Nyt om Fruity

Vild med dans eller Grease????

Det er jo ikke længere en hemmelighed at jeg i år måtte takke pænt nej tak til at deltage i “Vild med dans”. Det var bestemt ikke en nem beslutning. For jeg ELSKER ELSKER ELSKER ALT omkring det program. Især ens kollegaer både foran og bag kameraet.. (Eller ihvertfald langt de fleste 😉 hahahaha), men også hele træningsforløbet. For mig er det bedste ved VMD at stå nede i træningkælderen fire timer om dagen og være kreativ. Prøve at finde alle facetter i musikken og langsomt se sin partner få det til at ligne rigtig dans. En helt fantastisk følelse.
Jeg har for et års tid siden sagt ja til at spille Danny Zuko i Grease igen. Denne gang på turne. Noget jeg virkelig også glæder mig til. Især pga mine fantastiske kollegaer der skal med på turne.
Problemet er bare at jeg gerne ville begge dele. Og forhørte mig på et tidspunkt med min Teaterchef, om jeg kunne få fri hver fredag i forløbet. Så jeg ville have mulighed for at lave det hele. Det har jeg gjort før. Både i 2008 (Szhirley/Chicago) og i 2010 (Laura/Mamma Mia) og i 2011 (Sophie/Mamma Mia). Det er hårdt, men kan lade sig gøre.
Min chef ville overveje det, men så så jeg at Grease allerede på det tidspunkt havde sat billetter til salg og en del var allerede købt til forestillingerne fredag. Og så trak jeg selv stikket. For en ting er at jeg vil det hele, men kunne ikke få mig selv til at hoppe fra forestillinger, som folk allerede havde købt billetter til. Det havde været noget andet hvis de ikke var solgt og man kunne fortælle publikum inden de købte at jeg ikke spillede om fredagen. Men kunne ikke få mig selv til at skuffe folk. Så derfor blev det på den måde en nem beslutning.
Selvom det kribler i mig, for at komme ud og være med. Ud og mærke fællesskabet og ud og møde nogle af mine bedste venner…!
Men nogle gange skal man også stoppe mens legen er god. Og jeg har været heldig at være i finalen fem gange i træk. Og da jeg stod i Forum Horsens sidste år med SaraMaria og dansede mod min mand og hans partner Claudia (som jeg havde et internt kærligt opgør med) og vandt foran 3000 publikummer, med min egen yndlings freestyle, da tænkte jeg; så er det nu!!
Men som dagene gik så savner man det bare.
Jeg savner at skulle komme op til kontoret på Mastiff og snakke musik ideer. Savner st skulle finde på noget nyt kreativt.
Og ens tanker har det sidste stykke tid ikke kunne undgå at kredse om; HVIS jeg nu havde været med i år, hvem skulle jeg så have danset med??
Jeg selv ville have håbet på Ena Spottag.
Idag er så dagen hvor billeder dukker op på Facebook med mine kollegaer der er ude og optage traileren til programmet.
Og så ramte det mig… Jeg VIL være med igen næste år… 😉
Men er nu glad for min beslutning i år. Er glad for at skulle på landevejen og møde en masse publikummer og lave sjov og spas med mine Grease-kollegaer, hvor nogle af dem også er nogle af mine private tætte venner.
Nu vil jeg glæde mig til at starte prøver på Grease på mandag. Og ved også når VmD starter og de første to par står i “dødsbananen” og det ene par skal forlade programmet – så er jeg glad for jeg ikke er der. For det kunne ligeså godt have været mig og det er virkelig ikke en fed fornemmelse at stå der.
Jeg vil istedet glæde mig til at følge det på TV. Synes de har fundet et fantastisk hold i år igen, hvor der er mange jeg vil glæde mig til at følge.
Og så vil jeg sidde og heppe på min yndlings, Karina Frimodt og Mads Vad…
Hvem holder du med?
Jeg håber vi ses på landevejen i løbet af efteråret – og ellers lover jeg at jeg vil gøre ALT jeg kan for at være med næste år!!!

Go go go Frimodt/Vad 😉imageimage

19 kommentarer

 • Anette

  Jeg syntes det var et rigtigt godt valg du traf. Jeg skal nemlig se dig i Aalborg fredag den 25/9 og jeg GLÆDER mig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Silas. Den freestyle med Sarah Maria er den smukkeste dans jeg nogensinde har set, ser den indimellem på youtube og får tårer i øjnene og gåsehud over det hele jeg har faktisk i flere år efterhånden taget mig sammen til at skrive til dig. (Ikke om vild med dans) menom et indslag i go morgen/aften dk du lavede i forbindelse med mobning, jeg tager stadig mod til mig.☺️ Knus fra Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina hofmann

  Fantastisk blok.. Elsker din personlighed.
  Så dig til dirty dancing( havde fået gædte biletter til sidste forestilling i tivoli,da min svigerinde arbejdede derinde). Ikke mindre en fantadtisk
  Mit spg er bare kommer Grease ikke til KBH.

  Mange knus
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabellasmor

  Jeg glæder mig nu til at se dig på scenen, den 22 sep inde i odense. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes bestemt du har taget det helt rigtige valg – har set dig i Århus tidligere i Grease – formidabel Forestilling og jeg er sikker på dine konkurrenter i VMD ser frem til en chance for at vinde i år nu du ikke er med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hey Silas

  Nu når Karina skal være med i VMD igen i år, hvad gør de så med hendes rolle i Grease? Understudy, eller??

  Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • silasholst

   hej 🙂 karina er ikke med i grease.. hun er med i dirty dancing 🙂 og det er hun igen til sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Du har helt sikkert taget det rigtige valg og jeg tager hatten så meget af for, at du vælger Grease for ikke at skuffe os publikummere trods det, at du så må takke nej til VMD, som du elsker så højt at være med i – glæder mig til at se dig i Grease i Aarhus….og så endda på min føs’dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hej Silas
  Er ked af du ikk er med i vmd, har altid stemt på dig, synes du er så fantastisk dygtig, må vælge en anden i år.
  Glæder mig til at se dig i grease i Holstebro til oktober og hairspray i Herning i foråret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Hansen

  Hej Silas. Ja det er lidt trist at du ikke er med i VMD i år;men forstår godt du vil med Grease på turné. Men håber du er med næste år og vil glæde mig til at se dig igen der og heppe på dig Silas. Ja du får travlt med Grease, Dirty Dancing igen og Hairspray. Du har mange jern i ilden Silas. Ønsker dig held og lykke. Håber jeg ku få oplevelsen at se dig i enten Grease eller Hairspray men ved det ikke. Ha en god dag.. knus Sonja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Du vil være savnet i Vild med dans – mine to piger på 6 og 9 kan ikke forstå at du ikke skal være med (og at Johannes heller ikke skal….. ) jeg glæder mig til at se dig i Hairspray

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Ja kan huske dengang jeg læste du ikke var med i år …. Når det nu ikke kan være anderledes må det blive Mads og Søs de skal helt sikkert nok få en mega fest og jeg er overbevist om de bliver et populært par ❤️ – men glæder glæder glæder mig allerede til næste år hvis du kommer tilbage i programmet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Uhh og self skal jeg da også følge Thomas Og Ena hende glæder jeg mig faktisk meget til og se

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Silas. Er også lidt trist over at du ikke er med i VMD, med glæder mig helt vildt til at se dig i Grease, og man kan nu engang ikke alt på engang. Du må også huske at passe godt på dig selv og din skønne familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er et meget, meget fint menneske Silas:-)
  Stor respekt til dig og din skønne familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Dengsø

  Kære Silas
  Du har givet os mange fantastiske oplevelser i Vild med dans. Og det vil du gøre igen. Og den største for mig og min veninde var den fantastiske aften i Horsens. Vi havde en fantastisk plads på gulvet. Tusind tak for den.
  Derudover har jeg set dig i Århus i Dirty Dancing. Også en fantastisk oplevelse.
  Nu glæder jeg mig til sammen med mine piger at se Grease d. 14. oktober i Holstebro. Du vil helt klart være savnet i VMD i år, men så bliver glæden så meget større til næste år når du vender tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina Pedersen

  Når nu du ikke er med så er det Mads Vad og Michael Olesen jeg holder med. Er trist over du ikke er med for du er indbegreet af Vild Med Dans for mig. Synes der er mange af nydanserne i år der ikke engang er semikendte og det er lidt ærgerligt synes jeg. Men skal som altid se med 🙂 Glæder mig til at se dig i Hairspray næste år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  For hulan Silas…ingen der kender os vil være i tvivl om at JEG vil savne dig i Vild Med Dans. Jeg har trofast fulgt programmet OG DIG fra start af. Og nydt at se dig danse og lave de skønneste koreografier. Og det har intet at gøre med vores nuværende relation. Pøj pøj med alt de andet du har gang i. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Søde Silas,
  VI vil ALLE savne dig vildt på VmD dansegulvet. Du er og bliver den dygtigste og allermest kreative koreograf. That’s for sure<3, men jeg både forstår og tager hatten af for din belsutning om at tage en pause pga dine andre engagementer. Med MM, aftenforestilinger, turne, hunde, din blog, hus og din store familie har du også hænderne fulde 😉
  Spændende bliver det som altid at følge dine kolleger og venner 🙂 Nyd solen og pas på dig og din omsorg<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyt om Fruity