Vores tyrkiske lejlighed er færdig - billeder og links til møbler

Tilbage i træningslokalet – Vild Med Dans

image

Jeg elsker at være tilbage i træningslokalet… Det er så hyggeligt at hænge ud med mine kollegaer og hele produktions holdet bag VMD. Og mest af alt at danse, drikke kaffe og tale med min fantastiske partner Pernille.
Jeg nyder i den grad hendes selskab.
Vanvittig inspirerede at være i selskab med en så stærk kvinde hele ugen.
Og fantastisk at se hvor vild en udvikling dansemæssigt hun er i.

De tre nye dansere er 40-årige Pernille Gulløv, 37-årige Trine Dyring og 43-årige Torben Skinbjerg. Fælles for de tre er, at de alle haft kræft helt tæt inde på livet. Min partner, Pernille mistede i januar i år sin mand til bugspytkirtelkræft efter syv måneders sygdom, Trine er mor til en dreng på fem år, der har en kræftsvulst i hovedet, og Torben har overlevet to forskellige typer kræft, hoved-halskræft og testikelkræft. Tre virkelig seje mennesker…!!
image
De er blevet inviteret på dansegulvet pga TV 2’s årlige ‘Knæk Cancer’-uge, hvor de sammen med os,deres prof partnere skal være med til at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Det sker gennem en sms-afstemning, hvor I som tv-seerne kan stemme på jeres favoritpar og samtidig donerer penge til Kræftens Bekæmpelse og deltage i en konkurrence.

Pernille og jeg har kun nået, pga min turne med Grease – at træne fem gange.
Og da vi startede i søndags brugte vi hele aftenen på at forstå takten i musikken. Der var en bid vej i søndags, men da vi mødtes mandag begyndte det at tage form.
Og siden mandag har jeg mange gange tænkt :” det er løgn – det kan ikke lade sig gøre at blive så dygtig på så kort tid!”
Du er sgu sej Pernille!!!
Det er en stor stor fornøjelse at danse min yndlingsdans, Rumba med dig imorgen aften!!!

Er top imponeret.. Og en meget tilfreds træner..

Jeg glæder mig virkelig meget til at vise jer alle resultatet af fem benhårde trænings gange.

Og håber nerverne ikke tager over, men at vi kan nyde det de to minutter vi får sammen på gulvet!

For du Pernille, har om nogen fortjent to minutters danse passion og glæde på det gulv imorgen med alt det slid du har lagt i det.
Og alt det mod du har! Modigt aldrig at have lavet tv før og kun danse fem dage og så kaste sig ud i det foran 1,5 million mennesker!

Fandme imponerende!! Og inspirerende!!

Lad os alle sammen stå sammen imorgen og knække den skide cancer!!

Vi ses på dansegulvet imorgen aften…

Og jeg glæder mig til at være “hjemme igen” 😃😃😃

6 kommentarer

 • Anne Ulrich

  Kære Silas.
  Til alle tre par kan jeg blot sige wauw – hvor var det bare så flot og intenst danset. I rørte rigtig mange og har været med til at skabe opmærksomhed omkring cancer. Det var en meget rørende aften, der bragte minder frem. Jeg mistede min far pga kræft i bugspytkirtlen for 10 år siden.. Der gik 3-4 uger fra han fik diagnosen til han døde. En hård og barsk tid, især fordi min bror og min fars samlever ikke ønskede at vi skulle tale om at han var døende. Så der var nok at kæmpe imod. Takke være min skønne mand kom jeg ud af forløbet på en acceptabel måde. Men bliver stadig frustreret over at emnet cancer og døden stadig er et område ikke alle kan tale om.
  Tak for din smukke dans – du er savnet i Vild med Dans

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Velkommen tilbage, Silas – du er mega savnet i år !!!! Din nye bog købt – og modtaget i postkassen i dag – glæder mig til at læse den i weekenden ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Glæder mig så meget til at se jer danse i aften. Det er så modigt at de 3 nydansere tør danse foran hele Danmark. Men de har jo også nogle fantastiske prof. Dansere at støtte sig til.
  Held og lykke i aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Fedt at du er tilbage, selvom det er for en kort bemærkning – og så til fordel for et godt formål! Sejt gået af de tre, en kæmpe oplevelse, men også meget, meget sejt! Jeg glæder mig 🙂 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  “Velkommen hjem” 😉 tør jeg vist godt sige – kan fortælle at hele stuen hjemme hos mine forældre i Roskilde glæder os meget til at gense dig på gulvet, og vi er meget spændt på hvad du har fået lært Pernille.

  Et lille tip.. undlad og gentage de 1,5 mio. seer lige inden i skal på 😉 det kunne nok give sommerfugle i maven mega vinge ! (siger man det?)
  Uanset hvad – vi glæder os til at se jer begge på gulvet imorgen 🙂 – og sidder self. klar med mobilerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Glæder os til at se dig på dansegulvet igen – du er savnet i år

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores tyrkiske lejlighed er færdig - billeder og links til møbler