Go'aften Danmark 😘

Vild med dans – fra tilskuerrækken

Så skete det alligevel. Jeg tog sgu derind og så Vild med Dans fra studiet af.
Hvilket jeg er glad for jeg gjorde.
Dejligt at mærke stemningen fra den side af gulvet også 😃
Og sindssygt dejligt at se nogle af kollegerne/konkurrenterne fra sidste år. Sad til bords med Astrid,Ditte,Claudia og Joe. Og så fik man også lige smidt en mine Rasmus Seebach koncert i hovedet… Ikke dårligt!!!

Efter showet tog vores bord og Mads Vad ud og spiste på Vita.
Der er sgu ikke noget som andesteg og brune kartofler på en fredag aften!! 😉
image
imageimage
image

Hvad jeg synes om parrene kan du læse her

Jeg synes der var mange par der kom godt fra start.
Bl.a Faxe/Frimodt , Søs/Mads og naturligvis James/Mie.
Men mange af de andre par viser kæmpe potentiale. Så tænker det bliver en spændende sæson.

Den bedste danser på det gulv igår var uden sammenligning Luise Dons!!! Hun er partner til Chris (basketspiller) – jeg ELSKER og har altid elsket at se Luise på et dansegulv. Og jeg synes hun er så god til et program som VMD.
Hun er virkelig en type – og så er det jo selvfølgelig en smagssag. Men i min optik er hun så dygtig og interessant en danser at jeg aldrig kan få øjnene fra hende.
image

Når hun går på gulvet sker der et eller andet magisk. Hun har noget “devil-May-Care” over sig. Og man ved aldrig om hun brækker begge ben midt i en dans eller ej, for hun giver alt, som om der ikke var noget imorgen. Og det elsker jeg at se!!!!
Jeg er stor fan!!!

Jeg er også stor fan af Ena Spottag. Gud hvor virker hun sød og ukrukket og helt sin egen.
Og det er jo det der skal bære VMD igennem hvert år – typer!
Og hun er sgu en type. Og endda en rigtig dejlig en af slagsen….!!!

Og der skal da også lige lyde en kæmpe tak for sangene til den nye sangerinde i orkestret…!!! shiiiiiiiiiit hvor lød det dejligt.
Dejligt de har skiftet rundt i gruppen og fundet Stine! Det var englelyd i mine ører…!!!!

Jeg synes der var knaldgod stemning i det studie, og jeg glæder mig som et lille barn til at se det på fredag igen.

Så I med?

Gider virkelig godt høre fra alle jer, hvad I syntes? Og hvem I syntes der kom bedst fra start??

Knus Silas

19 kommentarer

 • Tanja

  Self. så vi med 😀 hele familien er som altid samlet fredag aften til en god omgang VMD <3 Vi savner jo dig i år.. men men må sige at vi er vilde med Ena og Søs 😀 – og self. James 😉 det skal nok blive en fed sæson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Du var savnet i fredags, du ER ligesom Vild med Dans men vi ses heldigvis i Aalborg her sidst i september
  Men det skal også siges at jeg syntes at årets VMD kom godt fra start, wow. Syntes der var flere virkelig gode par imellem. Glæder mig til at følge Søs og Mads, Faxe og Karina og ikke mindst Chris og Luise OMG han er høj i forholdt til Luise, er spændt på hvordan hun løser den opgave Det bliver en spændene sæson tror jeg og jeg glæder mig til på fredag, når det igen går løs.
  Knæk og bræk med Grease håber at se dig i VMD igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Savner at se dig….du hører ligesom til på det dansegulv, men forstår fuldt ud din beslutning 🙂
  Jeg synes, at Ena er fantastisk og jeg glæder mig til at følge hende fremover – håber, at hun når rigtig langt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Lindholm

  Mie og Sampson løber nok af med sejren i år men jeg har så stor respekt for Ena Spottag. Var i Kødbyen og spise forleden da en stor del af årets Vild med dans deltagere også havde valgt at spise på NOSE2TAIL. Ena Spottag gik forbi vores bord og da vi fik øjenkontakt sendte hun mig et stort smil. Så Silas jeg er sikker på du har ret i din antagelse af at hun er ganske ukrukket og et sødt menneske præcis som jeg opfatter dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Calina

  Ja, jeg så da helt sikkert med og du er savnet kan jeg love dig 🙂
  Holder umiddelbart med Søs, James og Ena og med Michael Olesen bare fordi det er ham – synes snart han fortjener at komme rigtig langt. Ena skulle have danset med dig – synes slet ikke hun og evers Poulsen passer sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Skønt for dig, at du i studiet, Silas! Jeg fortrød hurtigt mit råd til dig om sofahygge hos din mor, da jeg selv kunne mærke en spirende spænding til aftenens premiere.

  Du selv må have følt denne spænding og massevis af minder om lige netop samme situation x 100, så naturligvis skulle du ind og mærke den fede stemning på nært hold! Skønne billeder af jer alle :heart_eyes:

  Jeg blev vild med Ena og hendes skønne charme og udstråling, men syntes Sampson, Søs og den lille smukke Josephine(?), der dansede med Dittes X-partner gjorde det bedst.

  Du var som ventet savnet, men det vil du nok blive mange fredage frem :heart_eyes: 😉 Nyd din søndag trods regn og rusk.

  NB! Super sympatisk interview i Go’ Aften DK :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Om jeg så med, tror det bliver en rigtig god sæson og er VILD med Ena spottag hun er en diamant der sprudler af glæde, mere af det tak. Derudover var James jo fantastisk men synes sku egentlig ik at der var nogen der faldt igennem. Har ik en dyt forstand på det tekniske, men synes ik der var nogen hvor jeg tænker av av mine øjne. . Og Faxe total overraskelse jeg troede alle fodbold spillere havde stive ben, men en god overraskelse.
  Jeg er så klar til at se med igen på fredag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ewe

  så det som altid, stor fan. Jeg holder klart med Samson og Mads Vad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Vest

  Jeg synes helt klart Mie og James gjorde det bedst i går – og nogle jeg klart kommer til at holde med i resten af sæsonen. Så er det også Ena og Thomas, et helt specielt par som jeg glæder mig til at følge, selvfølgelig Søs og Mads, nu når det er lokalt, og så glæder jeg mig til at se meget mere til Karina, efter et års pause 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S

  Karina og Faxe og Mads og Søs er helt klart mine favoritter i år, men hold da op hvor blev jeg positivt overrasket over både James Sampson og Ena Spottag. sikken en energi de havde på det dansegulv… Wow! Fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Halløj!
  Var så heldig at være een af vinderne der sad i “Den gule sofa”.
  Uovertruffen oplevelse, med fed stemning, flot dans, smukke kjoler og mennesker. Og netop fordi konceptet var helt nyt, fik vi mange fede kommentarer :o)
  Helt sikkert en oplevelse vi aldrig vil glemme!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Så det, som jeg plejer, og blev positivt overrasket over “Faxe”. Han var ikke så stiv i ” bentøjet”, som man kunne frygte. I øvrigt er jeg enig med dig m.h.t nydanserne. De blev ladt lidt i stikken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hejsa
  Jeg syntes, at Mie og James var de bedste i går
  Jeg var meget spændt på at høre Rasmus’nye hit.
  Den var super god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe bihrmann

  Jeg synes at de efter at være ny danser klarere sig fantastisk på dansegulvet. Synes dog at hr Samson klarede sig rigtig godt. Har efterfølgende så læst at det er fordi han underviser i dance fit. Men der er nu langt fra standard dans til dance fit jeg går selv til det eller hva synes du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Schmidt Hansen

  Enig I det du skriver og selvfølgelig så vi med. Men savner dig og dine finurligheder på et dansegulv sammen med en nydanser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Søs og Mads
  Ena og Thomas
  James og Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty

  Jeg syntes et fantastisk show ,manglede dit positive glade væsen på gulvet og altid smukke dans, glæder mig til at følge Thomas og Ena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacquelin Frandsen

  Syntes James og Mie og Ena og Thomas kom bedst fra start Men der mangler altså noget i det show når du , Silas , ikke er med Men håber at se dig i næste sæson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  James & Mie, var fantastisk at se
  Ena overraskede mig positiv.
  Synes generelt de var dygtige når de kun har haft 3 uger.
  Men manglede altså dig og din positive udstråling på gulvet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go'aften Danmark 😘