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Hansen

  Mårslet-folk forstår at feste igennem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli hansen

  Ville ønske du er med i vild med dans næste år, manglede en og stemme på i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Lyder skønt. Håber i får en dejlig aften. Rigtig glædelig jul til dig søde Silas og alle dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste nyt om Fruity