Hairspray audition

Vild med dans – min mening om program tre…

image

Kampen om at vinde årets ‘Vild med dans’-trofæ mellem årets ti resterende par ligger nu fuldstændig åben.

Jeg synes, at de par, der ellers har holdt et højt niveau i de første programmer, skuffede i fredags, og at de par, jeg omvendt ikke har haft den store tiltro til, virkelig trådte i karakter.
Især Sharin Foo og Frederik Nonnemann samt Karen Mukupa og Michael Olesen var to af de par, der særligt imponerede mig i fredags. Faktisk synes jeg, at Sharin Foo og Frederiks Nonnemanns salsa, som de dansede til Barbara Moleko-hittet ‘Paranoia’, er den hidtil bedste dans, der er blevet danset i ‘Vild med dans’ i år.

image
Den dans er uden sammenligning den, der har taget pippet mest fra mig i år. Jeg var meget imponeret. Jeg har savnet, at der er blevet taget nogle chancer i programmerne i år, og at der skete noget – og det gjorde der virkelig her. Frederik skal have credit for at tage det hele så langt ud i forhold til koreografi, stemning, lys og musik. Han og Sharin leverede en meget teatralsk salsa, og Frederik laver bedre koreografier i år, end han nogensinde har gjort. Og så er Sharin bare så spændende at følge, der sker noget hver uge. Man kan se, hun er hurtig til at lære ting, og hvis Frederik bruger bare én time mere om ugen på at lære hende de tekniske ting, såsom hvor vægten skal være, så kan de blive sindssygt fede og komme virkelig langt.

Jeg forstod ikke helt dommerne, hvad angår Karen og Michael. Man kan se, at Karen har fået den overordnede idé om, hvad standarddans er. Stemningen og energien har altid været der, men nu er det tekniske også ved at komme. Hun rykker ret hurtigt, og man kan se, at Michael er ved at have grejet hende. Dog irriterede det mig, at de dansede til ‘Pretty Woman’, og at Karen havde en rød kjole på. Der så jeg gerne, at man havde rystet posen. Der er blevet danset tango i rød kjole til “Pretty Woman” før…(!!)
image

Rent teknisk leverede Søs og Mads ikke den bedste jive. Jeg kan lide alt andet ved dem, men det var altså ikke deres bedste dans. Jeg er også stor fan af Stephania og Morten, og de er virkelig dygtige sammen. Men som Anne Laxholm sagde, så må hun aldrig træde ned uden at komme ned på flad fod, når hun går baglæns. Jeg ville elske at se de to tage en chance og gøre noget anderledes.
De er møg dygtige, men ville så gerne se Morten fyre op for alle de kreative ideer og tage lidt chancer.
Det var også første gang jeg ikke faldt helt på røven over Ena.

Men egentlig synes jeg at det gør programmet mere spændende på fredag. Nu er feltet helt åbent igen synes jeg… Jeg glæder mig til fredag ihvertfald!!

Hvem var dit yndlingspar i fredags?

Og er vi enige eller synes I jeg er helt væk?? Hahahaha

Du kan læse mere af min anmeldelse af programmet på Vmd.tv2.dk

7 kommentarer

 • malene

  Hej Silas
  Jeg er enig med dig at det var helt galt med dommerne og deres point i fredags til Michael og Karen. de var meget bedre end de fleste andre. Forstår slet ikke at Søs og Mads fik så mange point hun kunne ikke rigtig følge med og syntes ikke det var særlig godt. James og Mie syntes jeg også er rigtig gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hmm til dels er jeg enig 🙂 Jeg var også meget imponeret over Sharin og Fredderik det var virkelig godt – klart aftens bedst dans, musikvalg og kjole 🙂 dog er Ena stadig min farvorit og ser frem til at se hendes udvikling på fredag 🙂 … Det bliver desværre som genudsendelse, da jeg skal arbejde når de danser live 🙁 øv uheldigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Mine favoritter i fredags var Sharin Foo og Frederik:)
  Synes de er sindssyg dygtige! Elskede deres dans. Synes virkelig den var fedt lavet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cendie Dyekjær-Themsen

  Iår har jeg svært ved at holde med kun ét par! Karina Frimodt er helt fantastisk dygtig og hvor jeg under hende andet end “tunge” ældre mænd (ikke iberegnet Uffen). Jeg knuselsker Ena! Jeg griner af Søs – hun løfter humøret 110% fordi hun bare danser med sådan en glæde at det smitter. Stephania er yndig, ung og meget pæn når hun danser. Miss Goodie2shoes næsten uden at det er negativt. Mie er en energibombe – og hvor de andre ofte har store kjoler, har Mie næsten altid så simpelt så muligt og “morgenbollehår” på den lækre måde – altså med mindre det er standard, of course. Vi blev osse blæst over af Sharin og Frederik – skønt at se lidt kreativ kant fra en ny danser. Synes det er skønt, når man kan holde mere flere – sidste år var jeg fuldstændig splittet mellem Johannes og dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Silas jeg holder med Karen og Michael jeg syntes de lavede en fed tango, og jeg forstå ikke hvorfor de fik så få point ??? Jeg har i mange år holdt med dig som regl på førstepladsen og Michael på andenpladsen bortset fra sidste år hvor hvor det var de rigtige som var i finalen og til sidst det rigtige par som vandt vi savner dig i år du laver altid de fedeste ting jeg syntes at din og sara Maria’s paso sidste år var den fedeste jeg har set i alle årene det var så fedt at i danset til Kim Larsen jeg har set alle sæsoner. Jeg håber at du kommer tilbage til næste år det er bare ikke det samme uden dig ind til da elsker jeg at følge dig her på bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Mit farvorit er pt. Sharin og Frederik jeg kan sagtens skifte under vejs, det plejer jeg
  Er også vil med Chris og Luise fedt par og Luise gør det så godt, det må ikke være det nemmeste at danse med en sååååå høj mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Silas jeg holder med James og Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hairspray audition